doğal saç rengim senin kisinden 1 2 ton daha açığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, lush'un papatya özlü bir katı şampuanı var amacı kumral ve sarı saçların rengini açmak ve saçların rengini parlaklaştırmak bunu dene derim...Ayrıca yine lush'ta marilyn saç kremide aynı işe yarıyor her ikisini alabilirsin veya seçme zorunluluğun varsa sadece katı şampuanı alabilirsin...Ben deneyip memnun kalmıştım...Tresan denemedim o yüzden onun için yorum yapamıyorum...Tresan papatya özlü sampuani almaya karar verdim, gelismeleri söylerim size. Aranizda kullanan ya da kullanmayi düsünen var mi?
Canım, lush'un papatya özlü bir katı şampuanı var amacı kumral ve sarı saçların rengini açmak ve saçların rengini parlaklaştırmak bunu dene derim...Ayrıca yine lush'ta marilyn saç kremide aynı işe yarıyor her ikisini alabilirsin veya seçme zorunluluğun varsa sadece katı şampuanı alabilirsin...Ben deneyip memnun kalmıştım...Tresan denemedim o yüzden onun için yorum yapamıyorum...
O da olabilir aslinda, ama sanirim onun fiyati biraz pahali. Bir de Izmir'de nereden bulabilirim? Benim saclarimda sari isiltilar var, onlari daha da parlaklatirirsa iyi olur. Bir de kisin da aciyor dimi sac rengini yani günese ihtiyac var mi? Öneri icin tesekkürler bu arada. Benim asil sevdam siyah sac ama saclarimi boyamayi düsünmüyorum artik. En iyisi dogal yöntemlerle ufak degisiklikler yapmak.
üzüldüm canım ya ama ben asla saçıma boya sürdürmücem alman papatyası sürdüm bu gün saçlarım açıldı zaten saçlarım orta kumral yani bazı yerleri sarımsı saç tellerim çok ince bir de hep tresan papatya schampoo var onu kullanıyorum yumuşacık yapıyor gerçekten canım eğer en az 3 hafta bile deneseydin 21 gün yani canım sarı sarı olurdu saçlarının bazı yerleri ve bir de şöyle bir durum var güneşe o saçları çıkarttın mı acayip parlıyor anlatamam sana bunu canım süper bir bitki bu papatya birde demiştim ya yarım limonu sık içine mükkemmel bir bitki yani ve buradan bütün kızlara sesleniyorum o caanım doğal saçlarınıza boya deydirmeyin ileride çok kötü saçlarınız oluyor teyzeminde öyle şimdi çok pişman saçlarıda uzamıyor yazık etmeyin güzel saçlarınıza ve demiştim kumral kestane ve koyu açık kahverengi saçlarınıza papatya suyunu (dilerseniz alman papatyası aktarlarda satılıyor daha etkili hele o koyu kahve saçlar için büyük bir mucisze)sürün alın size hem saçınızda beslenir hemde güneşte parlar bu arada ben en iyi şu papatya suyu tarifini vereyim.
Alman Papatyası (ya da mayıs papatyası ama alman papatyası daha etkilidir kızlar)
5 Su Bardağı Su
Yarım Kesilmiş Limon (papatyayı kaynatıp süzdükten sonra içine sıkınız)
Hazırlanışı:İlk önce 5 su bardağı suyu bir tencere koyup orta ateşte ısıtalım sonra 1-2 dk sonra papatyalarımızı (alman-mayıs papatyası tercihe göre) suya ekleyip 10 dk boyunca bekleyelim sonra bir süzgeç alıp süzelim dilerseniz bir fısfısın içine koyun daha kolay oluyor şekerler sonra soğumaya alalım yarım kesilmiş limonu içine sıkalım sonra balkona çıkalım fısfıssa saçlarını tarayak sürün ya da bardak ile kafanızdan bocalayın farketmez tarayın en az 30 dk güneşte kurutun saçlarınızı eğer koyu saçlılarda açılma olmassa bilsinlerki üzülmeyin açılana kadar devam zaten 1 haftadan sonra açılmaya başlıyor hadi kolay gelsin arkdaşlar
Benim saçlarım doğal koyu kahve 2 yaz önce yapmıştım papatyayı lanet ettim saçımın parlaklığını falan aldı iğrenç solgun bi renk yapıp koyulaştırdı .sonra lush'n katı şampuanını (the blonde) kullandım yalnızca 1 kez o kadar kuruttu ki saçımı keçe gibi oldu o kadar saç kremi kullanmama rağmen cesaret edip tekrar dokunamadım duruyr koca kalıp şampuan hala .İzmir'de agorada bulabilirsin .
benim saçlarıma uyguladım ben de papatyayı rengi açıldı ama inanılmaz kırıldı uçları saçlarımın önleri de kurudu. Tabi saçlarımın cinsi de kuru ve kıvırcık. şimdi de yağ bakımına geçtim
Papatya sarışınlar ve kumrallar için, koyu renk saçlılar denemesin, kahveler siyahlar için uygun değil... Saçım koyu kahve kullandım rengi açıldı diyenlerede itibar etmeyin ayrıca, ben sarışınım buna rağmen benimki bile çok uzun sürede açılıyor...
Gelelim beyaz sabuna, beyaz sabun boya akıtır, bunun dışında doğal saçta renk açma özelliği yoktur...
Benim saç rengim özünde kumraldır,eşim boyatmama karşı olduğu için, bende 2 yazdır tatilde hazır sprey papatya suyu kullandım ve baya açıldı platin degil ama koyu sarılar var aralarda güneşte daha çok parlıyo. Bu yaz tekrar kullanıcam gitgide dahada açıliyo çünkü