Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile misiniz?Folik asit kullanıyorum papatya çayı içsem sorun olur mu midem ağrıyor da iyi gelsin diye içeyim dedim
Öyle mi çok teşekkür ediyorumHic birsey olmaz idrar yollarina iyi geliyor vucuttaki enfeksiyona da
Şuan değil hamile öncesi içiyorum bebek istiyoruz daHamile misiniz?
O zaman cekinmenize gerek yok. Gebelikte bazı bitki çayları zararlı olabiliyor o yüzden soruyorsunuz sandım.Şuan değil hamile öncesi içiyorum bebek istiyoruz da
İnşallah 5 aylık evliyim korunduk şimdi istiyoruz stresli geçiyor bayaO zaman cekinmenize gerek yok. Gebelikte bazı bitki çayları zararlı olabiliyor o yüzden soruyorsunuz sandım.
Bir şey olmaz, rahatlıkla için siz. Folik asitle etkileşime girecek bir seyi yok papatya çayının.
İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalırsınız.
Evet ,hamilemisin? Hamileysen arastirmadan icme canimÖyle mi çok teşekkür ediyorum
Hamile öncesiyim canım kalmays çalışıyorumEvet ,hamilemisin? Hamileysen arastirmadan icme canim
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallahHerşey gönlünce olsun kuzum
Aminn kuzumCanım benim çok teşekkür ederim amin inşallah
Sen peki hamile misinAminn kuzum
Yok kuzum 1kurtajim oldu nosanda 3 ay korundum bekliyorum halen birşey yokSen peki hamile misin
Rabbim nasip etsin inşallah hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın mevlamYok kuzum 1kurtajim oldu nosanda 3 ay korundum bekliyorum halen birşey yok
Amin kuzummmm insallahhh aminnnRabbim nasip etsin inşallah hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın mevlam