• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik ataktan sonra gelişen derealizasyon

Tyzsdet12358

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
15
2
6
38
Merhabalar panik atak geçirdim daha sonra rüyadaymışım gibi bedenim burda ama bu ben degilim gibi kafam bulanık bu neden oluyor ve nasıl geçer 1 haftadır paksera içiyorum lütfen yardım edin.

Gözümde canlandıramadım. Doktorunuza sorsanız ya? Yan etkidir ve ilacınızın ve dozajının değişmesi lazımdır.

Merhabalar panik atak geçirdim daha sonra rüyadaymışım gibi bedenim burda ama bu ben degilim gibi kafam bulanık bu neden oluyor ve nasıl geçer 1 haftadır paksera içiyorum lütfen yardım edin.
İlacın yan etkisi büyük ihtimalle, dozunu düşürün doktorunuza danışarak. 10 yıl panik atak ve anksiyete çektim ama tedavisi var ve tedaviye ek olarak probiyotik beslenmelisiniz bagisikliginiz güçlenince tüm hastalıklarınız ortadan kalkıyor.

• Beğen
Reactions: Cac
İlacına yarım başladık cnm yanında xanax istedim vermedi doktor evde zestat ve atarak var onlardan içiyorum probiyotik olarak ne yesem örnek verirmisiniz?

İlacına yarım başladık cnm yanında xanax istedim vermedi doktor evde zestat ve atarak var onlardan içiyorum probiyotik olarak ne yesem örnek verirmisiniz?
İlaçları kendi kendinize karistirmamalisiniz en azindan eczaciniza danışın, icerigi ayni olan ilaclarin sadece bi tanesi alinmali. Dozu ve diger ilaclarla etkilesimi halüsinasyon görmenize sebep oluyor.

Probiyotik gida olarak en iyisi evde yapilan kefir ve turşudur, nette cok bilgi var kendinize uyan damak tadina gore tuketirsiniz. Ben kendim kefir yapiyorum.

Gözümde canlandıramadım. Doktorunuza sorsanız ya? Yan etkidir ve ilacınızın ve dozajının değişmesi lazımdır.
Doktora randevu almak mümkün degil dün sıra almak için gittim anladım odasında lütfen sadece ilaç yazın dedim randevu çok alamam dedi döndüm geri geldim randevu almak mümkün değil

İlaçları kendi kendinize karistirmamalisiniz en azindan eczaciniza danışın, icerigi ayni olan ilaclarin sadece bi tanesi alinmali. Dozu ve diger ilaclarla etkilesimi halüsinasyon görmenize sebep oluyor.

Probiyotik gida olarak en iyisi evde yapilan kefir ve turşudur, nette cok bilgi var kendinize uyan damak tadina gore tuketirsiniz. Ben kendim kefir yapiyorum.
Zestatıda doktor vermişti çok kötü olunca alıp uyku hali yapıyor kefir nasıl yapıyorsunuz

Doktora randevu almak mümkün degil dün sıra almak için gittim anladım odasında lütfen sadece ilaç yazın dedim randevu çok alamam dedi döndüm geri geldim randevu almak mümkün değil
İçtiğiniz tüm ilaçları eczaciniza götürüp bilgi alabilirsiniz birbirleriyle etkileismleri sizi kötü yapiyorsa bilmeniz gerekiyor.

Zestatıda doktor vermişti çok kötü olunca alıp uyku hali yapıyor kefir nasıl yapıyorsunuz
Aktardan kefir mayasi aldim, yogurt mayalar gibi mayaliyorum ama tek farki olduktan sonra süzerek mayalari geri almak, bu sekilde devam edince mayalar da cogaliyor canli organizma olduklari icin.

Adını hatırlamıyorum şu an çok yıllar geçti ama bana da bir ilaç aynı bunu yapmıştı, benimki çok daha kötüydü bedenim resmen yatağa yapışmıştı kafamı kaldıramıyordum ama etraftaki sesleri hareketleri sanki ruhum çıkmış da dışarıda geziniyormuş gibi duyup hissediyordum. Apar topar hastaneye kaldırmışlardı ve iki gün önce başladığım ilacın yan etkisi olduğu anlaşılmıştı, doktor hemen ilacı kesip başka ilaç verdi ve düzeldim hemen çok şükür. Size de muhtemelen ilacınız yan etki yapmış. Bazen ilaca alışma sürecinde olup bitedebiliyor doktorunuzla mutlaka görüşmek zorundasınız ancak o bilir, onun onayı olmadan hiçbir şey yapmayın lütfen psikolojik ilaçlar şakaya gelmiyor

Baris musluyuda bi bak instgrm . Sayfada her hastalığın bir sebebi aciklama ile diyor.her hastalığın sebebi travma diyor.hersey beyinde bitiyor diyor .bende beyinde biter diyenlerdeyim .beynin gücüne inanırım

İlaç yazın değil de ilaç bende şu şu etkileri yaptı vs demeniz lazımdı. 10 günü geçmediyse bakabilirdi hekim.

Psikolojik ilaçları nasıl buldunuz yani paxera dışında olanları. Daha önce de mi kullanıyordunuz. Günde bir kaç kez panik atak olmuyorsa o kadar ilaç içmeyin derim. Doktorun yazdığı dışında yani. Not panik atak hastasıyım ilaç kullanıyorum

Panik atak sonrası bu soylediginiz olmaz muhtemelen ilacin yan etkisi belki de doktorunuzun değiştirmesi lazım ilacı çünkü ben yıllardır panik atakliyim sadece atak sonrası yorgunluk oluyordu bende ilaçların iyi geliyor bayadir atakta gecirmiyorum

Derealizasyon ve depersonalizasyon panik atak hastalığının belirtilerinden biridir bir ilacın yan etkisi değildir. İlacınızı düzenli kullanın dozları yavaş yavaş arttırın düzenli ilacınızı alırsanız 3-4 aya geçer.

Back