öncelikle kafamı şişirdim deyip durma çünkü bende senin kafanı şişiriyorum bu durumda:)dediğin şeylerinn hepsi bende yaşadım yalnız değilsin yani..şu içine atma mselesi kesinlikle doğru.zaten panik atak kafaya takan, içine atan insanların hastalığı.bende de böle bir dönemde oluştu onda hemfikirim..karşılık vermek belki ayıp büyüğe ama haketmişse ve canını sıkmışsa iyi etmişsin..bundan söle böle davran...bastırılmış duygular bir süre sonra vücutta dediğin gibi yer kalmayınca patlayacak noktada kalmayınca beyinde patlıyor tepkisini beyinde gösteriyor..bu bilimsel bir gerçek zaten..kanıtlanmış,bende hiçbişeyi takmıcam yada en azından aza indircem kendi ruh sağlığım için.. üzülüyozda ne oluyo?hiçbişey benden kıymetli değil ve kimse mükemmel değil böle düşünmek çok iyi geliyor bana zaten doğrusu da bu..benim bahsettiğim olay, site yani panik esnasında vucutta neler olduğu nasıl yencezden ziyade yani paniğin dilini bilirsek ona göre nasıl önlem alırrız davranırız.kısaca şöle söleyebilirim:davranışlarımız beynimizle doğru orantılı ,yani bi yerlerden panik hakkında bilgi almak yada kitap okumak ,bilmek yetmiyor eyleme geçmek gerekiyor vucut davranışlara göre görev yapıyor mesela atıyorum hiçbir sorun yok gibi davranır rahat olursak beyinde gerçekten rahat oluyor bunu taklit ediyor gibi..belki bunları biliyorum diceksn ama bu tamamen farklı bişiy.yani beynimizin nasıl çalıştığını görsel olarak öğreince benim paniğe olan bakış açımda değişti.kısacası düşmanını iyi tanı ona göre önlem al olayı bu...yeterince bilgi alman için link atıcam sana ama orda bir bölüm var ,site yeni zaten fazla bişiy yok.önemli olan kısım ,anasayfada üstte anksiyete düzelme süreci diye bir başlık var oraya gir ve yazılanları sondan başa oku, en alttan en üste yani numaralandırmış zaten, ama okumaya aşağıdan başla anlarsın girince..hepsini detaylı bişekilde oku..ben uygulamaya başladım ama ilaç kullanmaya devam edicem hemde bu taktiği..sen neler yaptın paniği hafifletmek için belki farklı şeyler yapmışsındır..onu da bileyim canım