• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik bozukluk antidepresan kullanımı

seydiarasinannesi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
23
8
6
21
9 gün oldu selectra kullanıyorum 25 gr hala erki etmedi etkisinden çok yan etkisi var daha çok düşünür oldum nefes alamıyorum sanki yardım edin sizde de mi böyle 😖😖

Canım merhaba antidepresan başlangıcında ataklar ciddi yan etkiler olabilir normal prospektüste de yazar zaten. Mg yüksek geldi bana ciddi düzeyde olmalı hastalığınız sabırla kullanın en az 3 ay kullanmanız lazım benim annemin 1 sene oldu yavaş yavaş bırakıcak. Sakinleşin sorun yok hormonlarınızı düzeltmek için uğraşıyor ilaç vücud tepki verebilir

Canım merhaba antidepresan başlangıcında ataklar ciddi yan etkiler olabilir normal prospektüste de yazar zaten. Mg yüksek geldi bana ciddi düzeyde olmalı hastalığınız sabırla kullanın en az 3 ay kullanmanız lazım benim annemin 1 sene oldu yavaş yavaş bırakıcak. Sakinleşin sorun yok hormonlarınızı düzeltmek için uğraşıyor ilaç vücud tepki verebilir
Çıka saolun em düşüğnğ verdim dedi

9 gün oldu selectra kullanıyorum 25 gr hala erki etmedi etkisinden çok yan etkisi var daha çok düşünür oldum nefes alamıyorum sanki yardım edin sizde de mi böyle 😖😖
Antidepresanlar özellikle SSRI grubu ilaçlar, en erken 4 hafta içerisinde etki gösterir. Yan etki profilleri oldukça düşüktür ve senelerdir güvenle kullanılan ilaçlardır.

Doktorunuz gerek görmeseydi reçete etmezdi. Merak etmeyin. Tedavinize devam edin. Sakın bırakmayın. Hiçbir etkisini göremezsiniz bırakırsanız.

Canim bi tanidigim ilacsiz tek seferde sifa buldu, belkisakayy instagram adi, online terapi veriyor ☺️

Antidepresanlar özellikle SSRI grubu ilaçlar, en erken 4 hafta içerisinde etki gösterir. Yan etki profilleri oldukça düşüktür ve senelerdir güvenle kullanılan ilaçlardır.

Doktorunuz gerek görmeseydi reçete etmezdi. Merak etmeyin. Tedavinize devam edin. Sakın bırakmayın. Hiçbir etkisini göremezsiniz bırakırsanız.
Teşekkür ederim 😊

Yani şuan da olumsuz düşünmem normak

PSİkoterapi görecekmiş ücretim yoks
Tek seferlik bi ucret oduyosun ve 4/5 saat online bi gorusme yapiyor goruntulu. Sadece panik atakla ilgileniyor. Tanidigim direk duzeldi, sonrasinda 1 aylik bir plan yapiyordu tam hatirlamiyorum ama herkese tavsiye ederim. Ilaclara bagimli olmadan deneyin bence

3 haftadan once etki gostermez dedi psikiyatr degisiklik olmazsa tekrar goruselim.demisri bana.Devam edin kullanmaya.

Tek seferlik bi ucret oduyosun ve 4/5 saat online bi gorusme yapiyor goruntulu. Sadece panik atakla ilgileniyor. Tanidigim direk duzeldi, sonrasinda 1 aylik bir plan yapiyordu tam hatirlamiyorum ama herkese tavsiye ederim. Ilaclara bagimli olmadan deneyin bence
Yaaa yazdım hemen şimdileri bak şimdi bakay

Sanki öleceğim kalp krizi nefes alamıyorum korkusu ama bugüne sanki iti gibiydim
ben panik atak geçiriyordum çok kötü olmuştum. hatta bir psikiyatr iki de psikolog değiştirdim sonunda doğru doktoru bulabilmiştim. kısa zamanda çokçok iyi olmuştum ama ben paxil kullanmıştım. selectra değildi ilacım. çok iyi gelmişti asıl terapiler iyi geldi farkındayım ama ilacın da mutlaka bir yerde etkisi olmuştur. yani slectra nasıldır bilmiyorum inşallah iyi olursunuz

Öncelikle size "ilaçları bırak ben seni iyileştiririm" ve benzeri cümleler kuran insanlar varsa onlardan uzaklaşın. İlaç kullanmanız gerekiyorsa kullanın ve doktorun talimatlarına uyun. İlaçlar 1 ay sonra etkisini gösterir. Zaten 1 ay sonra da doktor sizi kontrole çağırır. Her şey sürece uygun ilerler yani sıkıntı yapmayın.

Back