- 11 Eylül 2023
- 716
- 81
- Konu Sahibi Kleopatra11
Arkadaşlar merhaba 24 yaşındayım 4 yıldır evliyim 8 aylık bi oğlum var bebeğim 6 aylık iken bı sorun yaşadım bebeğimi emziriyordum ve o sırada telefonda ablam ile konuşuyordum. Ablam içime bir sıkıntı düştü dedi acaba birine bişey mi olacak dedi o an benimde içime bir sıkıntı düştü ve bi anda gözüm karardı basım döndü midem bulandı kalbim çarpinti yaptı kalp krizi geçirdigimi düşündüm elim ayağım titredi ölecekmişim hissi oldu bende çok kötüydü yutkunamadim sanki bogazima yumru oturmuştu. Hemen eşimi aradım ben ölüyorum çabuk gel dedim eşim dış karakolda çalışıyor eve çok uzak gelmesien az 1 saat o gelene kadar öleceğim dedim ve kelime-i şehadet getirdim bebeğim bı yanda ağlıyor ben bir yanda ona sarılıp ağladım gelene kadar hastaneye gittik hiçbir şey yok. Ama o kadar huzursuz döndüm ki eve her an ölecek hissi bidaha aynı şeyleri yaşarım korkusu sardı beni sanki.kalp krizi geçirip öleceğim korkusu etrafta yabancılaşma şuan ölüyorum hissi çok oluyor çok kötü hissediyorum bebeğime bakıp ağlıyorum gergin psikolog buldum bı tane ilk seansa gittim Çarşamba günü gittim anlattım herşeyi Perşembe gene gidicem çok zor yaşayan varmi