Canım ben bikaç yıl önce kullanmıştım, tecrübelerime göre sorularını cevaplamaya çalışayım. Yalnız ben papatya almıştım, her gün taze kendim kaynatıyordum.
Papatya suyunu saçına sürdükten sonra bi süre güneşte beklemen lazım, güneş olmazsa etki etmez.
Papatya suyunu saçına uyguladığında rengi kalıcı olarak açılır ancak sadece uyguladıgın bölümün rengi açılır yani zamanla saçın uzadığında kendi saç rengin çıkar tıpkı boyayla saç boyandıktan sonra dibin çıkması gibi..
Onun dışında daha önce papatya suyuyla açılan yerler yine açık renk kalır.
Bu yüzden sana önerim daha çok uçlara doğru sürmen, ya da diplerden bikaç cm bırakman, böylece saçların doğal güneşten açılmış gibi olur.
Benim saçlarım koyu kestane bu yüzden saçım biraz turuncumsu dore olmuştu, ancak senin saçın kumral ve benim bildiğim kumral saçlar sarı oluyor. İnternetten aratırsan bunu uygulamış kumral saçlı kişiler mevcuttur. Ben bütün yaz uygulamıştım saçıma, ama biraz zaman geçtiği için üstünden maalesef tam olarak ne kadar sürede açıldı hatırlamıyorum. Sen istediğin kadar açıldığında bırakırsın.
Ben yazın her gün taze kaynatıp bi raz ılınmasını bekleyip bi şişeye koyup denize gittiğimde saçıma sürüyordum ve o tüm gün kafamda kalıyordu.