Pantolon nasıl genişler?

megryann

Aşkımın aşkı....
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
5.905
38
Arkadaşlar kot pantolonun üst kısmı daha doğrusu kemer kısmı nasıl genişletilir? İlk aldığımda da biraz dardı genişler diye düşündüm fakat hala zorluyor ve hareket kısıtlılığı yaratıyor.Model olarak kemer gibi duruyor üst kısmı.O bölümü çıkartıp bir şeyler yapılabilirmi sizce?

terziye,paçasından bir parça kesmesini söyleyip bel kısmına içerden ek yaptırabilirsiniz

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim fakat paça boyundan artan kumaşı saklamamıştım boyuda tam sanırım ona yakın bir kot rengi bulmam gerekecek.Yada bel kısmının kemerini çıkarttırıp araya başka bir seçenek düşüneceğim.Asıl sorun düşük bel olması.Basen kısmı daha geniş olunca kemer kısmı dar oluyor eğer kemer kısmı dha yukarıda dursa dar gelmeyecek.Bir terziyle knuşup çözebilir miyim ki?

canim terziye git onda diger esyalardan kalan rengine uygun birsey mutlaka vardir hem tr de terzi fiyatlari oldukcada ucuz:KK66:

eğer aşırı dar değilse sana pratik bi çözüm söyleyeyim
bunun için birine daha ihtiyacın var
pantalonun bi ucunda n sen siğer ucundan arkadaşın tutsun
sende oda kolunuzu pantalondan içeri geçirin
ve güç kullanarak çekin
ya ne zormuş anlatması:26:
sonra kemer kısmını aynı anda çekin
1 beden açılmış olacaktır
bu tezgahtarların bir beden büyüğünü bulamadığı zaman kullandığı çözümdür
etiket sökülür ve bir beden büyük olduğu söylenir
umarım anlatabilmişimdir:KK66:

hamileyken burda normal kotlarin nasil hamile pantolonu yapilabildigini ile ilgili bir konu okumustum,kotun bel kismi sokulup,yerine likrali bir kumas ekleniyordu.Tabii sen oyle hamile gibi buyuk bir parca degil de kemer gibi ince bir parca ekletebilirsin,hem cok rahat edersin,hem de degisik olur.Ben sana pastel tonlarda cicekli bocekli kucuk desenli bir kumas kullanmani tavsiye ederim,kot rengi ile harika duruyor.

Terzide bel kısmına parça koyarlar sadece o şekilde genişler..yada 4 5 kere oturup kalk anca öyle genişliyo denedimm:KK37::KK60:

canim terziye git onda diger esyalardan kalan rengine uygun birsey mutlaka vardir hem tr de terzi fiyatlari oldukcada ucuz:KK66:

Bana terzi yolu göründü teşekkürler....

ve güç kullanarak çekin

Muhtemelen bana satanlarda aynısını yapmış olabilirler o an için ite kakada olsa içine sığmıştım şimdi olmuyor tek düğme var zaten o kapanıyor ama üst kemer kısmı resmen facia yukarıda çıkmıyor :KK43:

hamileyken burda normal kotlarin nasil hamile pantolonu yapilabildigini ile ilgili bir konu okumustum,kotun bel kismi sokulup,yerine likrali bir kumas ekleniyordu.Tabii sen oyle hamile gibi buyuk bir parca degil de kemer gibi ince bir parca ekletebilirsin,hem cok rahat edersin,hem de degisik olur.Ben sana pastel tonlarda cicekli bocekli kucuk desenli bir kumas kullanmani tavsiye ederim,kot rengi ile harika duruyor.

Aslında bende bunu düşündüm başa lastikli düz bir kuma geldi gözümün önüde sonra desenli lycralı kumaşla ek yapabileceğimizi düşündüm terziyle.Ama bunun için yaratıcı bir terzi bulmam lazm.Düz fikirleri olan biriyle çuvallayabiliriz bence...

kankacım ben sana kotumu feda edebilirimm:)))

Sağol bebeğim düşünmen bile yeter.Biz en iyisi seninle beraber en kısa zamanda iyi bir terzi bulalım.:KK49:

Terzide bel kısmına parça koyarlar sadece o şekilde genişler..yada 4 5 kere oturup kalk anca öyle genişliyo denedimm:KK37::KK60:

Canım inan bağırsaklrım çıkacak gibi oluyor çekiştirmeklede olmuyor inat bir cinsi var sanırım bu kotun işin garibi onca çekiştirip hoplayıp zıplamaya yırtılmadı hayret.... :KK9:

terziye gidersen arka ve yanlardan parça ekletirsin biraz genişler ama kısa bir şeyle giydiğinde hoş gözükmeyebilir.

ve güç kullanarak çekin

ya çok ilginç bi yöntem mis siz mağazada falan çalışmis olmalısiniz

bir erkek için iyi bir avukat ve iyi bir muhasebeci ne kadar önemli ise;

bir kadın için iyi bir kuaför ve iyi bir terzi de o kadar hayati önem taşır derler:)

ve güç kullanarak çekin
bunu yapmak o kadar da kolay olmamalı bence..en iyisi terziye gitmek..sonra pantalon elimizde kalmasınsda :KK70:

ben baska birşey soracaktım aslında..hiç pantalonlarının pacasını daraltan var mı??olur olmasına ama deneyenler memnun mu.nasıl duruyor??

X