Paramı alıp uçuşu iptal ettiler. Diğer ülkede kalıp ücreti geri vermiyorlar

“Atlasglobal Havayolları adına iflas başvurusu yapıldı. Çalışanların tazminatı ve yolcuların bilet ücretlerinin geri ödemesi yapılacak. Ödeme tarihleri belli değil hukuk departmanımız çalışıyor." ifadeleri kullanıldı

“Atlasglobal Havayolları adına iflas başvurusu yapıldı. Çalışanların tazminatı ve yolcuların bilet ücretlerinin geri ödemesi yapılacak. Ödeme tarihleri belli değil hukuk departmanımız çalışıyor." ifadeleri kullanıldı
Canım aynısını kasım ayında demişlerdi. 19-20 Aralıkta işlemlerimizi tamamlayacaklardı 😕

Ahhh ne güzel. Bankam hiç bir girişimde bulunmuyor. Nedeni ise benim isteyerek ödemeyi kartla yapmammış
Banka ödemez şöyle düşün kendi isteginle şifreni girip hesabından onay verip bir de dolandırıcıya versen sonra gisedeki memura paramı geri al desen gidip alabilir mi?senin muhattabin batık firma kayyum atandiysa alacaklılar siradir hesapları blokelidir banka konusunda böyle alacagini alma konusunda da tahsilat servisinde de çalıştım batık firmadan tahsilat zor ama tüketici hakem heyetine başvur elinde belgen olsun alacağın için

Bu uçak olaylarında neden hep böyle sorunlar oluyor.
Firmalar neyin kafasında çok merak ediyorum.
İnşallah paranızı geri alırsınız.

Birde aklıma şu geldi kampanya demiştiniz ya bilgilendirmede ufacık yazar kampanyayı iptal etme hakkı firmaya aittir uçuş saatinden önce bilgilendirme yapılır diye bunlar gidiş bileti alana dönüş bedava yapıp kampanyayı iptal etmislerse biz zaten paramızı aldık hediyeyi iptal ettikte diyebilirler satış şartları neydi onu da gözden geçirmek lazım
Cidden ülkem açısından koskoca havayolu şirketinin düştüğü içler acısı halden urkmemek elde bile değil
İnşallah zararinizi telafi edersiniz

Bu arada geçmiş olsun