E Elis Ziyaretçi 25 Mart 2009 Konu Sahibi italim #3 eeeey gidi eeey,biz para bulamiyoz ekmek almaya,millet oyuncak yapiyo,:roflol: adaletin bumu dunyaaa
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 25 Mart 2009 Konu Sahibi italim #4 Elis .!.: eeeey gidi eeey,biz para bulamiyoz ekmek almaya,millet oyuncak yapiyo,:roflol: adaletin bumu dunyaaa Genişletmek için tıkla... canım belki bu şekliyle daha değerlidir,kaydirigubbakcemile3 markete bu 1$ gidince 10 $ lık alışveriş yapıyordurdelikafadulden
Elis .!.: eeeey gidi eeey,biz para bulamiyoz ekmek almaya,millet oyuncak yapiyo,:roflol: adaletin bumu dunyaaa Genişletmek için tıkla... canım belki bu şekliyle daha değerlidir,kaydirigubbakcemile3 markete bu 1$ gidince 10 $ lık alışveriş yapıyordurdelikafadulden
E Elis Ziyaretçi 25 Mart 2009 Konu Sahibi italim #5 italim .!.: canım belki bu şekliyle daha değerlidir,kaydirigubbakcemile3 markete bu 1$ gidince 10 $ lık alışveriş yapıyordurdelikafadulden Genişletmek için tıkla... hmmmmmm,bak bunu dusunmemistim,iyi olurdu inan,burdada boyle bise olsa,envai sekiller yapardim valla:roflol:ne guzelolurdu:1rolleyes:
italim .!.: canım belki bu şekliyle daha değerlidir,kaydirigubbakcemile3 markete bu 1$ gidince 10 $ lık alışveriş yapıyordurdelikafadulden Genişletmek için tıkla... hmmmmmm,bak bunu dusunmemistim,iyi olurdu inan,burdada boyle bise olsa,envai sekiller yapardim valla:roflol:ne guzelolurdu:1rolleyes: