Papatya'nın gelin mobilyaları ..

eşyaların gerçekten çok çok güzel , allahh hevesliğini aldırsın en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.salon koltuklarını çok beğendim ve 2'li koltuğun yanındaki sehpa detayı da çok güzel , sakın değiştirme derim ben , bazı arkadaşlar 3'lü al demişler ama o zaman da sanki çekyat gibi olacak , bu şekliyle güle güle kullan canım

Ne kadar güzel ve içten bi yorum yapmışsın..sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşım yazmış gibi hissettim..çok teşekkür ederim canım...

koltukların aynısından bende de var ben özellikle yandaki sehpayı çok begendigim için bu takımı tercih etmiştim ayrıca led ısık yandıgında gercekten güzel duruyor yani ben severek kullanıyorum siz de mutlu günlerde kullanın inş:)

Ben de çok beğendim hem koltukları,hem yanındaki sehpayı..
Ben genel olarak vitrin sevmediğim için,vitrin yerine daha gösterişli bir tv ünitesini tercih edebilirdim..
Allah içinize sindirsin,güle güle kullanın inşallah..

yorumlariniz icin coook tesekkur ederim arkadaslar...notee arkadasim senin koltuklarin resimdeki renk mi?biz kirik beyaz sectik ama nasil olcak heyecanla beklemekteyiz..bi de kimse bana vitrini tavsiye etmedi ama bi dik baslilik yapip hevesle aldim olmadi hevesimi alinca elden cikaririm napalim icimde kalicagina:)

yok benim koltuklarım füme rengi ahşap kısımlarıda siyah kırık beyazıda çok güzel durur eminim tabi günlük kullanımda biraz sıkıntılı olabilir ;)

Salon takımını beğendim, bej renginde daha hoş olur tabi bu biraz iç kapatıcı.

O koltugun yanındaki sehpa detayını ben cok beğendim, o tip modelleri özellikle beğenirim yani zevk meselesi.Senin içine sinmesi daha önemli sonucta :) güle güle mutlulukla oturun inşallah.

O orta sehpayı genel olarak beğenmiyorum. Kimde görsem beğenemedim bir türlü. Evin doğal havasını bozan, mekanik,

uzay yolu filminden çıkmışçasına evdeki diğer klasik yapıya zıt bir nesne olarak gözüme görünüyor.

O kadar klasik detay içinde bu tarz sehpalar postmodern duruyor.

Onun dışında tüm eşyaların bence çooooooook güzel.

Güle güle kullan.

çook teşekür ederim kızlar..bi şey danışıcam size..gardolabım aynasız ya acaba diyorum ikeada aynalar var ya yapışmalı petek şeklinde ya da kare kare onlardan alıp yapıştırsam dolaba güzel durur mu?umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir..fikir veririseniz çok sevinirim..

sehpalı koltuk takımın çok güzell markası ne yazabilir misin? dolabında ayna istiyorsan aldığın yere söyle onlar ayna taktırır.ben evlenirken benim takımımda da yoktu rica ettik taktırdılar.15 yıl ben sorun yaşamadım şuan 4 sürme kapılı 440 cm dolap yaptırdım ortadaki 2 sürme aynalı yorumu okuyunca bende korktum herbiri 110 cm ayna nasıl silicem :(( eşyalarının hepsi çok güzel ama keşke vitrin almasaydın zamanında alınıyor sonra atsan atılmıyor satsan satılmıyor...güzel bir tv ünitesi al bence camlı falan olursa vitrin ihtiyacınıda karşılar.

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım..koltuklarımın belli bir markası yok yerel bi mobilyacıdan aldık hatta aldıktan sonra 2 farklı yerde daha gördüm..aldığımız yerden dolaba ayna koymalarını istedik ama olamayacağını söylediler belki de ortada kahverengi geçişleri var ya belki de ondandır ..artık büyük aynlar var ya ekstradan ondan alırız ya da bi duvarı aynayla kaplarız..sizin dolap ne kadar büyükmüş öyle maşallah :) vitrini de birkez almış bulundum..yeni gelin evinde olurmuş annem dedi :) artık ileride kendi evimizi alırsak dediğin gibi vitrini atar büyük lcd panel alırım..çok zormuş bu işler..

