Dene nasılsa doğal,sararmasa bile sarı saçı parlatıyor.Saç toniği niyetine düşün...ya benmde saçımın dip boyası geldi ve çok yıprandı boyadan denesm mi denemesem m ço düşündüm ama byağı saçı açılan akrdşlarım olmuştu papatyayla ben hiç denemedm deli cesareti denesem mi napsam
Boya dimi saçlarınPapatya suyu sacin yansimasini sarartiyor yani sac sari sari parliyor. Saglikli ve güzel bir görüntü veriyor tabi o da.. Aah ah dogal saclarim olsa da papatyalar, ihlamurlar sürsem onlara...
Mine'ciğim (ablamın adıdır çok severim bu arada)
Saçlarının rengi çok güzel sanırım doğallar dimi?Maşallah çok güzel ve sağlıklılarama papatya ile aralarda doğal sarılarda hiç fena durmaz sanırım
Arkadaşlar benim saçlarım oldukça seyrek ve röfleler de extra mahvettiğinden 2010 mart ayından beri kendi renginde bıraktım sarıdan vazgeçtim.Doğal saç rengim küllü orta kumral.Sarıyı öyle özledim ki anlatmama imkan yok çok yakıştırırım kendime sarıyı ama korkudan da yapamıyorum.Bakımlarla filan yeni yeni toparlanıyor saçım çünkü.Şimdi sizlerden ricam papatya suyu ile ya da doğal yöntemlerle saçlarını sarı yapan var mı?Varsa nasıl başardınız?Lütfen bu benim için çok önemli.Şimdiden teşekkürler paylaşım için.
Küçükken annem neredeyse her hafta saçımı papatya suyuyla tarar beni balkona güneşe oturtur orda beklememi söylerdi.
Saçlarım zaten sarıydı,çok parlak ve çok açık sarı olurdu özellikle yazın hep yapardı güneşte daha da sarı olurdu.
Ama ben ne yaptım?
Sapsarı saçlarımı siyaha boyattım
Neyse asıl konuya gelelim gerçekten saçı çok parlak yapıo ve rengini açıo.
Beyazlama gibi bi durum olsaydı en başta benim bembeyaz olurdu saçlarım
konuyla alakasız olcak ama söylemeden geçmek istemedim canım senin topiğine de yazmıştım siyah sana çoookk yakışmışş
Küçükken annem neredeyse her hafta saçımı papatya suyuyla tarar beni balkona güneşe oturtur orda beklememi söylerdi.
Saçlarım zaten sarıydı,çok parlak ve çok açık sarı olurdu özellikle yazın hep yapardı güneşte daha da sarı olurdu.
Ama ben ne yaptım?
Sapsarı saçlarımı siyaha boyattım
Neyse asıl konuya gelelim gerçekten saçı çok parlak yapıo ve rengini açıo.
Beyazlama gibi bi durum olsaydı en başta benim bembeyaz olurdu saçlarım
Aman aman ya oksijen deneyeceğine boyat daha iyi sakın deneme deneyen arkadaşlarım oldu vaktinde saçlarını mahvetti tiftif tiftik yaptı.Benim papatyadaki amacım boya ile saçlarımı yıpratmamak ve parlaklık vermek.Ben mi beceremedim saçlarım çok koyu renk ondan mıdır ? bilmiyorum ama bende hiç işe yaramadı oksijen daha etkili sanırım ama o da saçı yıpratıyormuş :44:
Aman aman ya oksijen deneyeceğine boyat daha iyi sakın deneme deneyen arkadaşlarım oldu vaktinde saçlarını mahvetti tiftif tiftik yaptı.Benim papatyadaki amacım boya ile saçlarımı yıpratmamak ve parlaklık vermek.
bende o hataya düşenlerdenim. Saçımı siyahtan sarıya döndürürken bile oksijenli suyun yıprattığı kadar yıpratmadım ben. bi de rengini çok garip döndürüyor . Boyle bakır desem bakır değil tarçın değil koyu altın sarısı gibi iğrenç bi renk olmuştu benim saçım . Papatyaysa garnierin açık papatya sarısı var suan saçlarımda onun yansıması var gibi tam renk olmadı ama öyle parlıyorlar . Bi de benim saçlarıma yumuşaklık veriyor papatya :) yaa zaten bi tencere papatya kaynatıyorum bi bardak içiyorum yarısını banyo suyuma ekliyorum yarısını sürüyorum saçıma :) çok faydalıymis
Benim saçlarım çok koyu değil zaten o yüzden boya kullanmamak adına papatyayı deniyorum.İsyeten benimle dener isteyen denemez tatlıgaciben devam edicem sarıyı elde edene kadar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?