• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pantene nem kolejen peptit

Kartalicee1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
80
17
88
28
Selamlar aranızda bu pantenin nem kolajen peptit serum kremini kullanan varmı ben bir süredir kullanıyorum ama bu ara saçım çok dökülmeye başladı buna bağlıyorum ama kullanıp aynı sorunu yaşayan varsa görüşlerinizi Duymak isterim

Selamlar aranızda bu pantenin nem kolajen peptit serum kremini kullanan varmı ben bir süredir kullanıyorum ama bu ara saçım çok dökülmeye başladı buna bağlıyorum ama kullanıp aynı sorunu yaşayan varsa görüşlerinizi Duymak isterim
Trendyol yorumlarına bakın orda olumsuz yorumlarda illa buna benzer problem yaşayan yorumlar bulursunuz. Pantane, elidor, elseve ...vb markalarda hep buna benzer problemler oluyor maalesef.

Trendyol yorumlarına bakın orda olumsuz yorumlarda illa buna benzer problem yaşayan yorumlar bulursunuz. Pantane, elidor, elseve ...vb markalarda hep buna benzer problemler oluyor maalesef.
Genelde sampuanlarina kötü yorum yapılmış ama zaten saçım kabarık nemsiz hindistan cevizi yağı dediler oda orijinalleri baya pahalı bu iyi gibiydi ama dökülme sebebi olabilir mi diye merak ettim bakalım burayada yazarlar diye bekliyorum

Back