Panik Ataklı Bayanların Sohbet Mekanı

incimnaz

CanArkadaşımÖzlüyorummm
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
3.602
30
Merhaba panikataklı bayanlar nasılsınız? Hoşgeldiniz
Panikataklılar olarak bizimde bilgi alıp paylaşabileceğimiz , birbirimize dertelerimizi ,sıkıntılarımızı , sevinçlerimizi ,panikatak krizlerimizi anlatıp paylaşımlar yapabileceğimiz bir geyik topiğimiz olmasını istedik umarım güzel paylaşımlar yapabiliriz herkese saygılar :KK71::KK12::KK55:

Denizğim , Melitacığım konuyu açtım hadi başlayalım paylaşımlar görüşürüz

kızlar bu şarkı benden sizlere gelsin
bu arada ben arabesk dinlemem ama Zara döktürmüş
[video=youtube;dUGfjYan0pk]http://www.youtube.com/watch?v=dUGfjYan0pk[/video]

kızlar bu şarkı benden sizlere gelsin
bu arada ben arabesk dinlemem ama Zara döktürmüş
[video=youtube;dUGfjYan0pk]http://www.youtube.com/watch?v=dUGfjYan0pk[/video]

kız allah iyiliğini versin bende bayıldım zaranın bu yorumuna..süper ses. kendisini pek sevmem ama türküde tek geçerim kendisini inanılmaz güzel yorumlamış ha birde yıldız tilbe sibel can yorumlarını dinlemeni şiddetle tavsiye ederim.mükemmel.zevklerimiz de aynı imiş:KK1:

Merhaba panikataklı bayanlar nasılsınız? Hoşgeldiniz
Panikataklılar olarak bizimde bilgi alıp paylaşabileceğimiz , birbirimize dertelerimizi ,sıkıntılarımızı , sevinçlerimizi ,panikatak krizlerimizi anlatıp paylaşımlar yapabileceğimiz bir geyik topiğimiz olmasını istedik umarım güzel paylaşımlar yapabiliriz herkese saygılar :KK71::KK12::KK55:

kız Allah seni ne etmesin:KK1: konunun adını yanlış yazmışın heyecan yaptıkya ondan sanırım:KK1:hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun:KK1::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEha bu arada umarım paniklermimiz artık son buldu iyleştik die mutlu paylaşımlar yaparız inşalah bundan sonra panik yakamızı bırakır:KK34:hadi bakalım:KK12:

kız Allah seni ne etmesin:KK1: konunun adını yanlış yazmışın heyecan yaptıkya ondan sanırım:KK1:hadi bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun:KK1::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEha bu arada umarım paniklermimiz artık son buldu iyleştik die mutlu paylaşımlar yaparız inşalah bundan sonra panik yakamızı bırakır:KK34:hadi bakalım:KK12:

Ay gerçekten yanlış yazmışım heyecandan değilde o sırada acelem vardı demekki dikkat etmemişim nasıl düzeltilir acaba bir bakayım inş değiştirebilirim
canım panikataktan lurtuluruz inş amin
bu arada senden benden başka kimse uğramıyacak sanırım neyse bizbize yeteriz :13:

kız allah iyiliğini versin bende bayıldım zaranın bu yorumuna..süper ses. kendisini pek sevmem ama türküde tek geçerim kendisini inanılmaz güzel yorumlamış ha birde yıldız tilbe sibel can yorumlarını dinlemeni şiddetle tavsiye ederim.mükemmel.zevklerimiz de aynı imiş:KK1:

zevklerde aynıymış sevindim canım ben Sibel canın sesini seviyorum ama şarkıları pek tarzım değil ama o sesten ne olsa dinlenir keşke tarzını değiştirebilse onun Orhan gencebay şarkısını dinlemedim hemen bakarım
Yıldızında şarkıları güzel ama sesi beni bazen sıkıyor aslında yıldızın şakılarını sibel can okusa dinlemeye doyulmazmış
kendimi o ses türkiye yorumcusu sandım ayyyy:KK9:

incimnaz Allah seni kız bu başlık ne ?:KK52::KK52: karındeşen gibi okudum :KK53:

nasılsınız ?inşallah iyisinizdir.

