Saç Kesim Şekilleri Pantene 7/24 Bukle Şekillendirici Saç Bakım Kremi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kamuran85

Oğluşummm :))
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
6.066
579
198
Kızlar Pantene 7/24 Bukle Şekillendirici Saç Bakım Kremi kullanan var mı? Saçları kurutmadan bukleleri güzel gösteriyor mu??

$04-62617-big.jpg

Pantene hiç kullanmadım bilmiyorum. Elidor kullanıyorum ve gayet memnunum. Normalde saçlarım çok kuru ve tüleriyor. Elidor'un besleyici bakım kremini ve 7/24 şekillendirici bakım kremini kullandığımdan beri böyle bir sorunum kalmadı. Tavsiye ediyorum.

84def380e457d6.jpg

Ben Pantene 7/24 Bukle Şekillendirici saç kremini kullanıyorum. memnunum. ama ıslak ve nemli arası saçınızda kullandığınızda daha faydalı. kurumaya yakın saçta kullandığınızda pek iyi olmuyor. birde gece saçımı yıkayıp pantene'yi kullanıp yattığımda sabah saçlarım daha kıvırcık oluyor. gündüz yaptığımda o kadar etkisini göstermiyor.

ben kullanıyorum memnunumda. kendi kendine kuruması biraz uzun sürüyor tabii ama sonuçtan memnunum. eski şişesinde olsa daha iyi olurdu çünkü hem ucuzdu buna göre hem 1 ay idare ederdim. bu hem pahalı hem 2 haftada bitiyor

Back