canım koyarsan çok seviniriz ilk halini ve sonraki halini ..kızlar ben denedim papatya suyunu saçım açık kumraldı sarıya yakın bi renk oldu ama tamamı olmadı biraz röfleli gibi oldu ama çok doal duruo saçımda dalgalı olduğu için benm çok hoşuma gitti görüntüsü isteyen olursa önceki haliyle yeni halinin fotolarını koyarım
sakın cnm onu geri ver normal papatya suyu sarı tonlarında olması geriyor tarihi geçmiş veya bekletilmiş olabilr kullanma bence ne olur ne olmaz..Kızlar ben forumdan takip ediyordum bu konuyu yorumlarında hemen hemen hepsını okumuşumdur ge.en hafta tatilde saçıma papatya suyu surdum ıkı uc pet şişe.. saçlarım kül kumralmış kuaforum oyle dedı yanı acık kumral ve surdum taramadıgım ıcın bazı yerlerı hafıf acıldı sımdı tatılden geldım ve papatya suyu aldım ama bu su beyaz gıbı :S adama sordum saaç ıcınde alıyolar dedı sizce bı problem cıkarmı yarın denızde denicem ::S:S cevaplarınızı acıl beklıyorum ltfen :S :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayy canım maşallah yaa harikasın saç rengin boyamı bu arada gözlerin çok guzelmiş a.s. maşallaah değer resim nerede cnm?
benim saçım senin ilk halinden dahada açık
sütlü kumral diyor bi çok kişi
ama ben braz daha sarı olmasını istiorum ne kadar yapayım sence?
tesekkür ederim canım
yazlıga gidecegiz haftaya orsı güneş çok goruo bide dier sorum hani pamukla toniklesek diplere tarasak eşit dagılıyor (kışın yaptıgım için bliorum) sonra normal yuruyus gibi guneşli havada yapsak aynı etki verirmi bunu hiç soramamıştım bugune kısmetmiş =))
çıkınca aynı renk mi çıkıcak yoksa boya gibimi?