Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Selam hanımlar nasıl gidiyor hamilelik nasılsınız dogum yapan yada yakın olan varmı aranızda. Birde geçen ayrıntılı ultrasona girdim doktor bebeğin beyninde sıvı birikmesi var takipte kalıcaz dedi iki hafta sonra gel tekrar bakalım dedi korkulacak boyutta değil dedi ama ben endişeliyim böyle olupta düzelen yada etrafınızda duydugunuz var mı

Bende hamile kalmadan önce paxera kullanıyordum ama hamilelikte veremedi doktor lustral verdi kullanılmaz hamilelikte dedi. Bana da xanaks verdi sabah akşam yarım al diye ama ben almadım idare etmeye çalıştım çok sıkışırsan zorlama kendini iç bişey olmaz dedi ama çok şükür gerekte kalmadı

Ay iyi rahatlıyorum böyle duyunca. Ben gece yatmadan önce çeyrek rivotril alıyorum korkudan, ki bana da sabah akşam çeyrek alabilirsin demişti doktorum. Ama kadın doğumcular çok katı bu konuda ben de artık söylemiyorum onlara :)

Paxıl 40mg kullanıyorum şuan. Cuma gunu psikiyatrıste gıdıp bırakmak ıstedığımı sölucem
Herşeyin hayırlısını iste canım 2. Çocuk benim için bir hayaldi ilaç kullanıyorum olmaz yapamam dedim oğlum hele hergün aglıyordu kardeş istiyorum diye. AA bigün bir baktım hamileyim  ve serüvenimiz başladı şuan 22 haftalık olduk şimdilik herşey yolunda Rabbime bıraktım herşeyi ne gelirse ondan başım gözüm üstüne yani çok kasma kendini Rabbim verecek oldumu bana senin çocugun olmaz diye doktorlara rağmen verir

Benim ilk doktorum da öyleydi canım neler nelerdedi bana atlayacaktım az kalsın üstüne sonra psikiyatri doktorumun tavsiyesi üzerine doktorumu değiştirdim çok şükür şuan çok memnunum sağlıkla da alsak kucagınıza

Aynen cnm doktor prozacı bile bırakıcaz düşük yaparsın deyince ben zaten akşamına panik atak yaşıyorum. Kendimi direk strese sokuyorum çnkü. Artık onları dinlememeye karar verdim

Kızlar merhaba. Uzun zamandır yazamadım fırsatım olmadı. 11 gün oldu doğum yapalı. Normal doğum yaptım. Bebişim bana öyle iyi geldi ki. Bebeğimi benimseyemezsem diye korkuyordum ya meğer ne aptalca bi düşünceymiş. Bebişim doğar doğmaz gögsüme yatırdı doktor o an hayatımın en değerli anıydı.hele ilk emzirme :) onun sana muhtaç oldugunu bildikçe için gidiyor. Geceleri onu kontrol etmekten uyuyamıyorum öyle masum ki ona bişey olacak korkusu içimi yakıyor. Çok uykusuzum ama herseye değer :) vaktiniz varken doğum yapmamışken bol bol uyuyun :) bizde durumlar böyle. Sizler nasılsınız

Canım merhaba hamileyken antidepresan kullanmısmıydın ?

@
çok güzel haber canım , bende çok halsiz olurda bakamazsam diye korkuyorum ama sanırım güç geliyor. Umarın hep böyle gitsin seninde:) darısı başımıza..

Canım gözün aydın çok sevindim böyle hissetmeye şu an ilaç atıyormuusn.bu?doğumun nasıl oldu anlatsana bende normal düşünüyorum ama çok endişeliyim ve korkuyorum sonrasında da aynen bende sevemezsem istemezsem diye soru lar sürekli hayırlısı ile bende yapsam ve artık bişeyler rayına otursa beklemek çok yordu beni

Paxıl 40mg kullanıyorum şuan. Cuma gunu psikiyatrıste gıdıp bırakmak ıstedığımı sölucem
Bırakmak değilde hamilelikte kullanılana geçersin.bırakmak kötü yapıyor böyle dönemlerde
geçmiş plsun canım.umarım yoluna girer

Canım merhaba hamileyken antidepresan kullanmısmıydın ?
Hayır canım kullanmadım. 2 senedir antidepresan kullanmıyorum. Bir sene kullanmıştım faydasını görmedim.
@

çok güzel haber canım , bende çok halsiz olurda bakamazsam diye korkuyorum ama sanırım güç geliyor. Umarın hep böyle gitsin seninde:) darısı başımıza..
Aynen canım güç geliyor :) inan 4 gün uyumadım ama hiç uykusuz da olmadım. Sinirlerim bozuldu sadece uyuyamayınca. Çünkü annem ben bebeğe bakarım git uyu diyordu odaya gidiyordum aklım bebeğimde kaldığından uyuyamıyordum. Ona rağmen gücüm hiç düşmedi. Anne olmak böyle bişeymiş demekki :) korkma dünyanın en güçlü insanı hissediyorsun kendini.
hayır canım ilaç kullanmıyorum. Hamilelikte de kullanmadım. Doğumum çok güzel oldu. Tabi hiç ağrı olmadı desem yalan olur. Sancı çektim ama bebiş doğunca öyle rahatladım ki. Hemen ayağa kalktım. Hiç ağrım sızım olmadı. O an korku asla aklına gelmiyor. Bi an önce doğuruyum diye bütün gücünü kullanıyorsun.korkup sezaryene yönelme derim. Normal doğum çok güzel gerçekten.hiç korkma bebeği öyle bi benimseyip seviyorsun ki dünyada sadece sen ve o varmış gibi hissediyorsun :)

Hayirli olsun canim cok sukur zor kisim bitti bundan sonra cok daha guzel gunler geliyor

Çok sevindim allah analı babalı büyütsün.umarım bizlerde böyle hissederiz

Selam kızlar nasıl gidiyor? İyisiniz umarım.ben uine hafiften depresifim.ama durabiliyorum sakinleştirici almadan.3.trimester ka beraber aşırı bi yorgunluk ve isteksizlik başladı.kolumu zor kaldırıyorum.kanımda düşük çıktı ondan heralde bakalım.demir takviyesini çoğalttı doktor. Sizede olmuşmuydu böyle baygın gibi

Evet canim şu anda bende tam böyleyim akşamda ağladım sinirlerim bozulmaya başladı zor nefes alıyorum çok yorgunum mutsuzum yine bi karamsarlık çöktü üstüme hayırlısı ile doğırsaydık yoruldum artık kızım anne çok değiştin hiç benim le ilgilenmiyorsun dedikçe çok üzülüyorum ama hiç halim yok eşimde biraz daha sabır diyor bunun bide lohusalığı ufff bunaldım iyi ce ya

SEnin yine daha az kalmış.yorgunluuk isteksizlik asabilik herşey yeniden çoğaldı yaa.havada kapalı fln..
Herşey biraraya gekdi sanırım.normal doğummu düşünüyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…