Panik atak

inanılmaz bir şey ya sosyalliğini bitiriyor evlilik hayatını bitiriyor çocuklarına çok fazla ilgi alaka gösteremiyorsun sürekli bir korku endişe sürekli bir kalp krizi mi geçireceğim yok şöyle mi olacak böyle mi olacak sürekli bir sol kol ağrısı sol göğüste bir ağrı ve basınç sırtlarda olan ağrı kasların gerilmiş gibi Evde tek kalamam da var mı sizde bilmiyorum ama bende oda var evde tek kaldığım zaman daha çok panik atağı depreştiiyor ve daha çok panik atak geliyor bana ağrılarınız her gün mü oluyor ve nasıl oluyor anlatabilir misiniz bir nebze rahatlama adına

Sürekli ölecekmiş gibi hissetmek te varmı sende çok kötü birşey olucak hissi
Yalnızken daha çoğunlukla oluyor yanımda biri olduğunda da oluyor ama nedense o kadar gün yüzüne çıkmıyor sanki ama tekken evet mesela kalbinde göğsünde bir ağrı oluşuyor ve sol koluna vuruyor sırtına vuruyor ve diyorsun ki tamam artık kalp krizi geçiriyorum ve bitti çünkü kalbin de çok hızlı atıyor

Ben ilaçsız atlatmaya çalışıyorym ama çok zor sürekli farklı belirtilee hissediyoeym fenalaşacak gibi oluyorum gögsümde baskı hissi kötü birşey olucak korkusu
Canım ben düzenli olarak altı senedir ilaç kullanıyorum ama inan bunların da sonu yok ilaçların ve bak kullanıyorsun ama biten hiçbir şey yok her zaman daha ağır bir ilaca gidiyorsun her zaman daha ağırına bir ilaca gidiyorsun en iyisini yapmışsın kullanmamakla ben de artık ilaçlarımın dozlarını düşüne düşür bırakmaya karar verdim kendi adıma doktoruma danışmadan çünkü bu ilaçlar bizde çok ağır hasarlar birakacagini inanıyorum kullandığımız normal bir ilaçlar değil çünkü antidepresanlar Bence en iyisini yapmışsın çünkü ilaç içen de panik atak geçiriyor ama ilaç içmemek bence daha iyi

Amin canım yaşamayan anlamaz
Kesinlikle canım gerçekten yaşamadan anlamıyorlar mesela benim eşim sürekli baskı yapıyor işte deli hapları kullanıyorsun hiçbir şey yapamıyoruz bir şeyler içemiyoruz bir eğlen emiyoruz sürekli ağrın var sürekli hastasın sürekli bir yerlerin ağrıyor gibi gibi evlilikleri de yıpratıyor her şeyi yıpratıyor en önce bizi yıpratıyor bence kimseye anlatamıyorsun çünkü kimse yaşamadığı için seninle yaşadığını anlamıyor ve bilmiyor

Nerede canım bu doktor İzmir'de mi acaba en son çare o kaldı bütün her yere gittim her şeyi yaptım ama

Canım ben daha farklı ilaçlar kullandım hatta ağır ilaçlar bile verdi doktor ama onları kullanmadım kesinlikle daha hafif ve masumlarını kullanmayı tercih ettim ben de ilaçları bırakıp çok denedim ama hiçbir şekilde olmadı bir ay geçtiyse iki ay geçtiyse üçüncü ay mutlaka tekrardan vurdu bu panik atak ve her seferinde acilde gözlerimi kalp krizi geçiriyorum diye actigini bilirim bu terapiyi çok duyuyorum ama İzmir'de bulamıyorum bilemiyorum hangisi iyi hangisi kötü Uygun bir şey de değil çok çok pahalı bir şey her yere de gidemiyorsun maalesef

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Cipralex ı bende kullanıyorum dideralı bıraktım çarpıntım çok olunca alıyorum xanax evet ağır bi ilaç kardeşim doktor unu mu değiştirsen fayda görmediysen
Artık dr istemiyorum canım çünkü devlet özel gitmediğim de kalmadı en son Erhan bayraktar diye bi pisikolog vardı 6 senedir sadece onu dinliyorum ama yok mesela 2.3 tame sigara içsem yarı. Saat içinde başlıyor yine kalbim etrafımda bi de sürekli kalp lafı dönemsi beni tetikliyor daha çok

İzzet güllüyü dinlediniz mi barış muslu bu kişilerin de tavsiye ediyorlar

Nerede canım bu doktor İzmir'de mi acaba en son çare o kaldı bütün her yere gittim her şeyi yaptım ama
evet evet İzmir'de. Volkan Öztürk. yani en son İzmir'deydi. şu an nerde bilmiyorum. benim 5 yıl olacak. daha öncede tavsiye etmiştim, burada başkalarıda tavsiye etmiş onlineda alanlar olmuş. izmirde değilse bile yine faydalanabilirsiniz. beni o iyileştirdi Allah razı olsun. buradada öven çok olmuş. bir araştırın isterseniz. bende iletişim bilgileri var ama 5 yıl öncesinin bilgileri. güncel bilgileri değil. isterseniz araştırın bulursunuz

ay ya ilaçlar işte. bende paxil kullandım ama pek etki etmemişti. zaten bırakmıştım terapiyle atlatım. hadi inşallah sizde atlatacaksınız

Sektör bize her fırsatta "psikolojinizi önemseyin." kodlaması yapıyor. Biz de kodlandığımız yönde, psikolojimizi aşırı önemsediğimiz için etkileniyoruz. Sonra da sektör çıkıyor ve " Bak psikoloji ne kadar önemliymiş." diyor. Kendi eliyle yarattığı bu sonucu psikolojimizi tekrar aşırı önemsememiz için kullanıyor. Der psk izzet güllü hocamız :)) psikiyatriye inanmayın psikologlara inanmayın duygular düşünceler hasta olmaz yıllarca ilaç kullananlar neden iyileşmedi o zmn ? Sisteme boyun eğmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…