- 25 Temmuz 2022
- 16
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi demeter567
Kendımı hiç iyi hissetmiyorum. Bende panikatak vardı. Sanırım yeniden tekrarlıyor .şuan benim gibi kötü olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilaç kullanıyorum ama psikiyatrim dozunu çok azalttı. Yüzleşmem gerektiğini söylemişti. 1 seneden beri hiç bu kadar kötü olmamıştım. Tansiyon aletinin pili bitmiş 10 dakikadır evde dolu pil bulmaya çalışıyorum bulamadım. Tansiyonumu ölçünce en azından rahatlıyordumBen ilaç kullandığım halde bu aralar zorluyor beni mevsimsel grip gbi düşün belli donemlerde zorluyor canim nefes egzersizi yap ve geçici birşey olduğunu sürekli tekrarla ben eşimle konuşarak iyi hissetmediğimi söyleyerek daha çok rahatlıyorum sağolsun boyle durumlarda daha da ilgileniyor bı nebze kolay geciyor
Ölçme tansiyonunu şimdi şuan ne olabilir ki düşün tansiyonun çıksa en fazla ne olabilir kendini bir serbest bırak şuan ne olacaksa olsun hiç uğraşamam de çevrendeki objeleri sesli bi şekilde isimlerini say ağlamak istiyorsan ağla ama kendini hiç sıkma az sora gecicek bunu bilBende ilaç kullanıyorum ama psikiyatrim dozunu çok azalttı. Yüzleşmem gerektiğini söylemişti. 1 seneden beri hiç bu kadar kötü olmamıştım. Tansiyon aletinin pili bitmiş 10 dakikadır evde dolu pil bulmaya çalışıyorum bulamadım. Tansiyonumu ölçünce en azından rahatlıyordum
Namaz kılıyordum iyileşincs bırakmıştım. Gerçekten maneviyat bu hastalıkta çok önemliBol bol insirah suresi okuyun. Hatta bende de yillar once panik atak olmustu ciddi etkilerini yasiyodum. Günlük 70 tane insirah suresini hic ihmal etmeden okuyodum. Cok faydasini gordum umarim size de iyi gelir.. Rabbim sifa versin
Şuan daha iyiyim gerçekten çok tesekkür ederim. Ama hala kafam allak bullak. Tekrar panikatak geçirirsem korkusu var. Gerçekten bıktım bu hastalıktan. Siz ilaç ne kullanıyorsunz acaba?Ölçme tansiyonunu şimdi şuan ne olabilir ki düşün tansiyonun çıksa en fazla ne olabilir kendini bir serbest bırak şuan ne olacaksa olsun hiç uğraşamam de çevrendeki objeleri sesli bi şekilde isimlerini say ağlamak istiyorsan ağla ama kendini hiç sıkma az sora gecicek bunu bil
İlaç ismi vermek yasak sanırım ama lu... Die başlıyor.Atak gecirmekden korkmayın o atağın sonlandiginda hiç birşey olmadığını biliyorsunuz oyuzden korkarak daha da mesaj göndermeyin beyninizeŞuan daha iyiyim gerçekten çok tesekkür ederim. Ama hala kafam allak bullak. Tekrar panikatak geçirirsem korkusu var. Gerçekten bıktım bu hastalıktan. Siz ilaç ne kullanıyorsunz acaba?
Bende panik atak geçiriyorum. 3 haftadır ilaç tedavisi görüyorum.bu bir hastalık değil sendrom hastalık olarak görme lütfen.bende nedense maneviyata yöneldim,işte başımız dara düşünce hemen Allah diyoruz.rabbim merhametini,şifasını esirgemesin inşaallah.inşaallah düzeliriz bir daha gelmez üzerimizeNamaz kılıyordum iyileşincs bırakmıştım. Gerçekten maneviyat bu hastalıkta çok önemli