• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak

Ceydasavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
70
177
93
27
Bir hafta önce herşey ayağımın kaynar suyla yanmasıyla başladı ondan sonra başım midem heryerim ağrımaya doktorları gezmeye başladım. Dahiliyeye gidip test yaptırdım herşey temiz çıktı sonra inanmadım doktora ben mr çektiricem beynimde bişey var başım uyuşuyor kendimi hayata yabancı hissediyordum. Hayatımın en kötü 1 haftasıydı eve sığmıyorum dışarı çıkamıyorum araba kullanamıyorum heran kusuyorum. Sonraaaaaa 6. Gün annem beni psikologa götürdü yerimde duramıyorum sürekli stres bayılıcam korkusu devamlı adamla zor bela yarım saat konuştuk ve beni psikiyatıra yollayacağını ilac almam gerektiğini söyledi odadan çıktım annem girdi onada panikatak olduğumu söylemiş. Ben yine aynı kusmalar terlemeler 2 gün daha ama hala beynimde bişey olsuğunu düşünüyorsum sonra internetten okudum panikata baktım belirtiler hep bende var sonra dedim yani Allahım şükürler olsun beynimde bişey yokmuş kafamda kş şeyide kendi kendime yenerim dedim. Ve Allahın hikmetidir ki geçti korkum o yazıyı okuduktan sonra hayatım normale döndü ilaç kullanmıcam ama psikologa devam etmeyi düşünüyorum

Back