• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak ve psikiyatri

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Cuma günü artık göğüs sıkışmalarıma yüreğimin deli gibi çarpmasına dayanamayıp psikiyatrise gittim ve doktor bana söylediklerimden yola çıkarak panikatak başlangıcı olduğunu söyledi.iki ilaç verdi ilaç ismi söylemek yasak mı bilmiyorum ama birinin adı ci...ile başlıyor.doktor iyi gelir dedi seni sakinleştirir ,kaygılarını azaltır dedi.aranızda panikataktan ilaç tedavisi ile kurtulan var mı:KK43:

Hii tamam ..to... :D

Anneme de vermisti doktor bundan ama onun cok ileri seviyede oldugu icin. Size henuz baslangic demis. Bi psikologla gorusun, ilaca gerek kalmadan terapi yoluyla hallolur belki. Sevdiklerinizle daha cok vakit gecirin, keyifli ugraslar edinin...

Cnm benim eşimde kullanıyor panik atak için ama hemen ilaçdan Ümit bekleme 15-20 günde etkili olur eşim çok rahatladı

Maalesef ne yaparsam yapayım iyi olamıyordum.saçma sapan kaygılardan kuruntulardan bıktım her yolu denedim bitkisel çay içtim kitap okudum video izledim ama geçmedi

Cnm benim eşimde kullanıyor panik atak için ama hemen ilaçdan Ümit bekleme 15-20 günde etkili olur eşim çok rahatladı
Ben artık acı çekiyordum bu kuruntulardan kaygılardan dolayı çok kötü oluyordum sevdiklerimi de üzüyordum iyi olurum değilmi

Hii tamam ..to... :KK70:

Anneme de vermisti doktor bundan ama onun cok ileri seviyede oldugu icin. Size henuz baslangic demis. Bi psikologla gorusun, ilaca gerek kalmadan terapi yoluyla hallolur belki. Sevdiklerinizle daha cok vakit gecirin, keyifli ugraslar edinin...
Anneniz iyi oldu mu .ilaçlar iyi geldimi

Cnm geçer İnan geçiyor bi önceki yazını okudum ben senden yaşça çokkkk büyüğüm bende yaşadım senin yaşadıklarını İnan şimdi kendime kızıyorum ne gerek vardı üzülmeye ben önemliyim ve değerliyim diyorum

Cnm geçer İnan geçiyor bi önceki yazını okudum ben senden yaşça çokkkk büyüğüm bende yaşadım senin yaşadıklarını İnan şimdi kendime kızıyorum ne gerek vardı üzülmeye ben önemliyim ve değerliyim diyorum
Çok teşekkür ederim size çok sağolun sizin gibi güçlü insanları burda gördükçe kendimi biraz daha iyi hissediyorum geçer diyorum sadece biraz zaman gerekiyor.oturup aşk acısı yaşamak istemiyorum kendim için iyi olmak için bişeyler yapmak istiyorum

Aşk acısıda çekme değmiyor İnan ben 47 yaşındayım o yüzdem diyorum . İnsanlar öyle dertlerle uğraşıyorlar ki rabbime şükürler olsun. Bak şuan yazan ellerin gören gözlerin duyan kulakların var
Kesinlikle çok çok haklısınız Allah başka acılar nasip etmesin .bu panikataktan da az da olsa kurtulursam çok iyi gelecek bana yeniden doğmuş gibi olacağım herhalde :)

Cnm ben teşekkür ederim sen çok güçlü bi kızsın ve çok önemlisin unutma bunu ne zaman dertleşmek istersen özelden yaz ben buralardayım.

Cuma günü artık göğüs sıkışmalarıma yüreğimin deli gibi çarpmasına dayanamayıp psikiyatrise gittim ve doktor bana söylediklerimden yola çıkarak panikatak başlangıcı olduğunu söyledi.iki ilaç verdi ilaç ismi söylemek yasak mı bilmiyorum ama birinin adı ci...ile başlıyor.doktor iyi gelir dedi seni sakinleştirir ,kaygılarını azaltır dedi.aranızda panikataktan ilaç tedavisi ile kurtulan var mı:KK43:
Geçmiş olsın öncelikle
Benim de sorun vardı bu tip
İlaçla geçti şükür arada yokluyor ama şükür

Back