Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sanda geçmiş olsun canım ya her Ekrem zor günler kötü birşey duyarmiyiz diye yüreğimiz iki misli çarpıyor rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim ala bilelim kucaklarimiza benim en başından beri tiroit için doktorum kullandırıyor ilacı her ay takip altında dozunu ayarlıyor ilacın ilk Kasım'da vitamin haricinde hiç ilaç almadın bunda da almadığını kalmadı diye üzülüyorum sonra Rabbime sığınıp sen koru Allah'ın diyorum Allah'ım kimseyi evlatlarımıla sinamasin çok sağol canım ya konuşunca insan rahatliyor hiç değilse benim eşimden çok destekçi Allah razı olsun o olmasa ben bu aya kadar bile direnemezdim sirf ben doğum yapana kadar ise bile ara verdi hep yanimda ama gende bu hissi anlayamiyor ne yaşadığımı anlayanlar la konuşmak daha iyi geliyor

D
İdrar da kesin sonuç alamaya bilirsen baktır bilirsen kan da baktır canım
DAyanamadım yaptım ama negatif sanırım yanılma payı yoktur heralde adetim pazar gunu normal şartlarda off insan böle oluncada morali bozulyo insallah yanlış göstermiştir bakalım genede hayırlısı olsun

Adetinin geçmesini bekle canım 1 hafta kadar yok bekleyemem dersen kanda baktır sağlık ocakları da bakıyor

Bizi yaşayandan başkası anlayamaz canım eşler illaki destek ama ellerinden bişey gelmiyor ki çok kuruntu yapma kurma kafanda bende bu siteyi bulana kadar sanki sadece bu ilaçları ben kullanıyor muşum diye düşündüm durdum hep ama yanlız değilmişim Burda bebekleri sağlıklı dogan çok güzel örnekler var gerçi yinede Rabbim bilir ona sıgıncaz ne gelirse de başımız üstüne evlatlarımız onalr bizim

Gerçekten öğle haklısınız rabbim meleklerimizi korusun başka elimizden hiç birşey gelmiyor akşam olunca içime öğle bir huzursuzluk korku sariyorki hergun aynı şeyi yaşamaktan yoruldum gercekten tarifi yok bu yaşanılan in

Mrb kizlar bende hamileligimi bu sitede gecirdim diye bilirim benimdr doktor hastane ignr fobim vardi dogum korkusunu hic anlatmiyim 9ay boyunca agladim kontrollere zor gidiyodum surekli bebektr yada bende bisey cikcak zannediyodum dogumdada kesin olecektim tobe yarabbim hamileligimde antibiyotikte kullanmak zorunda kaldim 27 ile 31 hafta arasi uyku ilaci ve lustral aldim ama ilac kullanmak beni daha hasta etti ya cocuga bisey olursa diye o yuzden biraktim son 1 ay hic uyku uyuyamadim uykuya dalarken surrkli beyniyodum hep aklimda kotu korkulu seyler madem boyle olcaktim neden hamile kaldim cocugada sebep oldum diye kendimi cevremi yedim sonuc olarak normal dogumla baslayan hikayem.sezaryanla sonuclandi epidural oldum belden altim uyusturuldu hic korkmadim korkmaya firsatim olmadi bile hop bebek kucagimda ve odamdayim Allah oyle bir yardim ettiki normalde kan aldiriken bayilan ben ameliyat oldum hic bisey olmadi yani 9ayi kendime bosu bosuna heba ettim.Emziriyorum hala daha ilac kullanmiyorum bebegim bana cok iyi geldi o da cok saglikli cok sukur.Anksiyetinin sonu yok ama simdide hamileligimi kotu gecirdim ya cocugumda ilerde bundan dokayi bi sikinti cikar mi diye korkuyorum yani tamamen korku ve kaygilardan kurtulmak mumkun mu bilmiyorum ama eskiye nazaran cok cok iyiyim umarim sizede umut olur saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi

Busracim iyi olmana çok çok sevindim canım ya inşallah dahada iyi olursun bizede dua et...

Herşeyin iyi olmasına sevindim canım .

Benimde az kaldı bakalım.halsiz ve ağar hissediyorum 15 kilo almışım toplam.öyle ,böyle bütün sıkıntılarla beraber hazırlanmaya çalıştım.allah hepimize güç versin anne olmak herkese nasip olmuyor.demekki bizim kaldırabileceğimiz yükler bunlar.öyle düşünmeye çalışıyorum.yardım eden var mı canım yanında? Bir günün nasıl geçiyor? Gece uykusuzluk çekmek etkiledimi psikolojini?

İyi aksamalar anneler size bişey soracağım bilirmiyim ben doktorumun tavsiyesiyle ara ara alıyorum ilaç sakinleştirici genelde dayanmaya almamaya çalışıyorum fakat bu aralar hergun sıkıntılarım var en çokta yemek yedikten sonra sıkıntı geliyor sanki fenalaşip hastalani vericem gibi kötüleşip kimse bişey yapamiycakmis gibi geliyor aniden uyuşuyor vücudum baya zor anlar oluyor sonra zorda olsa başka bişey lerle uğraşıp atak gelmemesi için uğraşıyorum her gece yatağa yatıp uyuyamamak Tan çok korkuyorum. Sizce bu hastalığının ilerlediğimi gösterir doktora gitmeli miyim daha fazla kötüleşmesinden herseyin çok korkuyorum ben

Doktora gitmelisin bence, doktor takibinde bi tedavi uygular belki,

Canım bence senin panik atak değil genel bi anksiyete hali var ben de senin gibiydim hala öyleyim ama ilaç tedavisi ile biraz olsun rahatladım bence de o kadar gerginsen bir doktora görünmelisin.

