Sorun öyle iptal olması değil. Vardığım ülkede uçuşumun iptal olduğunu öğrenmem. Ülkeye dönebilmek için ekstra masraf ettim.Aynı şekilde bizim de iki kişi yurtiçi biletimiz yandı. Uçuştan bir kaç saat önce mail geldi apar topar başka bilet almak zorunda kaldık.
Tamam ben sizi anladım zaten aynı firmadan benim de zarar gördüğümü söylüyorum. İflas etmiş ve bence hiç bir şekilde insanların zararını karşılamayacaklar. Web siteleri bile iptal.Sorun öyle iptal olması değil. Vardığım ülkede uçuşumun iptal olduğunu öğrenmem. Ülkeye dönebilmek için ekstra masraf ettim.
Bir ara sitelerini tekrar açıp tekrar bilet satıp iptal ettiler. Bile bile milletimizden para alıp battık diyorlar.Tamam ben sizi anladım zaten aynı firmadan benim de zarar gördüğümü söylüyorum. İflas etmiş ve bence hiç bir şekilde insanların zararını karşılamayacaklar. Web siteleri bile iptal.
Bence zaten batmışlardı kampanya adı altında son bir vurgun yaptılar ne diyebilirim ki. Bizim 200 TL civarı bi kaybımız oldu sadece üstüne su içeceğiz. Siz fazla diyorsunuz çok geçmiş olsun umarım hakkınız olanı geri alırsınız.Bir ara sitelerini tekrar açıp tekrar bilet satıp iptal ettiler. Bile bile milletimizden para alıp battık diyorlar.
Gidemeden iptal olsa boşuna seyehatinden de olacaktın. Böyle dhaa iyi olmuş bence:)Sorun öyle iptal olması değil. Vardığım ülkede uçuşumun iptal olduğunu öğrenmem. Ülkeye dönebilmek için ekstra masraf ettim.
Atlas global batti ya. Bir muhatapi yokmuş şu an konu sahibininHangi ucak firmasindansa o bilet onlara ulasmalisiniz bileti aldiginiz acenteye yada net sitesine deil aslinda uçuş firmasi bi hata yaptiginda telafi ediyolar bende hep oyke oldu ama site size bilet aldim diyip almadiysa o konuda yapacak bisi varmi bilmem
Bu atlas thyeye ait deilmiydiAtlas global batti ya. Bir muhatapi yokmuş şu an konu sahibinin
Yok o Anadolu JetBu atlas thyeye ait deilmiydibenmi yanlis hatirliyorum
Aa oydu ozaman aynenYok o Anadolu Jet
İnstagram sayfalarını da sildilerİnstagramda olayı paylaşıp heryeri etiketleyin.
Sorun çözülene kadar heryerde paylaşacağınızı bildirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?