Arkadaşlar ben yıllardır papatya suyunu denemek istiyorum. Saç rengim kumral. Pek de güçlü değil saçlarım. Çok korkuyorum zarar verirse,yıpranırsa diye. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.
bende denemek istiyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Ben yaptım,çok fazla bir açılma olmuyor onu söyliim.Aktardan papatya al kaynat,suyu saçlarına dök.Güneşte kurut ama ben fön makinesiyle hiç duymadım.
Bi kaç kere denemek gerektiğini biliyorum,bir kere yaptığında çok açılmıyomuş. İstediğin rengi bulana kadar yapılması söyleniyo ama denemediğim için bilmiyorum..
katılıyorum canım benimde doğal rengim kumral gecen sene 3 gün üst üste falan papatya surup günese cikıyodum yavas yavas acıyo ama ben daha cabuk sonuc versn diye papatya sacımda kuruduktan sonra yeniden suruyodum boyle 4,5defa yapıoydum gün içinde sende dene bence
Biraz uğraştırıcak ama saçı mahvetmicek en azından :) açılan yerler kalıyo öyle dimi tatlım?
Evet canım hatta yazın yaptıgın için hiç sürmesen bile bi iki ton daha acıyo,sana sunu soylıyım benim saclarım ınce tellı ve hiç bi zararını görmedim yani sonucta kımyasal degil
Arkadaşlar ben yıllardır papatya suyunu denemek istiyorum. Saç rengim kumral. Pek de güçlü değil saçlarım. Çok korkuyorum zarar verirse,yıpranırsa diye. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.
Kurumuş papatyaları suda kaynatıyosun. Bu suyla saçını yıkıyosun. Yıkadıktan sonra güneşte saçını tarayarak kurut yada evde fön makinesiyle kurut. En iyisi güneşte tabikii.. Benim bildiğim kadarıyla böyle. Bende denicem inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?