- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
-
- Konu Sahibi Ogungelecek
Doğum tarihimiz aynı gözüküyor. Bebeğinizin kilosu kaç ki illa sezaryen diyorlar?merhaba, bende panik atak yok ama zaman yaklaştıkça fazla heyecan yapıyorum aklıma geldikçe elim ayağım titriyorBirkaç doktor gezdim ben bebeğimin kilosu çok olduğu için sezeryan diyorlar mutlaka normal doğum yapamazmışım. Ama spinal mi genel anestezimi karar veremedim
Doğum tarihimiz aynı gözüküyor. Bebeğinizin kilosu kaç ki illa sezaryen diyorlar?
Hay maşallah doğduğunda bile bu kadar olmayan bebişler var3.300 gr.
Hay maşallah doğduğunda bile bu kadar olmayan bebişler var
Ben bu tip doktorları gerçekten anlamıyorum nasıl hamile hassas Bi kadını böyle endişeye strese düşürüyorlar!korkmuyor değilim. Salı günü acil olarak gittiğim başka bir doktor bebek doğduktan sonra küveze alınır yoğun bakımda kalır vs vs gayet emin bi şekilde konuştu. Kendi doktorum öyle birşey demedi ama yinede aklım takıldı
Ben bu tip doktorları gerçekten anlamıyorum nasıl hamile hassas Bi kadını böyle endişeye strese düşürüyorlar!
Benim bebişim erkek kilosuda bir hafta önce 2619 grdı. Sizin cinsiyeti ne
He iyi canım sevindimBenim bebeğimde erkek, az önce tokluk kan şekerimi ölçtürdüm normal çıktı. Boşu boşuna stres yaşadım ogün.
Maşallah Bende bu cuma kontrole gidicem bakalım bizimki kaç kg olmuş:)görkemim şuan 3 kg 37 hafta
bizim yarın randevumuz varMaşallah Bende bu cuma kontrole gidicem bakalım bizimki kaç kg olmuş:)
Maşallah Bende bu cuma kontrole gidicem bakalım bizimki kaç kg olmuş:)
Öyle mi:) :) 2.900 gayet iyi dedi doktor maşallah. Senin bebiş kaçmış?kaç kg olmuş :) aynıyız da seninle merak ettim bende dün kontroldeydim :)
Öyle mi:) :) 2.900 gayet iyi dedi doktor maşallah. Senin bebiş kaçmış?
Size de maşallah Tombiş bebek desene :)maşallah :) bizimki 3190 :)
Size de maşallah Tombiş bebek desene :)
Bi aksilik olmazsa normal doğum gozukuyor ben de öyle istiyorum inşallah. Bana 6 aylıkken alttan muayene edip normal olacağını söyledi. Ondan sonra iki hafta önce yine bakti yine normal doğum yapabilirsin dedi. Bu cuma kontrolum var alttan bakip tahmini dogum ne zaman olur daha net soylerim dedi. Umarim cok karışık anlatmamisimdir :)) bir de geçen cuma nst ye bağladı.tuuba89 .!.:sanırım :) normal mi yapıcaksın yoksa sezeryan mı ? bu çatı muayenesi ne zaman oluyor acaba ben devlet hastanesine gidiyorum dr henüz hiç bişey söylemedi muayene hakkında.. bi dahaki gidişimde nstye gircekmişim..