Saç Rengi ve Saç Boyama papatya suyu ile saç rengini açan varmııı :?

meltemtk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
11
0
86
İstanbul
benım saç rengım kahverengi açık sayılır. boya sürmeden saçlarımın rengını acmak istiyorum ve doğal da durmasını istiyorum papatya suyu açar diye duydum deniyen varmı?

papatya suyu açar ama naısl açar orasını Allah bilir, yani tam bi renk tutturamayacağın gibi saçların iğrenç bi renk bile alabilir aman diyim..:uhm:

ben gecen sene uçları için denemiştim tam sarı olmuyor ama saç renginin 2-3 ton açığı oluyor benim çok hoşuma gitmişti bu sene bir daha denicem.

peki nasıl yapılıyor bu işlem kuru papatyayı kaynatıp suyunu mu sürüyoruz bi de sürdükten sonra güneşte fln beklein diyolar

aktarlarda satılan 1 poşet kuru papatyayı alın suyun içine atın güzelce kaynatın sonra biraz ılıtın süzdükten sonra bir şişeye koyun saçınıza güzelce sürün ve güneşte bekletmelisiniz kesinlikle. fönle yapanlarda var ama ben pek yararlı olcagını düşünmüyorum. saçınız kurudukça sürün

papatyanın alman papatyası olmasına dikkat edin
beyaz papatya değil sarı papatya olmalı
o yüzden eczaneden alsanız daha iyi olur
çünkü çoğu aktar ya beyaz papatya satıyor ya da alman papatyasının ne olduğunu bilmiyor
papatya suyu ile güneşte beklemek saçları kurutur
haftada bi zeytinyağı ile bakım yapın
alman papatyası 2-2.5 tl falan

papatya yerine oksijen kullan 1/2 oranda su ile karıştırarak
daha çabuk ve etkili sonuç alırsınn

kızlar ben yarın baslıcam uclarından ıyı fıkırmıs once uclarından yapım bende mecıt efendının papatya suyunu aldım ben aktardan nasıl yapr sızce saclarım acık kumral hrkes dokunma dıo ama kaşınıyorum acıkcası ..

saç rengi açılanı gördük
saçın yapısıyla alakalı heralde benim saçım kabul etmedi
denemekte fayda var

benim açmıştı çok da tatlı bi renk veriyor
benim hafif kızılımsı yapmıştı koyu kestane saçlarım
açık kestane kızılımsı bi şekilde yapmıştı
şuan bana en iyi giden rengin aslında o olduğunu düşünüyorum ama geri dönemem artık :)

bişeye yaramadı bır tarafı sapsarı yaptı dıger tarafa hıcbısey olmadı sankı yıkayınca ıkısıde çıktı bosuna para vermısm o suya ya

truncumsu yapıyorrrr lmaz: hele ki koyu renk saclar tavsiye etmemm.garip bi renk oluyor

kızlarr bugün bende basladım zaten daha önce denemiştim saçımı kestirdikten sonra bi daha deniyorum ilk denememde açılmaya basladı ilk batsa turuncu gibi oluyor ama sarılaşıyor merak etmeyin :) 2 3 gün daha uygulycam istediğim renge ulaşırım zaten :)

sakın sürmeyin bana kuaförüm saçlarını keçe gibi yaptı dedi ve iğrenç bi şekilde gözüküp kırılmaya başladı.sakın sürmeyin ya..ya ellemeyin yada açıcıyla açın..

uzun süre güneşte beklediğin için saç kurur, hele içine limon kattıysan daha çok kurur. zeytinyağı bakımı ile desteklemeliydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…