Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

Epey gelişme var demek ki... Durulama suyu olarak 1 litre ılık su yarım kahve fincanı elma sirkesi karışımını kafa derine döküp güzelce yedir ve durula, koku kalmıyor... Kalan kepekler de gidecek ve saçların daha fazla parlayacak...

nerdeyse bütün sülfatsız şampunları denedim yorumlarım şu şekilde

sıralama olarak şu şekilde
1. Loft Keratin ve organik argan yağı içeren şampuanı kesinlikle favorim en yumuşak ve sülfatsız şampuana göre köpürmesi iyi güzel temizliyor ve çok çok kolay taranıyor alerjensiz göz bile yakmıyor sürekli kullanabileceğim bir şampuan fiyatı pahalı ama sonuç mükemmel
2.Nude şampuan güzel köpürüyor ve temizliyor onun dışında bir etkisi yok gibi fiyatı ucuz sonuç idare eder sürekli kullabilirmiyim bilemiyorum
3. Giovani buda takur tukur bir şampuan köpürüyor ama sonuç çok iyi değil
4 Doa şampuanlar ucuz ama duş jelinden farksız katur kutur taramak işkence kremsiz asla kullanamadım forumda çok kişi bahsediyor ama bana uygun değil

Not: saçlarım boya üstü röfleli ve oldukça uzun
daha iyisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

Canim sen bu konuda bilgili oldugun icin sana soruyorum butun yorumlari okuyamadim bebegim var, doa nin boyali saclar icin olan samp. nasil sence ya da onerecegin baska sampuan var mi?

Canim sen bu konuda bilgili oldugun icin sana soruyorum butun yorumlari okuyamadim bebegim var, doa nin boyali saclar icin olan samp. nasil sence ya da onerecegin baska sampuan var mi?

Zamanında bu markayı kullandım forumdaki kızların sözde çooookkk memnun kalması sebebiyle ama maalesef hiç beğenmedim berbat bir şeydi. Hep söylüyorum bilinen ve fabrikalarda üretilen ürünler en güvenlileri. Evet daha pahalılar ama değer...

Hepiniz bana şampuan markası soruyorsunuz sizi anlıyorum ama sizin gibi bende arayıştayım. En son kullandığım ve yeni kullanmaya başlayacağım şampuanlar

Alfaparf Semi di Lino Reconstruction
Matrix Keratindose
Helene Quenn Sarımsak Şampuanı
Organic Power Build
Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy

birde bizim brezilya fönünden sonra kullanılan şampuanlar başlığına bak, orada da zaman zaman paylaşım yapıyoruz denediklerimiz arasında...

İlgin icin tesekkurler canim bi ara orayada bakarim...

Bayanlar merhabalar,bende egzamam oldugu icin dogal sampuandan yanayim,bitene kadar down under kullandim sactipime uygun olani,memnun kaldim,simdide agu diye bir bebek sampuani eve nerdengirmis bilmiyorum
:) onu kullaniyorum,bebek sampuanlari gercekten sacacok iyi geliyor..
Bir de en onemlinokta su,hamileyim ve elevit ile omega iceren marincap balik yagi kullaniyorum,saclarim bu yuzden hic dokulmuyor ve sac ve cilt egzamasi olmuyorum,demek istedigim hersey sampuan degil ne yazikki cilt ve sacinizi iyi beslemek gerek,doktora gidip uygun takviyeler alabilirsiniz eger dokulme ve sorunlar varsa..

Birde stressten uzak kalmak lazım tabii

Bebek şampuanını bir süre daha kullan ama saç uçlarında kırılma falan görürsen kullanmakta ısrar etme uçları kurutuyor çünkü...

Birde stressten uzak kalmak lazım tabii

Bebek şampuanını bir süre daha kullan ama saç uçlarında kırılma falan görürsen kullanmakta ısrar etme uçları kurutuyor çünkü...

Sac kremi mutlaka kullanirim hatta durulanmayan argan yagi yada serumlarla sacimi distan korumaya alirim o yuzden masallah saclarim cok saglikli,cocuk saci gibi :)

Sac kremi mutlaka kullanirim hatta durulanmayan argan yagi yada serumlarla sacimi distan korumaya alirim o yuzden masallah saclarim cok saglikli,cocuk saci gibi :)

Maşallah ama dediğim gibi bebek şampuanı bir süre sonra uçları kurutuyor ben uyarayım.

Merhabalar, parabensiz ürünler kullanmaya çalışıyorum ben de..
Yüz vücut konusunda ürünlerimden memnunum ama şampuan konusunda kararsız kaldım. Saçı riske atmak da pek kolay değil zaten =/ O yüzden yardımınıza ihtiyacım var..
İnce telli, yağlı ve dökülmeye meyilli saçlar için Organicum deneyen oldu mu aranızda? Bu marka da Parabensiz ürünler arasında, kullandıysanız sonuçları nasıldır?

