Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya Suyu!

sign06

Life goes on...
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
254
3
16
Ankara
Arkadaşlar ben yıllardır papatya suyunu denemek istiyorum. Saç rengim kumral. Pek de güçlü değil saçlarım. Çok korkuyorum zarar verirse,yıpranırsa diye. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar ben yıllardır papatya suyunu denemek istiyorum. Saç rengim kumral. Pek de güçlü değil saçlarım. Çok korkuyorum zarar verirse,yıpranırsa diye. Deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.

cnm papatya suyu hç bi zarar vermez ki.bnm kuzenm defalarca uygular ztn çokda değişklk ypmaz yani hafiften açar yapabilrsn hçbi zaararı yok doğal bişy sonçta

bende denemek istiyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum :54:

Kurumuş papatyaları suda kaynatıyosun. Bu suyla saçını yıkıyosun. Yıkadıktan sonra güneşte saçını tarayarak kurut yada evde fön makinesiyle kurut. En iyisi güneşte tabikii.. Benim bildiğim kadarıyla böyle. Bende denicem inşallah :)

Ben yaptım,çok fazla bir açılma olmuyor onu söyliim.Aktardan papatya al kaynat,suyu saçlarına dök.Güneşte kurut ama ben fön makinesiyle hiç duymadım. :50:

Ben yaptım,çok fazla bir açılma olmuyor onu söyliim.Aktardan papatya al kaynat,suyu saçlarına dök.Güneşte kurut ama ben fön makinesiyle hiç duymadım. :50:

Bi kaç kere denemek gerektiğini biliyorum,bir kere yaptığında çok açılmıyomuş. İstediğin rengi bulana kadar yapılması söyleniyo ama denemediğim için bilmiyorum..

Bi kaç kere denemek gerektiğini biliyorum,bir kere yaptığında çok açılmıyomuş. İstediğin rengi bulana kadar yapılması söyleniyo ama denemediğim için bilmiyorum..

katılıyorum canım benimde doğal rengim kumral gecen sene 3 gün üst üste falan papatya surup günese cikıyodum yavas yavas acıyo ama ben daha cabuk sonuc versn diye papatya sacımda kuruduktan sonra yeniden suruyodum boyle 4,5defa yapıoydum gün içinde sende dene bence :21:

katılıyorum canım benimde doğal rengim kumral gecen sene 3 gün üst üste falan papatya surup günese cikıyodum yavas yavas acıyo ama ben daha cabuk sonuc versn diye papatya sacımda kuruduktan sonra yeniden suruyodum boyle 4,5defa yapıoydum gün içinde sende dene bence :21:

Biraz uğraştırıcak ama saçı mahvetmicek en azından :) açılan yerler kalıyo öyle dimi tatlım?

papatya suyunu bende duymuştum ama saçım zaten dökülüyo buna etki olur diye deneyemiyorum malesef

Biraz uğraştırıcak ama saçı mahvetmicek en azından :) açılan yerler kalıyo öyle dimi tatlım?

Evet canım hatta yazın yaptıgın için hiç sürmesen bile bi iki ton daha acıyo,sana sunu soylıyım benim saclarım ınce tellı ve hiç bi zararını görmedim yani sonucta kımyasal degil :21:

Cemilefendi papatya suyu. 1l. İçme amaçlı yapmışlar. Denedim.Fönle daha etkili oluyor. Ama kokusu çok ağır

az once yaptım sıcagı sıcagna yazıyorum :) saçlarım kumral cok koyu degıl acık kumral banyodan sonra ılımış papatya suyunu saçıma boca ettım sonra gunese cıktm yavas yavas taradım kurumaya basladı ara ara balyaj atılmıs gıbı oldu sankı bıraz acıldı ama cok degısıklık yok yada bana oyle gelıyor psıkolojık olarak acılmıs gelıyor olabılır:) bnm sac derım hassastır bışı yapmadı cok dökuldu ama bnm normaldede dökuluyor :)

pskolojık bence acılması acıldıgı falan yok :(

bende bu papatya suyunu denemek istiyorum ama aklıma takılan bişey vaar :44:
başka bi sitede daha okudum. orda demişlerki papatya suyunu saça sürüp güneşin altında kuruttuktan sonra aynı gün ikinci kez tekrar bu suyu saçınıza sürmeyin çünkü saç renginizde bi değişiklik olmaz bir kere sürmek yeterli demiş. Ne derece doğru acaba?? :20: bilen varmıııı

ya ben de bu hafta deneyeceğim bu işi. yalnız kokusunu çok sevmiyorum. umarım faydası olur:( aktardan direkt papatya suyu alacağım.

Kurumuş papatyaları suda kaynatıyosun. Bu suyla saçını yıkıyosun. Yıkadıktan sonra güneşte saçını tarayarak kurut yada evde fön makinesiyle kurut. En iyisi güneşte tabikii.. Benim bildiğim kadarıyla böyle. Bende denicem inşallah :)

Aynen dediğin gibi :) Bende yaptım ve şu an çatıda duruyorum 4. Yapışım ve yavaş yavaş açılmaya başladı

Back