Panik atak..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Yaklaşık yarım saattir üşüme hissi vucumdumda da bir sarsıntı var kalbim sıkışıyor sanki oluyorum mu diye düşünüyorum ilk kez boyle bişey yaşıyorum biraz araştırma yaptım panik ayağa benziyor şu an yaşadıklarım nasıl gececek bu his? panik atak nöbeti mi geçiriyorum?

Bunu tetikleyen bişey mi yaşadınız?
Sakin olun öncelikle.
Yavaş ve derin nefes alın.
Kendinizi kontrol etmeye çalışın.
Bunun kısa süre içinde geçeceği ve sakinleşeceğiniz konusunda kendinize telkin verin.
Rahatlamaya çalışın.
Geçecek.

Bir olay yaşadınız mı? Durduk yere panik atak olmuyor diye biliyorum.
En iyisi doktora sormak.
Geçmiş olsun

Panik atak aniden gelir zaten balkon vs.acik alana cikip derin nefes alin ve gececek diye telkin edin kendinizi yarim saatte gecer insallah ama bi doktora gorunun tahlil falanda yaptirin ona gore psikolojkmi degilmi yönlendirirler

Bu aralar olum korkusu yaşıyorum cok fazla, öluyorum sandım daha sonra geldi bu atak yalnız İlk kez yaşıyorum bunu. Şu an daha iyiyim Bi 10-15 sürdü bu hal sanki havalanıyorum hissi ama daha da panikletiyor.

Bu aralar olum korkusu yaşıyorum cok fazla, öluyorum sandım daha sonra geldi bu atak yalnız İlk kez yaşıyorum bunu. Şu an daha iyiyim Bi 10-15 sürdü bu hal sanki havalanıyorum hissi ama daha da panikletiyor.

Ölüm korkusu ilerleyebilir başına birşey gelir ölürüm diye evden çıkmayan insanlar var tedavi olan
Bu durum ilerlemeden psikologa gitmeni öneririm

Çok yanlış bilgiler veriliyor .burası hastane değil insanlar hemen teşhis koyuyor tedaviye başlıyor doktormusunuz Allah aşkına.doktor bile görmeden hastayı teşhis koymuyor.
Bu belirtiler başka bir rahatsızlıktan ötürü vücudum verdiği tepkilerde olabilir.bir doktora gidin önce o size muayene ve tahlil sen sonra gerekli yönlendirmeleri yapar.psikaytrilik bir durumsa psikiyatriye gidersiniz zaten .
Ayrıca panik atakta Asla derin nefes alınmaz.normsl nefes alıp verilir..kesinlikle derin nefes alınmaz .derin nefes el ve vücutta uyuşmaya sebep olur daha fazla.
Çok geçmiş olsun

Cok tesekkurler.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak 2ay önce uyuyordum yaklaşık yarım saat sonra uykudan fırladım resmen eşim içerdeydi koş dedim bana bişey oldu ne olduğunı anlatamadım bile nefes alamama kalpte çarpıntı mide bulantısı bacakailarımda boşalma gibi
Tİtreme kasılma yüzemde dişlerimde titreme kaygı korku panik hali ne oldupunu anlayamadan doktora gttim solunum tansiyon kalp herşey normal dedi sakinleştirici yaptıneve geldim hala etkisi vardı sonra internetten baktım gece panik atağı varmış böyle olan varmı arkadaşlar dün gecede içerde tv izlerken eşinle uyudun sınra birden gözümü açtım o günkü hissi hissettim lavaboya gittim kalbimle çarpıntı mide bulantısı daraldı nefes alamama dizde titreme ölüm korkuau yine geldi annmdede oanik atak var ama onunki noram olan panik ataktan nefes egseriszi yaptım sonra azldı benim gibi olan varmı dontorada gitemdim

Hanımefendi siz mutlak gidin aile öyküsü olan her psikiyatrik hastalık çok büyük risk statüsündedir.

Konu sahibi hislerine dayanarak sizinkinin anlık bir şey olduğu kanısındayım.
Panik atak , hastalık anlamında kullanıyorsanız o nöbetlerin sayısı olmalı ona gore tehsis konur. Bence sizinki bie kaygı atagi idi ve bir daha tekrarı olursa öyle gidin .
Dediğim gibi sadece benim fikirlerim bunlar

Arkadaşım banada panik atak başlangıcı teşhisi konuldu.bitkisel bir takviye kullanmaya başladım ve faydasını gördüm . Ama asıl faydayı hacamatta görüyorum. 2 . Kez yaptırdım 20 gün sonra tekrar gidcm.ilkinde hissetmedim. İkincisinde ciddi rahatladigimi hissettim.bi dene. İnan bana hiç birşey kaybetmez aksine kazanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…