İyi olmana sevindim lütfen banada yardım edin ben 41 yaşındayım 17 yaşında bir kızım var ve hamileyim dr kontrolleri vs herşey çok şükür normal 2.gebeligi düşünmediğim zamanda oldu eşim çok istiyordu zaten Allah nasip etti vakti saati buymuş aldırmayı hiç düşünmedim zaten buraya kadar normal benim kaygılarım ve endişelerim oluştu ben kamuda çalışıyorum büyük kızıma annem baktı büyüttü saolsun başka şehre taşındı sonra kızımıda götürdü baktı saolsun bir süre ayrı kaldık ama emin ellerdeydi kızım annem artık yaşlandı genede dinç ama ben 17 sene aradan sonra rahata alışmışken yeniden çocuk bezi biberon mama tuvalet eğitimi vs korkuyorum ilk kızımda annem 41 yaşında annane oldu hep o baktı halletti herşeyi şimdi ben korkuyorum doğumdan sonra hadi 4 ay doğum izni zaten sonra işe başladığımda nolcak annem bakarız vs diyor ama bilmiyorum hele bi doğsun diyo Allahın izniyle ve doguma dogruda eve temizliğe yardıma gelecek off ya herseye karışırsa annem 18 yaşında beni doğurmuş ve tek başına gurbette büyütmüş beni sindirmış yani korkutmuş beni halada korkumdan laf soyliyemiyorumda yakın oturuyoruz kızım artık yakın oturuyoruz takma kafana bakılır dio ama nolur yardım edin ben gerçekten bebekle çokmu zorlanirmiyim uykusuz geceler vs vs yani rahata alıştıktan sonra uzun yazdım ama kötüyüm psikoloğa da gittim 1 kere gene gidicem napicam ben kendimi öldürmek istiyorum

Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al. Ben kendimi öldürecem şöyle böyle diye psikokojini bozma. İyi anne olacagım diye hazırla kendini. Zaten onun yüzünü görünce emin ol herşeyi unutacaksın onun yüzü kokusu emin ol iyiki diyeceksin ve ben ne gereksiz kurmuşum 9 ayımı haram ettim deyip kendine kızacak sın. Senin 17 sene benim okadar yok ama oğlum 7 yaşında bende rahata alıştım ama evlat bambaşka ve kızında kocaman emin ol o bile sana yardımcı olacak Ben zorlanacagını düşünmüyorum ki sen neden öyle düşünüyorsun. Bunda en azıdn tecrübelisin yaş aldıkça daha kolay bakılır edilir. O kötü düşünceleri at aklından ben çok iyi bir anne olacagına inanıyorum. Sende buna inan çocık bakmak okadar gözde büyütülecek bişey değil inan bana şimdi heeeşy hazır.

Gerçekten oylemi düşünüyorsun iyi bir anne olacağımı tşkler canım bazen bana şimdi rahat zamanın diolar yani doğumdan sonra hayat bitiyor sanki beni işe başladıktan sonra nolcak o kaygilandiriyor annemin tavrı nolcak zaten haftada 3 gün eşim evde bakacak 2 gün kalıyo annem yardımcı olur sa süper olur zaten 4 sene sonra eşim emekli olcak ben bakarım evde olcam dio anaokulu ilkokul götürür getiririm diyo sence akışına mi bırakmalıyım

Kızlar nolur yardın edin bu kaygılar geçici doğumdan sonrada depresyona girerim diye korkuyorum ben tamamen 2.anneliği aklımdan silmiştim ama Allah nasip etti şükür arayıp bulamayanlar da var ama sanırım olmaz diye beynimde bitirdiğim içinmi böyle oluyor birde annem var tabi napicam ya hala korkuyorum annemden cekiniyorum bebeğe bakmazsa napicam ben çalışıyorum off doğsun sağlıkla bakılır diyo ama yardım lütfen ihtiyacım var

Ne güzel annen var eşin var herkes destek bu kadar büyütecek inan hiç bişey yok. Annem bakamzsa diyorsun olmadı bakıcı tutarsın canım herşeyi oluruna bırak bu kadar büyütme gözünde inan çok yersiz bu kaygıların ölüm hariç herşeyin çaresi vardır. 9 ayın tadını çıkar zehir etme kendine

Canım doğru söylüyorsun ama kaygıyı atamıyorum bir türlü sanırım 17 sene sonra nasıl olcak diye bocalıyorum psikoloğa gidiyorum ama sence fazlamı buyutuyorum

Canım doğru söylüyorsun ama kaygıyı atamıyorum bir türlü sanırım 17 sene sonra nasıl olcak diye bocalıyorum psikoloğa gidiyorum ama sence fazlamı buyutuyorum
Evet çok büyütüyorsun oluruna bırak herşeyi anne olmak kadar güzel bir duygu var mı evinize yeni beşe gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…