Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayy hayırlı olsun canım ya çok şükür sende kurtuldun darısı başımıza çok güzel haber herşey daha güzel olur inşaallah senin için

Normal düşünüyoruzdoktorla bi engel olmazsa canım.şimdilik bişey yok son kontrollerde uygun olursa normal inşallah Sen ne durumdasın?
Bende iyi kötü idare ediyorum o kadar istiyorumki şu zamanın bian önce geçmesini 23 haftalik olduk ama sanki daha çok çok var kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum nefesimi zorluyor öyle böyle geçiyor günler, eddai ve busraada hiç yoklar onlar nasıl acaba

Onlar iyidir diye düşünüyorum.bebişlerle uğraşıyolardır.benimse enerjim yok doğumdan sonra yavaş yavaş gelir umarım.çünkü insan bu durumda sanki bebeğe bakmaya enerjisi olmicakmış gibi geliyo.sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?

Merhaba anneler bende aranıza yeni katıldım burda okudukça anneleri sizleri biraz güç buluyorumbende 23 haftalık hamileyim anakasiyete bozukluğu var bende de ara ara ilaç alıyorum dayanmaya çalışıyorum ama bu ay hergun sıkıntılarım var hergun atakmi gelicek diye diken ustundeyim ilaç almamak için direniyorum çok sıkıntım olduğunda doktorum ativan verdi onu alıyorum sakinliyorum ama bebeğe bişey olucak diye o korku da beni bitiriyor ilaç kullanıp bebeği iyi olan annelerimiz varmı

Bizde aynı durumdan muzdaripiz bende ilaçsız geçiremicek olanlardanım çok arastrdım çok kişiye sordum gebeliğin başından sonuna kadar kullananlar var bebekleride gayet sağlıklı doğmuş çok şükür sen başından berimi kullanıyosun bende korunmayı iki aydr bıraktım bu ay nasip olduysa tutup tutmadıgı pazar gununden sora belli olucak sanada Rabbim kolay saglıklı huzurlu bi dogum nasip etsin sıkıntıların bebeğin gelmesiyle kaybolsunlar İNŞAALLAH

Rabbim sana da hayırlısıyla müjdeli haber almayı nasip etsin inşallah Allah hayırlısıyla versin bir evlat benim ikinci hamileligim ilkinde hiç bir şeyim yoktu çok rahatti ama busaferki çok fena panikte etki ediyor buna tabiki başından beri kullanıyorum hergun değil fakat ara ara dayanamiycak duruma geldiğimde alıyorum hep rabbim korusun artık diyorum Allah'ıma sığınıyorum Ama genede içim hiç rahat değil her kötüleşip aldığımda ilaci vicdan azabı cekiyorum

Ft

Ya kusura bakmayın lütfen yeni öğrendiğim için burda yazmayi kopyalamayi filan bir sürü paylaşım yapıyorum yazdiklarinizdan yanlışlıkla

Amin Allah razı olsun inşaallah. Aslında nasibimizde ne varsa onu yaşicaz hiç ilaç kullanmayıp gayet saglıklı olup bebeği sağlıksız olanlar var Allaha sıgınıp ondan gelene razı olmakdan başka caremiz yok Kontrollerinde zaten cıkardı bi sorun olsa okadar cok arastrdımki ama hiçbu ilaçlar yuzunden bebeğimde sorun oldu dıyenle karsılasmadım beterin beteri var diyip Allaha sıgın rabbim bebeğinide senide korusun

Allah razı olsun herşey Rabbimden rabbim hepimize hayırlı yazılar yazsın ins şimdiye kadar kntrler hep iyi dendi ins bundan sonrada öğle gider Allah kimseyi bu hastalıkla sınamasın çok kötü bişey rabbim herkesin yardımcısı olsun bu durumu yaşayanların

Hoşgeldin canım aramıza Rabbim bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hepimizin tek dileği şuan bu bene ilaç kullananlardanım 13. Haftadan beri olmadı ilaçsız yapamadım gönül ister kullanmayalım ama stres bebeğe daha çok zarar verir. Rabbime emanet bebeklerimiz deyip içiyoruz keyfi olan bişey değil

Hoşbuldum canım rabbim sana da güç kuvvet versin sağlıkla al kucağına ins bebeğini sende gerçekten öğle herşey Rabbimden kimse istmezi ama elimizden gelmiyor hergun kotumu olucam diye düşünmekten günler geçmiyor en ufak bir şeyde dahada fenalaşiyor sanki hergun farklı birşeye takıyorsun kafaya hamile kaldığımdan beri okuyorum buradaki yazıları sizleri birazcık olsun okuduğumda rahtaliyorum rabbim hepimize yardım etsin inşallah birde tiroit ilacida alıyorum ben antibiyotik de kulnmak zorunda kaldım hamileliğimde enfeksiyonlardan dolayı her kontrole gidişimde korkuyorum nolur iyi olsun diye dua ediyorum ilaçlar zarar vermesin diye mubarek cuma saati Allah yardımcımız olsun

Bende 7 haftalık hamileyim ilaçları bıraktığımdan beri çok kötüyüm psikiyatr 12 haftadan sonra başlıcaz dedi ilk hamileliğimde de çok kötüydüm hep raporluydum evden çıkamıyordum şimdi 4 yaşında kızım var okula götürmek zorundayım napcam bilmiyorum kızımla hiç ilgilenemiyorum çok üzülüyorum eşimde destek olmuyor kendi içimde yaşıyorum bol bol dua okuyorum Allah hepimize şifa versin

Kızlar selam adetime ikigun var sizce test yapsam dogru sonuc verirmi yada dırek geçmesini bekleyimde olucaksada olsunmu ay cok sıkıcı böle beklemek arada nefesim daralyo düşün düiün napsam ki testi elime alıyorum geri bırakıyorum

Tiroid bend
Troid bende de çıktı canım hamilelikte ama doktor ilaç vermedi takipte kalalım dedi. Seni çok iyi anlıyorum ama ilacını bigün al birgün alma sana çok etkisi olmaz madem içiyorsun düzenli kullan sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. Ayrıntılı ultrasona girdiğimde bebeğin beynin de sıvı fazlalıgı çıkmıştı Allahım ne seneryolar yazdım. 2 hafta da Bi kontrole gidiyordum çok şükür bir ilerleme olmadı. Şimdilik heeeşy yolunda doktorun dediği o Doktorum da korkma bişey olmaz delinin biri kuyuya taş attı çıkar çıkara bilirsen diyor bende kullandım antibiyotik enfeksiyon dan dolayı üzme kendini herşeyi Rabbime bırak güzel düşün güzel olsun

İdrar da kesin sonuç alamaya bilirsen baktır bilirsen kan da baktır canım

Geçmiş olsun canım hoşgeldin sağlıkla al bebeğini kucagına inşallah. Bende 13. Haftada başladım ama onun öncesi de geçici rahatlatacak ilaçlar verdi doktor damla ataraks gibi çok iyi etmese de idare edebiliyordum doktoruna danış belki verir

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ilaçla dogum yapmış anneler yada bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim. Arkadaş ilaç kullanıyor dogumdan sonra bebeğin 1 hafta küvözde yatar demiş genelde bütün hastalarımzın yatıyor demiş bu kesin bişey mi bir netliği var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…