Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçlarım açık kumral 4-5 kez denedim papatya suyunu güneşe de çıktım ama çok az fark etti istediğim düzeyde bi açılma olmadı..ben de extrait dora diye içinde papatya özleri olan bi sprey aldım eczaneden.onu da 3 kez kullandım ve çok memnun kaldım.hem kısa sürede açtı saçımın rengini hem de güneşe ihtiyaç duymadan.yalnız içinde az miktarda peroksit var.ama saçımı yıpratmadı daha yumuşak yaptı sanki..
işte ben de bunu diyordum, aynı şekilde ben de açık kumralım şu ana kadar papatya suyundan pek verim alamadım ama bu sprey çok etkili tabi peroksit hafif bi turunculuk verdi ama daha 2 kere uyguladım, devam etsem mi etmesem mi kararsız kaldım acaba daha da turunculaşır mı yoksa sarılaşır mı bilemiyorum. ayrıca az miktarda peroksiti düşündüm de boyanın verdiği zararın yanında lafı bile edilmez bence kötünün iyisi.
bende öle düşündüm ama benim rengini değiştirdi ya farkedilio zemuszemus
bide hani öle evdeyken aşırı derecede anlaşılmaz güneşe çık bak o zmn daha ii anlaşılıo
bende 3 kere yaptım daha olmuosa uğraşma madem cnm ya bşuna yrma kendini banada yapmak uzun gelio böle zarar vermeden daha koly açan bişi olsa kşke CADIARZU
inş etkili olr da istediğin saçlara kavuşursun opuyorumnanaktan
bölesi senin için daha ii olmş o mzn umarım siyahta sna yakışır yerimseniben