Arkadaşlar markette lesoleil diye bi şampuan gördüm aslında kapalı bayanlar içinmiş bu şampuan ama içindekiler dikkatimi çekti paraben,sülfat vb.kimyasal içermediği gibi içindeki vitamin ve minerallerde dikkatimi çekti ben kapalı bi bayan değilim ama merak edip aldım bu ikinci kullanışım çok memnun kaldım boyalı saçlar için olanını aldım fena değil özellikle içeriği açısından bile denenebilir

bebek şampuanlarında bebeklerinin saçlarının çıkması için e vitamini var diye duymuştum yüzde tüylenme yapabilir. ben cyrene nin sülfatsız-parabensiz şampuanını kullanıyorum. ilaveten saç maskesini de . şampuanı çok pahalı değil ama gramajı küçük tek sen kullanacaksan epey gidiyor yalnız maskesi biraz pahalı. zamanında organik diye organicum kullanmıştım ama içerisindekilere bakınca sls olduğunu farkettim ayrıca saçımı çok fazla döküyordu. cyrene ile dökülme de epeyce azaldı.

Merhaba

Bende kapalı bir bayan değilim ama Lesoleil şampuanı paraben ve parafin içermemesi nedeniyle denedim. Kuru ve boyalı saclar için olanından aldım n11 den.Pahalıdır diye düşündüm ama fiyatı da gayet uygun. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve saçlarımı yumuşattığı için gayet memnunum.

Arkadaşlar ben de Bitkisandığı'nın ürünlerine yeni başladım. Krizsavar arkadaşıma tamamen katılıyorum. Saçlarım öyle güzel oldu ki, gerçekten harika. Bu güne kadar çook markalar kullanmıştım. Pahalı veya uygun fiyatlı. Ama bu şampuan saçlarımı inanılmaz canlandırdı. Hele ki kremi mükemmel ötesi. Şöyle söyleyeyim, kullanmadan anlayamazsınız, ben de yeterince anlatamam sanırım. Gerçekten dürüst bir çalışma, zararlı katkı maddesi içermeyen, doğal ve içinize sine sine kullanabileceğiniz ürünler istiyorsanız, Bitkisandığı diyorum... Şiddetle tavsiye ederim. (Lütfen yanlış anlaşılma olmasın, bu markayı övmemde hiç bir menfaatim yoktur. Sadece benim gibi doğal ve sağlıklı ürünler arayanlara yardım etmek amacım).

bitkisandığının şampuanını başka kullanan var mı? sipariş vermek istiyorum

merhaba kızlar bende uni baby kullanıyorum sls,sles ve silikon yok banyodan çıktıktan sonrada saçım ıslakken ersağın durulanmayan saç bakım yağı var onu sürüyorum ayda bir kere zeytin yağı sürüp bekletiyorum saçlarımın dökülmesi durdu

Maşallah ama dediğim gibi bebek şampuanı bir süre sonra uçları kurutuyor ben uyarayım.

Merhabalar,

Ben de ilk hamileliğimde bu konulara merak sarıp sülfat ve paraben içermeyen ürünleri araştırmıştım. O zamandan beridir de kullanmaya devam ediyorum. 3 kuruş fazla verip kimyasal içermeyen bir ürün kullanmak rahatlatıyor insanı. Eskiden marketten almak kolayıma gidiyordu ama şimdi internetten sipariş veriyorum hemen geliyor.
Saçlarım eskiden beri ince telli ve kuru idi. Artık daha canlı görünüyor, uçlarını daha az aldırıyorum, kırıklar da azaldı çünkü. Ama en önemlisi içim rahat :)
Her zaman alışveriş ettiğim sitede, artık ayrı bir kategorisi bile var. Tüm markaları görebilirsiniz.

https://www.vanilyaclub.com/kadin/sac/?features_hash=19-407

ben 2 aydır kanzoral kullanıyorum ve saçlarım dökülmüyor. eczaneden kepek için almıştım. kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü ayrıca

ben denedim bebegim, sac dokulmesine hicbir faydasi yok ayrica saclarim mısır püskülü gibi oldu ancak hala kullaniyorum keza hakkaten icerigi bebek sampuanları kadar temiz ..sülfatsiz, parabensiz,sls, ..vb olmayan sac dokulmesini kesecek ozellikle seboreik dermatit ile de kullanabilecegim bir sampuan ben de ariyorum ama nafile galiba kel kalicam .. biotin,demir,ferritin,b12 ..vb degerlerim gayet normal ancak cinko'Ya baktirmadim bir de ona bakmak lazim zannedersem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…