Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Pantene kırık saç uçlarını onarıcı saç bakım serumu deneyen var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

matematikci

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
375
90
298
arkadaşlar sorunumuz ortak saçlarım çok uzun( belimin altında) maşa yapmaktan ve epeydir kestirmediğimden çok kırıldı. kestirmeye kıyamıyorum. yağları denedim faydası olmadı.pantene kırık saç uçlarını onarıcı saç bakım serumu denemek istiyorum. belki kullananınız vardır. tavsiye edermisiniz yoksa tek çarem kestirmek ama kestiricem yine aynı olacak bir kaç aya yine kestirmek zorunda kalıcaz. en iyisi kalıcı ürün bulmak

ben deniyorum memnunum, yumuşacık yapıyo saçlarımı ve kolay taranıyor ama yinede kırıklar için hele çok uzun saçlarda kırıklar için etkilimidir yeterlimidir bilemem,
kırıklara neden olmadan önce saç sağlıklıyken kullanılmalı bana göre
maşa yapmadan önce veya fön vs.. ısıya karşı korumak yıpratmamak için kullanılmalı

kullanıyorum ve hatta 2.kutudayım, saçlarımı kestirdikten kullanmaya başladım gene kırılmasın diye ama malesef hiçbir işe yaramadı! (
ha bu serumu kullanmışım ha kullanmamışım hiçbir fark yok ne yazıkki (((

Bende kullanıyorum çok memnunum durulanmayan olan var.Dışarı çıkarken kullanıyorum çok güzel bi kokusu var herkes soruyor saçına ne sürdün diye, yumuşacık yapıyor kırıklara çözüm olduğunu düşünmüyorum

dünya kadar serum denedim, en sevmediklerimden biri de bu ürün oldu...
bunun yerine avon serum tavsiye edebilirim, bence bin basar.
veya down under ın serumu da olabilir, o da güzel.

bende yeni çıkan argan yağlı olanını kullanıyorum kırık uçlara malesef çare değil ama yumuşacık yapıyor kırık uçlar için kuaförde keratin bakımı yaptırabilirsin tavsiye ederim ama en sağlıksı azda olsa kestirmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…