Panik Atak

1 yıldan beri çok rahattım olmuyordum..

ama son zamanlarda tekrar nüksetti birini 3 hafta önce hemde tatilde oldum zar zor acillik olmadan atlattım

diğeride geçen cuma dişçiye giderken yolda başladı :18: tam geçirdim derken diş koltuğunda tekrarlamasın mı siniirrr yaaaa salı günü tekrar gidicem de umarım tekrarı olmaz

cdleri nerden bulabilirim acaba? ses telkin dosyası gibi bişey mi sizdekiler?

yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba cdlerin içeriğini sormussunuz, dvd deki amaç panik ataga karsı farkındalık yaratmak, onu tanıyarak korkmamayı saglamak, pa için ne yaparsak nasıl gelmeyeceğini anlatıyor, ne yiyelim ne yapalım nasıl önlem alalım vs vs.
cd ler de ise sakinleşmek ve zihne hipnozla daha sakin ve daha olumlu stressiz bir insan nasıl olunur onu anlatmak için bilgiler veriliyor.
21 günlük eğitim süreci var, ben bitrdim çok iyi hissediyorum kendimi herkese tavsiye diyorum.

Son düzenleme:

teşekkürler bilgiler için, iyi olduğunuzada sevindim, gözünüz aydın

hani telki içerikli diye düşünmüştüm ben, eğer telkin içerikli ise telkinlerin neler olduğunu merak etmiştim.

sevgiler.....

ofelta cabral zaten internetteki her videosunda tekrar tekrar nasıl yaptıgını , 1 günde nasıl başarıldıgını anlatıyor seyredin kızlar.

aslında tek başına telkin değil, hipnoz cd lerinde evet telkin var ama bunu bir paket program gibi düşün.
ilk aşama pa konusunda bilgi vermek, onu dısarda hayatını karıstıran bir düşmen olarak değil sana yardımcı olmaya calısan bir arkadaş olarak görmen için sana vücudunda neler oldugunu anlatıyor , ve olunca sonucunda ne olabilir en fazla, neden oluyor ilk bunlar anlatılıyor. sonra nefes egzersiizi ki çok yararlı onu anlatıyor, sonra şimdi ne yapaman gerekiyor onlar anlatılıyor ve stressiz bir insan olman için ne yemelisin ne yapmalısın ne yaparsan pa seni artık yoklamaz bunlardan bahsediliyor ve sonunda cd leri dinlemen isteniyor hepsi bir paket gibi düşün ve gayet başarılı. pa dan korkmayınca pa gelmiyor gerçekten çok ilginç....

hımmm evet anladım.
tabi faydalıdır mutlaka.
çok teşekkürler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…