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım..koltuklarımın belli bir markası yok yerel bi mobilyacıdan aldık hatta aldıktan sonra 2 farklı yerde daha gördüm..aldığımız yerden dolaba ayna koymalarını istedik ama olamayacağını söylediler belki de ortada kahverengi geçişleri var ya belki de ondandır ..artık büyük aynlar var ya ekstradan ondan alırız ya da bi duvarı aynayla kaplarız..sizin dolap ne kadar büyükmüş öyle maşallah :) vitrini de birkez almış bulundum..yeni gelin evinde olurmuş annem dedi :) artık ileride kendi evimizi alırsak dediğin gibi vitrini atar büyük lcd panel alırım..çok zormuş bu işler..

güle güle mutlu günlerde kullan inşallah :) o tek aynalar banada çok şık geliyor ama benim eşim masraftan kaçmak için koca dolaba ayna yaptırdı :) bizim dolap bir duvar boyu oldu ondan çok büyük şunaki 2,5 merteydi sığmıyorduk buna sığarız herhalde...Allah gönlünüze göre ev de nasip etsin inşallah,evine geçince foto koyarsın.kolay gelsin bu işler zor ama zevkli :))

koltuk takımına bayıldım.( salon için olana)

kumaşın adını ve kodunu ögrenmek istiyorum ama sana iş mi çıkartırım.

ben de bu renkte oturma odasına köşe düşünüyorum.

Daha önce bu konuyu başka yere açtım ama çok yorum gelmedi..halbuki fikirleriniz önemli benim için..o yüzden iki yere konu açmak yasak ama biri kapatılıcaksa eğer editörlerimizden çeyiz sayfasındakinin kapatılmasını istiyorum,

benim düğünüm haziranda ama şimdiden mobilyalarımızı aldık..her türlü eleştiri ve öneriye açığım..

salon takımım :bizim koltuklarımız kırık beyaz kırlentlerde daha açık bejli tonlarda..ayrıca orta sehpayı da aldık:)

Eki Görüntüle 657938 Eki Görüntüle 657939 Eki Görüntüle 657940

yemek odası:resimler ışıktan dolayı buğulu çıkmış ama yakından daha güzel :)
Eki Görüntüle 657941 Eki Görüntüle 657942 Eki Görüntüle 657943 Eki Görüntüle 657944

oturma odası: bu köşe(msi)takımın koyu moru olucak küçük köşe+puf

Eki Görüntüle 657945 Eki Görüntüle 657946

yatakodası: sade bi model beğendik aynalı tercih ediyorduk aslında ama bunu çok beğenince gözümüz başkasına bakmadı.neyseki dolap ve yatağın fotosunu netten buldum daha iyi görüntüsü tuvalet aynasını da kendi çektiğimden ekliyorum..bir de küçük ayrıntı bizimkinin başlığında ve komidini biraz farklı onu da eklemessem içim rahat etmez:)

Eki Görüntüle 657951 Eki Görüntüle 657952 Eki Görüntüle 657953

Hayırlı olsun cok begendım acık renk halıyla cok hos durucaktır ama sana tawsıyem eger mobılya eve gırmedıyse kesınlıkle bufeyı ıptal ettır yerıne baska bı urun al cok greksız bısı bufe hem yer kaplıyor her seyı derleyıp toplayan konsol bufe hem toz hem yer kaplamaktan baska hıc bır ıse yaramıyor.

koltuk takımına bayıldım.( salon için olana)

kumaşın adını ve kodunu ögrenmek istiyorum ama sana iş mi çıkartırım.

ben de bu renkte oturma odasına köşe düşünüyorum.

canım benim salon takımım bu renk olmucak..kırık beyaz-krem tarzında olucak..istersen onun rengin kodunu faturada yazdığı kadarıyla vereyim ama sen fotodaki rengi beğendin sanırım ?

$FO,14023,29,punto-yemek-odasi-modern-yemek-odalari-270.webp$88867971.webp$FO,11150,26,cesina-salon-takimi-salon-takimlari-243.webp$FO,6578,21,relax-kose-takimi-indirimli-kose-takimlari-169.webp

Back
X