Şampuan ve Saç Kremleri Pantene yoğun ve güçlü kullananlar

Melisaat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
15
3
1
24
Uzun bir arayıştan sonra pantene yoğun ve güçlü serisinin şampuanını ve saç kremini almaya karar verdim. Saç dökülmelerinden şikayetçiyim clear kepek karşıtı kullanıyorum birkaç yıldır. Saçlarım mat ve dediğim gibi azaldı baya. Umarım pantene iyi gelir. Size sorayım dedim. Memnun kaldınız mı ? Kepek yapıyor mu ? Saç döküyor mu ? Parlaklık veriyor mu ? Kolay taranıyor mu ? teşekkürler..

Ben geçenlerde aldım şampuanını fakat 2.kullanımda kepeklenme yaptı ve saçımım temizlendiğini hissedemedim nedense. Çok çabuk ağırlaştırdı. Uzun bir süre temel bakım serisini kullanıyordum bunu da deneyim dedim ama beğenmedim size temel bakımı öneriyorum tertemiz yapıyor saçı ve kepeklenme de olmuyor açıkçası ben memnun kalmadım yoğun ve güçlü serisinden.

Ben uzun zamandır pantenin yoğun ve güçlü serisini kullanıyorum şampuan+saç kremi+ Argan yagi .
Saclarim hem çok parlak hem dökülmüyor hemde gayet iyi temizlendiği için kepek falan yapmıyor geçenlerde bı hata yaptım elidor'un canlı ve dirençli serisini aldım almaz olaydım tutam tutam döküldü saçlarım gene döndüm pantene birdaha da bırakmam hem saçımı kendine getiriyor hemde kokusu kolay kolay gitmiyor.

Pantene in 2si 1 arada olanını kullandım bir ara çok memnundum ben hatta panten durulanmayan kremini kullanıyorum sürekli yıllardır tavsiye ederim banyodan sonra sürüp tarıyorum yumuşaçık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…