• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik panik panikkkk:!!

BIDIBIDICIKIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
12
0
86
İstanbul
Kızlar sevgilimin serin kanlılığı nedeniyle anca 2013'e istemeye gelirler, bizde anca 2013 yazında evleniriz derken pat diye istemeye geldiler. Allah'ımmmm 2 hafta sonra nişana ,araya sorunlar filan girmesin uzatmayalım diye 3 ay sonra da düğüne karar verdik. Ben meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyordum (ki bunu çok istiyorum):( Ama şimdi çok kararsızım:/ siz olsanız 3 ay sonra evlenir miydiniz? Yoksa ameliyatı olup tamamen iyileşmeyi mi beklerdiniz?

Son düzenleme:
hem ameliyat hem dügün hazırlıkları zor olmaz mı bıraz. bilgim yok nasıl bi zorlugu var ameliyatın ama evelenecegn kişiye sor:) bizim dememizle dügün tarıhıyle oynama

o istemiyor ama ne kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyor:( psikolojik açıdan tamamen sıkıntı aslında bana ama offff durumundaım :)

kesinlikle memnun olmadıgın bısey varsa vucudunda ve cesaretınde varsa yaptır derim,sonraya bırakınca ertleniyo ve zaten en önemlisi nişanlın ilk evlilik yıllarınzdda kendını guzel ve bakımlı hissetmen çok önemli çok zor bi ameliyat oldugunu sanmıyorum yaptıran tanıdıklarım oldu artık herşey çok ilerledi ameliyat izi vs hiçbişey belli olmuyo.

Öncelikle hayırlı olsun canım.Bencede öncelikle ameliyatını ol zaten 3 ay içinde iyileşmiş olursun diye düşünüyorum evlendikten sonra günden güne erteleyebilir sonrada pişman olabilirsin.Kendini daha iyi hissettirecekse biran önce ameliyatını ol nasıl olsa düğün işlerinde ailen yardımcı olacaktır 1 ay yatakta yatacak değilsin ya.Hayırlısıyla cesaretin kırılmadan amelıyatını ol ve daha mutlu hisset kendini.

Back