• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paraf Zen Pırlanta Kampanyası

kadinmeraki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
2
0
1
33
Geçenlerde gördüm ve hemen sevgilime söyledim:) 200 TL yi görünce tek taş almak istemeyen adam neyse alalım aradan çıksın dedi :)

Ben denedim işe yarıyor tek taş aldırmak için etklii bir yöntem :) Detaylar aşağıda...

Paraf ile Zen Pırlantada 200TL Parafpara!

Kampanya 01- 31 Mart 2017 tarihleri arasında kampanyaya katılan Paraf üye iş yeri Zen Pırlanta mağazalarında geçerli olacaktır.

Kampanya kapsamında tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri işlemlerde 200 TL ParafPara kazanılacaktır.

Bir müşteri kampanya dönemi içinde bir defaya mahsus ParafPara kazanabilecektir.

Kazanılan ParafPara’lar sadece kampanyaya katılan Zen Pırlanta mağazalarında kullanılabilecek olup, kullanılmayan ParafPara’lar 01 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin mutlaka Paraf POS’larından yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya tek bir taşı 0,90 ct ve üzeri ürünler, Zen Pırlanta’nın özel indirimli/kampanyalı ürünleri ve evlilik için çift alyansları dahil değildir.

Kazanılan ParafPara’lar alyans ve kampanyalı ürün alımında kullanılamayacaktır.

Parafly kartlar ve ek kartlar, sanal kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olup Business kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dâhil değildir.

ParafPara transferi ParafPara kullanımı sayılmayacaktır ve transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.

Paraf'a Katıl Paylaş

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back