K
KKdeLySi13
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KKdeLySi13
-
ben de bi ara kullanmıştım bütün yaz denize gitmeden önce döküp baya bi güneşlenmişitm şu bi gerçek ki kokusu çok berbat evet benm de saçlarım açıldı ama ben temmuzda başlamştım kullnmaya saçlarım 2 3 ton açıldığında eylül ayındaydık:)
gerçekten işe yarıyor ama benm saçım yıprandı güneşten herhalde
yok canım beenm saçımda dökülme olmamıştı
kızlar saç rengini açmak için lush'ın the blonde adlı ürününü kullanın. koyu kestaneden acık kestaneye döndü benim saçlarım. ki öyle düzenli de kullanmadım, ayda yılda bir kullandım :))
isteyene gönderebilirim elimde kullanmadığım 2 paket daha var.
kızlar saç rengini açmak için lush'ın the blonde adlı ürününü kullanın. koyu kestaneden acık kestaneye döndü benim saçlarım. ki öyle düzenli de kullanmadım, ayda yılda bir kullandım :))
isteyene gönderebilirim elimde kullanmadığım 2 paket daha var.
ben de denedim geçtiğimiz yaz..saçlarım açık kahverengiydi ama olumlu sonuç alamadım çok az bi değişim oluyo malesef:sm_confused:
papatya suyunu deneyenlerdenim saçım siyahken işe yaramamıştı sonradan kızıla boyadım sonbaharda tabi yaza kadar aktı gitti yazın denize gittigimde papatya suyuda vardı kuzenim almıştı neyse bende deniyim dedim kızıl renk bana kahverengi olarak geri döndü kızıllarla vardı arada herkesin çok hoşuna gitmişti yolda giderken ne renge boyadında böle oldu diyenler çoktu kaydirigubbakcemile3
2 3 ton acmsada zamanındda bnm sacımı 1 ton acmıstı oda üst kısımları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?