Şampuan ve Saç Kremleri Pantene nem terapisi

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhaba kızlar reklamlarda gördüm dikkatimi çekti benim saçlarım kuru hatta bazen süpürge gibi oluyor kullanan var mi ya da almayı düşünen?

benim saçlarımın uçları düzleştirici kullanmaktan çok yıpranmıştı geçen gün gördüm bir deneyim diye sadece saç kremini aldım iki defa kullandım ve cidden fark etti yumuşacık oldu saçlarım. Arkadaşım da bugün kullanmış onun saçları çok ince telli ve kuru onun da çok hoşuna gitmiş. ben öneriyorum hatta tüm seriyi almayı düşünüyorum. onları da kullandıktan sonra yorum yazarım.

Ee kullandıktan sonra sonuç ne oldu wellanın ve pantenenin nem terapisi ürünü var ama hangisi daha etkili o konuda bilgi verirseniz memnun olurum.

kızlar bende bugün aldım şampuan ve saç kremini köpüğüde vardı ama onu almadım önce aldıklarımı deniyeyim güzelse onuda alırım dedim daha önce pantene kullanıyordum güzeldi umarım buda güzeldir kullanan arkadaşlar yazabilirmi sonuçları ?

kızlar bende bugün aldım şampuan ve saç kremini köpüğüde vardı ama onu almadım önce aldıklarımı deniyeyim güzelse onuda alırım dedim daha önce pantene kullanıyordum güzeldi umarım buda güzeldir kullanan arkadaşlar yazabilirmi sonuçları ?

bende tek köpüğü aldım tersi olarak :) çok güzel ya kabaran saçlarımı yatıştırdı çok kuru saçlarım kremi bildiğin emiyodu ilk kullandığımda Allah Allah dedim heradel neme ihtiyacı vardı saçımın çok kuru çünkü :) sonra bi gün sonra tekrar sürünce falan emmedi fazla yıpranmış saçlarım bildiğin parlıyor

Pantene nem terapisini degilde argan yagli elixirini kullaniyorum cok cok cok guzel nemlendiriyor

Ben de alacağım nem terapisi serisinden ama bilemedim şimdi kepeğe karşı olanını kullanıyorum o da kuruttu biraz saç derimi kullananlar tecrübelerini paylaşabilirmi memnunsanız eğer ona göre alacağım ben de

Back
X