inşallah kızlar inşallaah. teşekkürler güzel dilekleriniz içinn. nasıl gerginim anlatamam. ağlıycam diye korkuyorummbeğenmiycem, alışamıycam diye korkuyorum. yoktu böyle korkularım saatler azaldıkça korkularım başladı. gözümde canlandıramıyorum kendimi çünkü farklı şekilde. belirsizlik üzüyor beni umarım yarın sabah daha sakin olurum :18:
izmir'de bu yöntemle ameliyat yapan doktor var mı?
kızlarr cicişlerim ve ben geldik :) çok şükür ameliyatım başarılı geçti. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN e teşekkür ediyorum. 270 cc göğüs altı kesisiyle meme dokusu altına damla silikon kullanıldı. dün gece ve bu sabah tuvalet için 3 defa kalktım ve üçünde de bayılacak gibi baş dönmelerim oldu. yaşadığım en büyük olumsuzluk buydu. onun dışında ağrım yok. sadece ağırlık hissediyorum. öğlene doğru sargılarım çıktı ve özel sütyene geçtim. sargıların ççıkmasıda rahatlattı beni. ama yine ayağa kalkarken ve ayakta göğüslerimi tutma ihtiyacı hissediyorum. çok büyük değiller ama ağırlık kendini çok belli ediyor. düşecekler sanıyorum :90: gece uykusu falan çok da dert değilmiş, insan isteyince katlanıyor, nede olsa ameliyat kolay değil. dikkat edince sanırım öyle rahatsız edici bir ağrı olmayacak. şimdilik durum böyle. öpüyorum hepiniziii. :81:
kızlarr cicişlerim ve ben geldik :) çok şükür ameliyatım başarılı geçti. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN e teşekkür ediyorum. 270 cc göğüs altı kesisiyle meme dokusu altına damla silikon kullanıldı. dün gece ve bu sabah tuvalet için 3 defa kalktım ve üçünde de bayılacak gibi baş dönmelerim oldu. yaşadığım en büyük olumsuzluk buydu. onun dışında ağrım yok. sadece ağırlık hissediyorum. öğlene doğru sargılarım çıktı ve özel sütyene geçtim. sargıların ççıkmasıda rahatlattı beni. ama yine ayağa kalkarken ve ayakta göğüslerimi tutma ihtiyacı hissediyorum. çok büyük değiller ama ağırlık kendini çok belli ediyor. düşecekler sanıyorum :90: gece uykusu falan çok da dert değilmiş, insan isteyince katlanıyor, nede olsa ameliyat kolay değil. dikkat edince sanırım öyle rahatsız edici bir ağrı olmayacak. şimdilik durum böyle. öpüyorum hepiniziii. :81:
papatya geçmiş olsun cnm
sende atlattın damlayı sen mi,bide meme dokusu altı çok fazla rastlamadım forumda, bir kaç kişi yani
neden meme dokousu altı ? bunları bize anlatki bizde ameliyat öncesi bilgi dağarcığımıza ekleyelim
inş hemen atlatırsın sende cicişlerinle yaza hazırsın ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?