Aktardan alman papatyası suyu aldım normal papatya suyundan daha çok açıyormuş hazırlayıp şişenin içine koymuşlar kaynatma falan yok yani direk saçıma uygulayacakmışım ama nasıl uygulayacağımı bılmıyorum adama sordum pek anlamadım sıze sorıyım dedım kızlar bana dedıkı bunu surup güneşe çıkıcaksın akşama kadar dursun akşam yıkarsın dedı ama sorularım var
gunes olmayan gunlerde papatya suyu etkı etmez mı yanı ılla gunese mı cıkmam lazım surup?
kış mevsimine girdiğimizde 1-2 hafta güneş olmazsa ve ben bunu uygulayamazsam saçlarım açılmış halinden eski rengine döner mi yoksa bu papatya suyu kalıcı olarak mı açıyo
ben bunu ne kadar sure kullanıcam yani mesela 1 hafta kullanıp saçımı açtıktan sonra bırakıcam ve ömür boyu saçlarım açık mı kalıcak?
saçlarımın rengi kumral ne kadar sure kullanırsam sarı olur yada en azından koyu sarı adama sordum benım sac rengımı sarı yapar mı dıye yapar dedı kumrallarda etkı edıyo dedı
saçlarımın heryerıne mı surucem yanı dıplerıne de yoksa sadece uclarına mı?
papatya suyu sısesını oda sıcaklıgında mı bekleteyım yoksa buz dolabında mı?
son olarak sacımı sarı yapıcam dıye bu papatya suyu saclarımı turuncu yapmaz dımı?
gunes olmayan gunlerde papatya suyu etkı etmez mı yanı ılla gunese mı cıkmam lazım surup?
kış mevsimine girdiğimizde 1-2 hafta güneş olmazsa ve ben bunu uygulayamazsam saçlarım açılmış halinden eski rengine döner mi yoksa bu papatya suyu kalıcı olarak mı açıyo
ben bunu ne kadar sure kullanıcam yani mesela 1 hafta kullanıp saçımı açtıktan sonra bırakıcam ve ömür boyu saçlarım açık mı kalıcak?
saçlarımın rengi kumral ne kadar sure kullanırsam sarı olur yada en azından koyu sarı adama sordum benım sac rengımı sarı yapar mı dıye yapar dedı kumrallarda etkı edıyo dedı
saçlarımın heryerıne mı surucem yanı dıplerıne de yoksa sadece uclarına mı?
papatya suyu sısesını oda sıcaklıgında mı bekleteyım yoksa buz dolabında mı?
son olarak sacımı sarı yapıcam dıye bu papatya suyu saclarımı turuncu yapmaz dımı?
Son düzenleme: