tabii ki yalnız değilsiniz. Bunu yaşamayan bilmez çevrenizdeki insanların yorumlarına bakarak ilaçlarınızı bırakmanız yanlış olmuş. Evet her şey beyinde biter ancak elimizde değil
inanın bende istemedim ama eşim artık bıktım senden senin kafanda sorun var beynindetabii ki yalnız değilsiniz. Bunu yaşamayan bilmez çevrenizdeki insanların yorumlarına bakarak ilaçlarınızı bırakmanız yanlış olmuş. Evet her şey beyinde biter ancak elimizde değil ki.diyerek psikolojik baskı yaptığı için ve bu nedenle de ayrılmak istediğini söylediği için bıraktım
Sormayın çok üzüldüm ama bi safra nıza baktırsanız bendede şişkinlik göğüs şort ağrılarım çok vardı genel cerraha gittim ve saframda taş ve kum olduğunu söyledi ve bu ağrılarımın geçeceğini söyledi gerçekten de geçmişti en azından şişkinliğim15 sene oldu aynıları ve daha coklarını yasadım
Artık hersene farklı hastslıklarla yenıden karsıma cıkıyor
Ben ılaca karsıda korkar oldum
Cunku en sonkı 3 yıl oncekı antıdepresan benım mıdemı mahfettı
Hergun acıllerde mıdem şiş kalbıme baskı yapıyor nefes alamaz bırsey yıyemez ıcemez olmustum
Nabzım yuksek degıldı ama kalp atışlarım bozuktu
Bana rıtım yavaslatıcı ılac verdıler
Daha kotu oldum cunku nabzım cok dusuk oluyor
Halım takatim kalmıyordu
Her dakka nabzım duracak zannedıyorudum
Tabıkı bunuda psıkolojık dedıler ama
Benım midemden oyle bır sıskınlık baskı vardıkı kalbım patlıcak gıbı oluyordu
Gecmıyor ılac tedavısının sart oldugunu dusunuyorum
Ama artık onada korkumdan ıcemıyorum kaldı. Oyle bır basıma
Herkes bıktı bende bıktım. Sankı bız cok memnunuz
Hastslık hastası olmaktan
Sizin ne gibi şikayetleriniz oluyor acabatabii ki yalnız değilsiniz. Bunu yaşamayan bilmez çevrenizdeki insanların yorumlarına bakarak ilaçlarınızı bırakmanız yanlış olmuş. Evet her şey beyinde biter ancak elimizde değil ki.
Ben ilaç alırken de ara ara ataklar geçirdim hep .. rabbim şifa versin Allah ın gücüne gitmesin ama inanın üzülüyorum neden böyle diye …Geçmiş olsun ilacı kafanıza göre bırakmanız yanlış doktor kontrolünde bıraksaydıniz keşke.ve ne yazık ki bu hastalığı yaşamayan asla anlayamaz davulun sesi uzaktan hoş gelir psikolojik rahatsızlıklar inanın çok zor.bizim elimizde mi böyle olmak bizde istemez miyiz duzelmeyi ama olmuyor işte bununla yaşamayı öğreniyoruz zamanla herhalde.Allau hepimize şifa versin
Çok haklısınız gerçektenBen ilaç alırken de ara ara ataklar geçirdim hep .. rabbim şifa versin Allah ın gücüne gitmesin ama inanın üzülüyorum neden böyle diye …dün akşam misafirlikte atak geçirdim ve şunu söyledim hatırlıyorum artık dayanamıyorum yoruldum Allahım ne olur yardım et diyerek ağladım insanlar nasıl ve ne yaşadığımızı bilmedikleri için Anlayamıyorlar ne yazıkki
Peşinizi bırakmıyor mu yoksa sizde benim gibi hergün panik atak geçiryormusunuzÇok haklısınız gerçektenbnde ilaç kullanıyorum ama dediğiniz gibi gün içerisinde o korku panik hali peşimi bırakmıyor
Alternatif derken ? Canımm bu orada çok teşekkür ederimkızlar çok geçmiş olsun alternatif tıbbı denediniz mi
Valla çok söylediler de vakit yokki bebek var bende ev işi yemeği o au bunu bitmiyor ki kendime zaman ayırabileyimevet canım meditasyon yoga şaman ritüelleri v.b
haklısın canım ama senden değerli birşey var mıValla çok söylediler de vakit yokki bebek var bende ev işi yemeği o au bunu bitmiyor ki kendime zaman ayırabileyim
Yok ama iştehaklısın canım ama senden değerli birşey var mı
Benim fiziksel bir şikayetim yok. İzlediğim bir haberden sonra ya bende de olursa diyerek bazı korkular oluştu. Yoğun kaygı korku huzursuzluk yaşıyorumSizin ne gibi şikayetleriniz oluyor acaba
Ortada hiç bisey yokken bile olabiliyor ne yazık ki ilaç kullanıyor musunuz bebeğim var demişsiniz deYok ama işteAllah büyük tam yeniyorum diyorum geçiyor ağrılarım ansızın bir daha başlıyor bi anda geliyor ve bırakmıyor günlerce bile sürebiliyor
Evet çok ağır ataklar başladığı için selektra 25 mg yarısını verdi içtim ama kg aldırdı atak da geçiyordum bıraktım bendeOrtada hiç bisey yokken bile olabiliyor ne yazık ki ilaç kullanıyor musunuz bebeğim var demişsiniz de
Sizde ki panik atak değil kaygı bozukluğu sizinkiBenim fiziksel bir şikayetim yok. İzlediğim bir haberden sonra ya bende de olursa diyerek bazı korkular oluştu. Yoğun kaygı korku huzursuzluk yaşıyorum