• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Pantene

melsi_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
55
0
86
Sakarya
mrhaba.pantenin yeni serisi çıktığından bu yana pantene düzleştirici etkili şampuanını hiç bir markette bulamadım.acaba kaldırıldımı bu ürün.bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...senağlama

mrb sanırım kaldırılmış bende bulamıyordum epeydir. çok büyük bi markette kıza sordum satış elamanına baktı raflarda sonra bulamayınca kalktı o dedi.. ama bilmiyorum yani kız çok samimi gelmedi bana. fakat bulamıyor olmamız zaten üretimden kalktığının bi göstergesidir bence =)

pantane çok döküyor saçları ya ve zararlı olduğuna inanıyorum. ama kullananlara da bakıyorum çok parlak gösteriyor saçlarını tek iyi yönü bu olsa gerek

dolgun saçlar var bukleler var ama ben de extra düzleştirici bulamıyorum Allahtan bikaç ay önce bulduğumda 3 tane almışım 2 tane kaldı şimdi..

netten bakıyım dedim sipariş veririm diye ama yok stokta yok hiçbiryerde :( ama saçımı çok güzel yapıyordu yaa tekrar istiyorum ben o ürünü..

Back