- Konu Sahibi Bayan_Enteresan
-
cnm panik ataklıysan bana ulaşabilirsin yardımcı olurum bende cdler de var.
ben bugün dinledim gayet başarılı bence, hiç beklemiyordum çok şaşırdım dogrusu.
ben bugün dinledim gayet başarılı bence, hiç beklemiyordum çok şaşırdım dogrusu.
Bu cdler ise yariyor mu? Ben de esinmek isterim.
merhaba cdlerin içeriğini sormussunuz, dvd deki amaç panik ataga karsı farkındalık yaratmak, onu tanıyarak korkmamayı saglamak, pa için ne yaparsak nasıl gelmeyeceğini anlatıyor, ne yiyelim ne yapalım nasıl önlem alalım vs vs.
cd ler de ise sakinleşmek ve zihne hipnozla daha sakin ve daha olumlu stressiz bir insan nasıl olunur onu anlatmak için bilgiler veriliyor.
21 günlük eğitim süreci var, ben bitrdim çok iyi hissediyorum kendimi herkese tavsiye diyorum.
1 yıldan beri çok rahattım olmuyordum..
ama son zamanlarda tekrar nüksettibirini 3 hafta önce hemde tatilde oldum zar zor acillik olmadan atlattım
diğeride geçen cuma dişçiye giderken yolda başladı :18: tam geçirdim derken diş koltuğunda tekrarlamasın mı siniirrr yaaaasalı günü tekrar gidicem de umarım tekrarı olmaz
cdleri nerden bulabilirim acaba? ses telkin dosyası gibi bişey mi sizdekiler?
yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler bilgiler için, iyi olduğunuzada sevindim, gözünüz aydın
hani telki içerikli diye düşünmüştüm ben, eğer telkin içerikli ise telkinlerin neler olduğunu merak etmiştim.
sevgiler.....
aslında tek başına telkin değil, hipnoz cd lerinde evet telkin var ama bunu bir paket program gibi düşün.
ilk aşama pa konusunda bilgi vermek, onu dısarda hayatını karıstıran bir düşmen olarak değil sana yardımcı olmaya calısan bir arkadaş olarak görmen için sana vücudunda neler oldugunu anlatıyor , ve olunca sonucunda ne olabilir en fazla, neden oluyor ilk bunlar anlatılıyor. sonra nefes egzersiizi ki çok yararlı onu anlatıyor, sonra şimdi ne yapaman gerekiyor onlar anlatılıyor ve stressiz bir insan olman için ne yemelisin ne yapmalısın ne yaparsan pa seni artık yoklamaz bunlardan bahsediliyor ve sonunda cd leri dinlemen isteniyor hepsi bir paket gibi düşün ve gayet başarılı. pa dan korkmayınca pa gelmiyor gerçekten çok ilginç....
hımmm evet anladım.
tabi faydalıdır mutlaka.
çok teşekkürler.....
Benim eşimde Ofelya kebralın cd leri var.bi ara dinliyordu siz nerde oturuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?