Karındeşenmi :KK9::KK9: canım ya ben kaderdaşlar yazacağıma kaderdeşler yazmışım şimdide nasıl düzelteceğimi bulmadım
neyse artık zaten bizden başka kimse uğramıyor nede olsa kk da polemik çıkaran popüler bir tip değilim o sebeple rağbette görmez topicimiz aman boşver az olsun öz olsun

Son düzenleme:
Karındeşenmi :KK9::KK9: canım ya ben kaderdaşlar yazacağıma kaderdeşler yazmışım şimdide nasıl düzelteceğimi bulmadım
neyse artık zaten bizden başka kimse uğramıyor nede olsa kk da polemik çıkaran popüler bir tip değilim o sebeple rağbette görmez topicimiz aman boşver az olsun öz olsun

editör e msj at düzeltir başlığı :):):):)

okuyunca direk karındeşen gibi okudum :KK1:

orhan gencebay ı çok severim ayrıca :)

Son düzenleme:
mlitacığım canım konu sorumlusu makarkukaraymış ona yardım mesajı attım umarım başlık düzeltilir yoksa karındeşen diye okuyan bir daha topice bakmayacak :KK9:

Ay gerçekten yanlış yazmışım heyecandan değilde o sırada acelem vardı demekki dikkat etmemişim nasıl düzeltilir acaba bir bakayım inş değiştirebilirim
canım panikataktan lurtuluruz inş amin
bu arada senden benden başka kimse uğramıyacak sanırım neyse bizbize yeteriz :13:

valla baştan dedik ya zaten bize özel olsun diye ..melittada uğrar bi ara yoğundur.. acele etme daha yeni açtık aslında başlık yanlış oldu galiba ya panikataklılar die zaten topik var biraz genelleşti sanırım başlık ..yine panik konuşma mecburiyetine soktuk kendimizi oyasa herşeyden konuşcaz :)neys e du bakalım erken daha

zevklerde aynıymış sevindim canım ben Sibel canın sesini seviyorum ama şarkıları pek tarzım değil ama o sesten ne olsa dinlenir keşke tarzını değiştirebilse onun Orhan gencebay şarkısını dinlemedim hemen bakarım
Yıldızında şarkıları güzel ama sesi beni bazen sıkıyor aslında yıldızın şakılarını sibel can okusa dinlemeye doyulmazmış
kendimi o ses türkiye yorumcusu sandım ayyyy:KK9:

aaaa bak şimdi olmadı yıldız tilbenin sesi tartışılmaz süper bi ses..sibel canda keza öle.ama tarzları çok başka tabi sibelim tarzını bende sevmem ne okuduğu belli değil arabesk, şarkı ,türkü:KK1:yıldızı kendime çok yakın buluyorum.kişiliğini değil tabi şarkıları ve sesi çok etkliliyor.kendimi buluyorum adeta..her neyse sibel can içten sölüyor yıldız da öle..dediğin gibi sibelin sesinede çok gitmiş eminim sende beğenmişsindir yorumunu.orhan gencebay.bizden iyi oses yorumcusu mu olur ay :KK1:biz halkız ta kendisiyiz onlarda kim::KK34:1ha bu arada benimde sesm güzeldir biraz sezenaksuya birazda sılaya benzer ikisinin karışımı da diyebilirirz osesemi katılsam ne:KK1::KK1:

vallahi kızlar ben acayip popüler bir topik açardım ama malum bütün delileri üzerime topluyorum:KK1::1 uğramayan yazmadan gitmeyen kalmaz:KK1:boşver giren girer ya girmeyen girmez ilgini çeken gelir..:KK34:

valla baştan dedik ya zaten bize özel olsun diye ..melittada uğrar bi ara yoğundur.. acele etme daha yeni açtık aslında başlık yanlış oldu galiba ya panikataklılar die zaten topik var biraz genelleşti sanırım başlık ..yine panik konuşma mecburiyetine soktuk kendimizi oyasa herşeyden konuşcaz :)neys e du bakalım erken daha

geldim burdayım ben :) bebeklerim rahat bırakmıyorlar ki :emir_bebek::nazar: birde şubat başlığına bakıyorum.

merhaba incimnaz denizim nerlerdesiniz?

Geldim Melitacığım geldim ama sen çoktan gitmişsin bugün topice girdim yazamadan elektirikler kesildi sizlere yazamadım umarım ikinizde iyisinizdir
bu şarkıda benden size gelsin
[video=youtube;_L8QSDhZNQ0]http://www.youtube.com/watch?v=_L8QSDhZNQ0[/video]

X