- 20 Nisan 2022
- 23
- 8
- 6
- 21
- Konu Sahibi seydiarasinannesi
9 gün oldu selectra kullanıyorum 25 gr hala erki etmedi etkisinden çok yan etkisi var daha çok düşünür oldum nefes alamıyorum sanki yardım edin sizde de mi böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıka saolun em düşüğnğ verdim dediCanım merhaba antidepresan başlangıcında ataklar ciddi yan etkiler olabilir normal prospektüste de yazar zaten. Mg yüksek geldi bana ciddi düzeyde olmalı hastalığınız sabırla kullanın en az 3 ay kullanmanız lazım benim annemin 1 sene oldu yavaş yavaş bırakıcak. Sakinleşin sorun yok hormonlarınızı düzeltmek için uğraşıyor ilaç vücud tepki verebilir
Selectra için en düşüğü başka antidepresanlar var annem 10 mg kullanıyor. Güzel antidepresan serotonin için yazılmış daha çok iyi gelicektir şifa olsun devam edin lütfen.Çıka saolun em düşüğnğ verdim dedi
Antidepresanlar özellikle SSRI grubu ilaçlar, en erken 4 hafta içerisinde etki gösterir. Yan etki profilleri oldukça düşüktür ve senelerdir güvenle kullanılan ilaçlardır.9 gün oldu selectra kullanıyorum 25 gr hala erki etmedi etkisinden çok yan etkisi var daha çok düşünür oldum nefes alamıyorum sanki yardım edin sizde de mi böyle
Teşekkür ederimAntidepresanlar özellikle SSRI grubu ilaçlar, en erken 4 hafta içerisinde etki gösterir. Yan etki profilleri oldukça düşüktür ve senelerdir güvenle kullanılan ilaçlardır.
Doktorunuz gerek görmeseydi reçete etmezdi. Merak etmeyin. Tedavinize devam edin. Sakın bırakmayın. Hiçbir etkisini göremezsiniz bırakırsanız.
Yani şuan da olumsuz düşünmem normakAntidepresanlar özellikle SSRI grubu ilaçlar, en erken 4 hafta içerisinde etki gösterir. Yan etki profilleri oldukça düşüktür ve senelerdir güvenle kullanılan ilaçlardır.
Doktorunuz gerek görmeseydi reçete etmezdi. Merak etmeyin. Tedavinize devam edin. Sakın bırakmayın. Hiçbir etkisini göremezsiniz bırakırsanız.
PSİkoterapi görecekmiş ücretim yoksCanim bi tanidigim ilacsiz tek seferde sifa buldu, belkisakayy instagram adi, online terapi veriyor
Tek seferlik bi ucret oduyosun ve 4/5 saat online bi gorusme yapiyor goruntulu. Sadece panik atakla ilgileniyor. Tanidigim direk duzeldi, sonrasinda 1 aylik bir plan yapiyordu tam hatirlamiyorum ama herkese tavsiye ederim. Ilaclara bagimli olmadan deneyin bencePSİkoterapi görecekmiş ücretim yoks
Yaaa yazdım hemen şimdileri bak şimdi bakayTek seferlik bi ucret oduyosun ve 4/5 saat online bi gorusme yapiyor goruntulu. Sadece panik atakla ilgileniyor. Tanidigim direk duzeldi, sonrasinda 1 aylik bir plan yapiyordu tam hatirlamiyorum ama herkese tavsiye ederim. Ilaclara bagimli olmadan deneyin bence
Anladım saolun3 haftadan once etki gostermez dedi psikiyatr degisiklik olmazsa tekrar goruselim.demisri bana.Devam edin kullanmaya.
Peki dizinden durmadan kötü düşünceler aklınıza geliyo mu olur3 haftadan once etki gostermez dedi psikiyatr degisiklik olmazsa tekrar goruselim.demisri bana.Devam edin kullanmaya.
Saglik anksiyetesi teshisi konuldu bana.O kotu dusuncelerin âlâsı geciyor aklımdan.Peki dizinden durmadan kötü düşünceler aklınıza geliyo mu olur
Sanki öleceğim kalp krizi nefes alamıyorum korkusu ama bugüne sanki iti gibiydimSaglik anksiyetesi teshisi konuldu bana.O kotu dusuncelerin âlâsı geciyor aklımdan.
Sifa olsun insaAllahhYaaa yazdım hemen şimdileri bak şimdi bakay
ben panik atak geçiriyordum çok kötü olmuştum. hatta bir psikiyatr iki de psikolog değiştirdim sonunda doğru doktoru bulabilmiştim. kısa zamanda çokçok iyi olmuştum ama ben paxil kullanmıştım. selectra değildi ilacım. çok iyi gelmişti asıl terapiler iyi geldi farkındayım ama ilacın da mutlaka bir yerde etkisi olmuştur. yani slectra nasıldır bilmiyorum inşallah iyi olursunuzSanki öleceğim kalp krizi nefes alamıyorum korkusu ama bugüne sanki iti gibiydim