ne dmek rica ederim. :teselli:ilgin ve zaman ayırıp cevap yazdığın için çok teşekkür ederim netertua
yazdıkların hiç saçma değil. dediğin gibi bir doktora bahsetmiştim o da ilk aşamada bi ilaç verdi baya da pahalıydı aldım sadece bir kez kullanabildim yemekte, şehir dışına çıkıyorduk belki kulanabilirim die yanıma almıştım en sonunda ilacın kapağı açık kalmış dökülmüş. dediğin gibi kendimin doktora gideceğini söyledim herşeyi kılıfına uydurmaya çalıştık yani. eşimin işi çıkıp gelemeyecek ve annem de beni yalnız bırakmayacağı için gelecekti. bi yerden işinde uzman denilen bi doktoru duyduk. ön görüşme talep ettik annemin durumun anlatmak için yaptığımız oyundan haberi alsun die. saolsunlar öyle bi görüşme olmaz direk randevu alın dedi. ve de pahalı. doktor bize bu şekilde yardımcı da olmayacaksa biz nasıl çözeceğiz bu sorunu. moralimiz bozuldu kaldı öyle. şu an beklemedeyiz ama sanırım tekrar deneyeeceğim o yolu. anneme de yazık. kimbilir neler çekiyordur kendi içinde.
merhabalar. yazılanları okudum da
arkadaşlar eğer böyle birşey hissediyorsanız geç kalmadan doktorla görüşmeniz iyi olabilir şu an bunu farkedebiliyosunuz. sonradan normal gibi gelir yoksa herşey.en azından sizi psikolojik olarak rahatlatır. benim annem bu durumda. ben de etkileniyorum doğal olarak.
ilk başta rahatsız olduğunu kendisi söylüyordu. şu an rahatsız olduğunu kabul etmiyor.
ne yaptıysak doktora götürmeye ikna edemedik.
son 4 yıldır böyle düşünün artık. ve ilerliyo.
benden bile şüpheleniyo hareketlerime odaklanıyo ne yapmaya çalıştığımı anlamaya çalışıyo. mümkün olduğu kadar yanında hareketsiz durmaya çalışıyorum evdeki eşyaların yerleri değişti. çok garip yerlerde duruyo. ev baya düzensiz oldu. ama kendince onların hepsinin manası var ve orda durmak zorunda.vs.bunların dışında o kadar çok şey var ki.. dualarınızı bekliyorum. benzer durumla karşılaşıp çözüm yolu bulan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?