mehabalar arkadaşlar. bugün topkapıda bulunan fetih müzesine gittik.3 boyutlu.sanki gerçekmiş gibi istanbulun fethini yaışyorsunuz.bence görülmesi gereken bir yer.ilginize sunayım dedim.bir kaç da resim ekledim sizler için arkadaşlar......bu arada bu resimlerin hepsi canlı.tablo falan değil yani
Resimler harika gerçekten keşke boyutlarını küçültseydin bide bu müze topkapının neresinde yahu ben orada oturuyorum böyle bir müzeden bihaberim ayıp bana :bbo:
güzelim ben oraları tam bilmiyorum ama şöyle anlatayım. tramwaydan topkapı durağında indik ve merdivenlerden yukarı çıktık.hemen karşı tarafta.kime sorsan gösterir
5 liraya kıyın ve kulaklıklardan alın, boş boş bu ne acaba diye gezmektense yaklaştığın her eserin yanında kulaklıktan sana uzun uzun anlatan rehberi dinlemenizi öneririm. özellikle en üst kattaki resimlerde gördüğünüz büyüleyici atmosferdeki ince detayları anca rehberle farkedebilirsiniz, yanlarından yürüdükçe size meydandaki ayrıntıları ve olayları anlatıyor, aydınlatıyor.
kesinlikle gidilmesi gereken bir yer. şiddetle tavsiye ederim. kulaklık almayı da unutmayın anlatılanları dinleyince oraya gitmenin gerçekten bir manası oluyor..