Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

merhaba yeni konu açma linkini bulamayınca burdan sorup konu bölüyorum çok özür dilerim
Bi konu var sürekli aklıma takılıyor
İlişkiden 15 gün sonra ultrasonda bebek görünür mü ? Ben hamile olduğumu tesadüfen öğrendim meraklandım nasıl oluyor diye gebelik testi yaptım anında iki belirgin çift çizgi çıktı 2 gün sonra doktora gittim son adet tarihime göre 5 hafta 5 günlük dedi doktor bende şaşkınım tabiki daha önce ki ilişkimden mi yoksa daha sonraki ilişjimden mi hamile kaldım anlayamadım kısacası sormak istediğim şu ilişkiden 12 gün sonra net olarak çift çizgi çıkar mı
Veya doktor ultrasonda bebeğin 2 haftalık olup olmadığı bilir mi ?

Benimde 2 hafta sonra yaptığım teste pozitif çıkmıştı adet günüme 5 gün vardı adetimi bekledim yine 1 hafta sonra doktora gidince 6 haftalik cıktı son adete göre hesaplıyorlar kafan karışmasın diğer geçmiş adette hamile kalmış olsaydın şuan 5 değil 7,8 haftalık olman lazimdi

Artı ultrasonda elbette bebeğin ne kadarlık olduğu anlaşılıyor mesela farkettim ultrasona girince direk ölçümlerden haftası otomatik yazıyor ekranda

Canım xanax kaç mg vermişti doktor

Kızlar selam ara ara yazıyordum buraya. Ben hamilelikten çnce paxera 30 kullanıyordum. Hamile kalmadan önce psikiatrım 20 mg prozac ve ceyrek rivotril(yeşil reçete) verdi. Bu doktoruma çok güveniyorum çünkü referansları çok iyi, en kritik vakalara bakmış bir doktor ve bana ben tüm mesuliyeti alıyorum, yüzde yüz arkandayım diyor. Hamileliğim süresince hangi kadın doğum uzmanına gtsem (rivotril aldığımı söylemiyorum, psikolojimi bozarlar diye) 3 günde bir aldığım prozacı söylüyorum, ona bile hepsi hemen bırak diye tepki veriyorlar, gıcık oluyorum. Öyle deyince bıraktım 5 gündür, ondan mı bilmiyorum dün çok kötü oldum. Zaten ikizlere hamileyim, bin tane semptom yaşıyorum, dün 6. Haftamdaki gbi dayanamıcam falan oldum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ya da desteğinize

Canım benim kadın doğumcum perinatolog ve çok ünlü sevilen bir hekim maslak acıbademde 3 ay geçtikten sonra alabilirsin problem yok dedi.bende ilk 3 ay içmedim ama çok zorluk yaşadım sonra başlayınca geçte olsa azıcık rahatladım.bşrde sen ikizlere hamilesin daha zor olabilir.ilk 3 ay geçtimi senin tam tedaviye geçip hergün ilç alınabilir .5 günde 1 prozac tedavi etmez ve ilacı bırakmak çok ağır gelmiş olabilir tahmin ediyorum.

C

canim benimm cok sevindim cok daha iyi olcaksin her zorluktan sonra bir kolaylik var iste

Prozacı 3 günde bir alıyordum sonra kadım doğumcum bırak deyince öyle bıraktım ama psikolojik mi bilmiyorum panik atak geçirdim dün. Buarada başlangıçtan beri çeyrek rivotril alıyorum ama bir sorun olmadı neyseki, başka türlü yapamazdım sanırım çünkü çok ağır anksiyeteler yaşadım zamanında canım.

Arkadaslar hamileliğindr antidepresan kullanıpta çocuğunda rahatsızlık olan war mı?

Canım Çok mutlu oldum daha da iyi olacaksın inş.hangi ilaçla emziriyorsun birde etmeden ilkini sağıp atıyormuusn.bu arada doğum hikayeni yazsan bende normal düşündüğüm için dayanamaz atak geçirirsem diye çok korkuyorum

Yaaa nolur bırı bıraey yazsın hamıle kalmaktan çok korkuyorummm

Evet ilaç kullanıyorum bu hastalığım tuzunden çocuk bıle denemedım. Evlılığımde 3 sene olacak.. ölmek istıtorum artık.. ben anne olamıycam
Ben de öyle düşünüyodum. Ben bile çocuk sahibi olduysam sen de olursun inşallah. Bikere çok istediğin zaman hamile kal. Hamile kaldığını öğrenince kesiyosun ilk üç ay kullanmıyorsun sonra kullanabilirsin daha sorun olan kimseyi görmedim
Zaten o ilk 3 ay daha önceden ilaç kullandığın için bıraksanda etkisi devam ediyo

Eşim hamileyken ilaç kullanıp çocuğa bişi olursa senı affetmem diyor.. senın eşin nasıl karsılıyorbu durumu?

Bir de kesinlikle ilacın çok iyi geldiği çok iyi hisettiğin bir dönemde hamile kal

Eşim hamileyken ilaç kullanıp çocuğa bişi olursa senı affetmem diyor.. senın eşin nasıl karsılıyorbu durumu?
Benimki pek bişey demedi sorumluluğu bana bıraktı ama ona göre düzgün konuşan bir psikiatriste gidin ona anlatsın ne kullanıyosun kaç mg

Benimki pek bişey demedi sorumluluğu bana bıraktı ama ona göre düzgün konuşan bir psikiatriste gidin ona anlatsın ne kullanıyosun kaç mg
Paxıl 40mg kullanıyorum şuan. Cuma gunu psikiyatrıste gıdıp bırakmak ıstedığımı sölucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…