• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papatya58 ve diyeti.

papatyam58

ŞipidikYüzenGurbaa
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
2.839
3
66
İstanbul
Merhaba kızlar ben önceden çok zayıftım 38 kilo felandım sonra biraz toparlandım 45 kilo oldum ondan sonra birden 70 kiloya çıktım.Artık dışarıya çıkmaya utanır hale geldim.Okulların açılmasınada az var okullar açılana kadar zayıflamak kilo vermek istiyorum.

Deteklerinizi bekliyorum kızlarr:tomato:

Bugün ki listem:
Kahvaltı:4 adet zeytin.
bi çatal reçel
Bi dilim ekmek
Bol bol su içiyorum.ayrıca leslie sansone ile hergün 3 mil. yürüyüş yapıyorumcokacimcoook

Öğlen:
3 yemek kaşığı fasulye
2 dilim ekmek

Son düzenleme:
mekik cekiyorum sadece bide bacagımı indirp kaldırıyorum devamlı baska bisey yaptıgım yok smdilik kasmıyorum kendimi fazla cnku ben calısıyorum hem kosturuyorum hemde spor biraz yorgun düşüyorum staj yapıyorum bankada hiç oturmuyorumki nparsın :) stjaımın btmesne 2 hfta war iki hafta sonra insallah :D tamamen spra baslıcam ama yürüyüs filan kilo verdirmiyor bence.. ne vucud sıkılasıyor nede baska bişe..

Sen zatn çalışırken ypıyormuşsun sporunu canım zemuszemus
Bende mekik çekiyorum arada bisiklet feln sürüyorum sürekli bide yürüyüş valla bilmiyorum kilo verdiriyor mu daha yeni başladım deneyip görücez inş.opuyorumnanaktan

aynen bacaklarım pek ince degildir benm bide onla ugrasamam benm iç bacagım war o raatsız edo bni:((

:gitme::gitme::çok üzgünüm: bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeeee :( tayt üstüne tunik giymeyi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :( hööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö :çok üzgünüm:

esteb onun yolu war sıkılastırmanın:) aksama eve gidiyşm smdi bankadayım yogun degilim yazabiliyorum eve gidince görüntülü resim koyucam egzersiz.. cok işe yarıo..

Tekrar merhaba kızlar ben bu konuyu çok önceden açmıştım ama birgün bile uymamışım diyete :26:
Ama bu sefer özgüvenimi kazanmak için yeniden başlayacağım :16: yalnız yediklerimi değil kendim için yaptığım herşeyi buradan sizlerle paylaşacağımm:34:

Sabah:
2 dilim ekmek
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak çay

Öğlen :
3 kaşık bulgur pilavı
1 Bardak çay

Not:Bolbol suu :68:

Back
X