Paramı Geri Alabilir Miyim?

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.693
15.592
248
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim şöyle bir sorum var. Bugün telefon üzerinden lazer epilasyon için anlaşma yaptım. Amacım aslında sadece bilgi almaktı ama telefondaki kız alttan girdi üstten çıktı ikna etti beni. Ama biraz araştırma yaptıktan sonra cihazlarının ipl olduğundan şüphelendim ben diode lazere gitmek istiyorum. Sözleşme imzalamadım,paranın hepsini yolladım ve kayıt oluşturuldu adıma sadece. Ben yarın bunları arasam desem vazgeçtim paramı geri alabilir miyim? Vermiyoruz derlerse ne yapmam lazım? Yasal hakkım nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim şöyle bir sorum var. Bugün telefon üzerinden lazer epilasyon için anlaşma yaptım. Amacım aslında sadece bilgi almaktı ama telefondaki kız alttan girdi üstten çıktı ikna etti beni. Ama biraz araştırma yaptıktan sonra cihazlarının ipl olduğundan şüphelendim ben diode lazere gitmek istiyorum. Sözleşme imzalamadım,paranın hepsini yolladım ve kayıt oluşturuldu adıma sadece. Ben yarın bunları arasam desem vazgeçtim paramı geri alabilir miyim? Vermiyoruz derlerse ne yapmam lazım? Yasal hakkım nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aramak yerine merkeze gidip yüzyüze konuşsanız?

Daha önce bir arkadaşımın annesini sizin gibi ikna edip karttan çekmişlerdi hepsini, sonra da iade olmaz demişlerdi kadına. Arkadaşım hukuk okuyordu o sırada, "ben avukatım, haklarımızı bilmediğimizi mi sanıyorsunuz" diyerek ilgili madde söylemiş kadına, anında iade etmişler tutarı.

Daha önce bir arkadaşımın annesini sizin gibi ikna edip karttan çekmişlerdi hepsini, sonra da iade olmaz demişlerdi kadına. Arkadaşım hukuk okuyordu o sırada, "ben avukatım, haklarımızı bilmediğimizi mi sanıyorsunuz" diyerek ilgili madde söylemiş kadına, anında iade etmişler tutarı.
Olmadı bende öyle dicem artık. Yasal olarak hakkım var dimi normalde?

imzaladığınız birşey yok yasal olarak alabilirsiniz bence.
ık mık ederlerse tüketici mahkemesine vereceğinizi söyleyin.
parayı gönderdiniz faturanızı ilettiler mi size?
gidin tüketici mahkemesine derlerse faturamı gönderin deyin maliyeye de şikayet edeceğim sizi fatura kesmediğiniz için deyin.

imzaladığınız birşey yok yasal olarak alabilirsiniz bence.
ık mık ederlerse tüketici mahkemesine vereceğinizi söyleyin.
parayı gönderdiniz faturanızı ilettiler mi size?
gidin tüketici mahkemesine derlerse faturamı gönderin deyin maliyeye de şikayet edeceğim sizi fatura kesmediğiniz için deyin.
Fatura falan yok kampanya var nakit para yollarsanız faydalanabilirsiniz dediler diye yolladım. Sadece dekont var elimde.

Fatura alıp tüketici haklarına gidebilirsiniz faturasız işlem yapmıyor orasi.
Onun dışında anlaşmaya bakın çünkü thh size kabul etmeseymişsin diye bir yanıt dönebilir

Henüz almadığınız yani başlamadığınız bir hizmet tabi ki alabilirsiniz. Zorlarlarsa avukatıma bildireceğim ve tüketici haklarına başvuracağım dersiniz.
Ben ünlü bir merkezin bölgesel incelme ve selülit tedavisi hizmetini bayağı yüksek bir meblağ ile sayın almıştım ve sözleşmede imzaladım.Bir sürü nedenlerle 1.5 ay başlayamadım ve paramı geri iade istedim.
Hemen iade ettiler. Başlamadığınız için iade ediyoruz dediler.

Dekonta acıklama kısmına ne yazdınız

Yasal olarak cayma hakkiniz ama hangi ibana attiniz ? Bunlar dolandirici mi ? Cihazi gormeden, lazere gidilmez. Sebeke olabilirler, boyle cok var.

Back