En azından 1000 tl biriktirmek istiyorum birkaç isteğim var onları yapmak istiyorumDers sınav arasına birikim stresi sıkıştırmayın yahu, işe başlayınca yaparsınız.
100 lira fazla harçlık alıp 10 ayda birliktir mademEn azından 1000 tl biriktirmek istiyorum birkaç isteğim var onları yapmak istiyorum
Ay ben isteyemiyorum ya100 lira fazla harçlık alıp 10 ayda birliktir madem
Ne almak istiyorsunAy ben isteyemiyorum yaistesem her sey hallolur da isteyemiyorum. Öğrenciyken arkadaşlarımın aileleri cok az gönderirdi benimkiler de çok gönderirdi o zamanlar eşeklik yapıp birikim yapmadım. Simdi de isteyemiyorum
Benlerimi aldırmak istiyorumNe almak istiyorsun
Yaaaa çok tatlı bi istek buuuBenlerimi aldırmak istiyorum
Onlar kesiyle alıyor. Yüzümde jilet iziyle mi dolaşiyim istiyorsunuzYaaaa çok tatlı bi istek buuu
Devlet hastanesinde alıyorlar cildiye yönlendirir aslında
uAylik 600 mu aliyorsun ailenden? Bu devir pahaliliginda net bir gelirin olmadan biriktirmen cok zor. Acilmayan kumbara alarak baslayabilirsin ama tum bozukluklar kagit olarak da 5 10 lira her eline gectiginde onlari at kumbaraya.
Hayir benim annem plastik cerrahlarla calisiyor ve devlet hastanelerine bu konuda gelen cok var. Bence devlet hastanesinde bir dr la gorus yine de ❣Onlar kesiyle alıyor. Yüzümde jilet iziyle mi dolaşiyim istiyorsunuz
Onu sakın yapma. Bir komşum aldırdı; sonrasında cilt kanserinden tedavi görüyor.Benlerimi aldırmak istiyorum
Sen yaman bir ekonomist olacağa benziyorsun.Abimle yaşıyorum kira fatura vs.. Derdim yok. Babamdan 600 tl harclik aldim bu ay kendiminde 300 ü vardi. 2.5 hafta da 600 harcadım. Halbuki yaptığım bir şeyde yok. Dershaneye gidip geliyorum nadiren mutfağa bir şeyler alıyorum. Sınava hazırlandığım için de sürekli kitap alıyorum. Onlar da çok pahalı oluyor 2.elini bulmak mümkün değil.İhtiyaç dışı çok nadir harcama yapıyorum. Nasıl birikim yapacağım ?
Yazık bak çocuğa her ay sen 100 TL öğrenci bursu ver; o da biriktirsin. :)100 lira fazla harçlık alıp 10 ayda birliktir madem