- 7 Temmuz 2022
- 15
- 2
- 6
- 38
- Konu Sahibi Tyzsdet12358
Merhabalar panik atak geçirdim daha sonra rüyadaymışım gibi bedenim burda ama bu ben degilim gibi kafam bulanık bu neden oluyor ve nasıl geçer 1 haftadır paksera içiyorum lütfen yardım edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlacın yan etkisi büyük ihtimalle, dozunu düşürün doktorunuza danışarak. 10 yıl panik atak ve anksiyete çektim ama tedavisi var ve tedaviye ek olarak probiyotik beslenmelisiniz bagisikliginiz güçlenince tüm hastalıklarınız ortadan kalkıyor.Merhabalar panik atak geçirdim daha sonra rüyadaymışım gibi bedenim burda ama bu ben degilim gibi kafam bulanık bu neden oluyor ve nasıl geçer 1 haftadır paksera içiyorum lütfen yardım edin.
İlacın yan etkisi büyük ihtimalle, dozunu düşürün doktorunuza danışarak. 10 yıl panik atak ve anksiyete çektim ama tedavisi var ve tedaviye ek olarak probiyotik beslenmelisiniz bagisikliginiz güçlenince tüm hastalıklarınız ortadan
İlaçları kendi kendinize karistirmamalisiniz en azindan eczaciniza danışın, icerigi ayni olan ilaclarin sadece bi tanesi alinmali. Dozu ve diger ilaclarla etkilesimi halüsinasyon görmenize sebep oluyor.İlacına yarım başladık cnm yanında xanax istedim vermedi doktor evde zestat ve atarak var onlardan içiyorum probiyotik olarak ne yesem örnek verirmisiniz?
İlaçlar birbirleriyle etkileşiyor olabilir. Doktorun verdiği dışında bir ilaç kullanmayın lütfen.İlacına yarım başladık cnm yanında xanax istedim vermedi doktor evde zestat ve atarak var onlardan içiyorum probiyotik olarak ne yesem örnek verirmisiniz?
Doktora randevu almak mümkün degil dün sıra almak için gittim anladım odasında lütfen sadece ilaç yazın dedim randevu çok alamam dedi döndüm geri geldim randevu almak mümkün değilGözümde canlandıramadım. Doktorunuza sorsanız ya? Yan etkidir ve ilacınızın ve dozajının değişmesi lazımdır.
Mide koruyucu ve kan sulandırıcı kullanıyorum sadece ve onlarda diger rahatsızlıklarım için mecburumİlaçlar birbirleriyle etkileşiyor olabilir. Doktorun verdiği dışında bir ilaç kullanmayın lütfen.
Zestatıda doktor vermişti çok kötü olunca alıp uyku hali yapıyor kefir nasıl yapıyorsunuzİlaçları kendi kendinize karistirmamalisiniz en azindan eczaciniza danışın, icerigi ayni olan ilaclarin sadece bi tanesi alinmali. Dozu ve diger ilaclarla etkilesimi halüsinasyon görmenize sebep oluyor.
Probiyotik gida olarak en iyisi evde yapilan kefir ve turşudur, nette cok bilgi var kendinize uyan damak tadina gore tuketirsiniz. Ben kendim kefir yapiyorum.
İlaçları kendi kendinize karistirmamalisiniz en azindan eczaciniza danışın, icerigi ayni olan ilaclarin sadece bi tanesi alinmali. Dozu ve diger ilaclarla etkilesimi halüsinasyon görmenize sebep oluyor.
Probiyotik gida olarak en iyisi evde yapilan kefir ve turşudur, nette cok bilgi var kendinize uyan damak tadina gore tuketirsiniz. Ben kendim kefir yapiyorum.
evde zestat ve atarak
Mide koruyucu ve kan sulandırıcı kullanıyorum sadece ve onlarda diger rahatsızlıklarım için mecburum
Bahsettiğiniz ilaçlar mide koruyucu da değil kan sulandırıcı da değil. Birisi psikiyatrik diğeri antihistaminik.evde zestat ve atarak var onlardan içiyorum
İçtiğiniz tüm ilaçları eczaciniza götürüp bilgi alabilirsiniz birbirleriyle etkileismleri sizi kötü yapiyorsa bilmeniz gerekiyor.Doktora randevu almak mümkün degil dün sıra almak için gittim anladım odasında lütfen sadece ilaç yazın dedim randevu çok alamam dedi döndüm geri geldim randevu almak mümkün değil
Aktardan kefir mayasi aldim, yogurt mayalar gibi mayaliyorum ama tek farki olduktan sonra süzerek mayalari geri almak, bu sekilde devam edince mayalar da cogaliyor canli organizma olduklari icin.Zestatıda doktor vermişti çok kötü olunca alıp uyku hali yapıyor kefir nasıl yapıyorsunuz
Zestat ve ataraksı sadece çok sıkıntı olunca yarım alıyorum antepsin mide koruyucu ve ecopirin alıyorum aç karnınaBahsettiğiniz ilaçlar mide koruyucu da değil kan sulandırıcı da değil. Birisi psikiyatrik diğeri antihistaminik.
İlaç yazın değil de ilaç bende şu şu etkileri yaptı vs demeniz lazımdı. 10 günü geçmediyse bakabilirdi hekim.Doktora randevu almak mümkün degil dün sıra almak için gittim anladım odasında lütfen sadece ilaç yazın dedim randevu çok alamam dedi döndüm geri geldim randevu almak mümkün değil