- 2 Aralık 2018
- 140
- 54
- 18
- 38
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini biraz sabır hpsi geçecek inşallah 2 3 hafta hormonlarında çekilmesinden sıkıntı yaşarsın sonra normale dönersinMerhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum
Cok sevindim canim cok sukur saglikla kavustun zamanla daha iyi olcaksin en buyuk kismi atlattinMerhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum
mrb canim adet olmadan bir iki gun once yada adet bitiminden sonra bikac gun icinde daha cabuk hamile kaliniyor diye biliyorum bikac arkadasimdan duymustum kendimde adet bitiminde hamile kalmistimArkadaşlar maşallah hepiniz sağlıcakla yavrularını kucaklayin inşallah. Birşey sormak istiyorum tecrübelerimizi en yola çıkarak.
26 günde bir adet olurum. 7 gün sürer. Bu ay duş aldım. Ve 2 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. Aynı gün korunmasız ilişki oldu ve lavaboda ilk akan spermler pembemsi geldi.
Şimdi tüm bu akıntılar rağmen adetin 9.gunu korunmasız ilişkiden gebe kalınır mı. Yumurtlama günlerine kadar sperm ne kadar yaşar. Kimi doktor 48 saat diyor kimi 72 saat diyor. Böyle birşey var mı gerçekten. Kime hangi doktora soracağıma şaşırdım.
ins canim senin ne gibi sıkıntilarin oluyor bende uzun sure cipraleks kullanmistim bana pek iyi gelmemisti 10mg yuksektmemistim idare ediyodum sinra baska ilaca gecmistim o iyi gelmisti sana fayda eder insMerhabalar kızlar doktor cipralexi 20mg çıkardı 10 lukla sıkıntılarım geçmedi dedim insallah aryik faydasini görürüm
canim insallah saglikla dogum yapmisindir haberdar et bizi deKızlar merhaba. Dün gece 11de nişanım geldi. Doktora mesaj attım sancın yoksa bekle sabah gel dedi. Sabah kontrole gittim. Henüz doğum başlamamış ama nişandan 24-48 saat sonra başlayabilirmiş. Beklemedeyim :) evdeyim şuan.
ins canim senin ne gibi sıkıntilarin oluyor bende uzun sure cipraleks kullanmistim bana pek iyi gelmemisti 10mg yuksektmemistim idare ediyodum sinra baska ilaca gecmistim o iyi gelmisti sana fayda eder ins[/QUOTE
Canım benim lohusa depresyonu ank. Tetikledi bende hamilelikten once yine cipralex kullanıyordum 10 mg hamile hakında bırakmıştım doğumdan 15 gün sonra ank atağı geçirdim tekrar başladım sanırım ilaçla yaşamaya alisicam bırakmayı denedim 3 gündür daha kötü oldum 1 ay oldum başlayalı gece uyuyamiyordum atarax verdi yarim tablette 10 lüğü bir süre daha kullanıp 20 lige öyle geçicem 5 yıl aradan sonra 2. Çocuğu yapınca sorumluluk ağır geldi başladım ben bu çocuklara nasıl bakıcam kızım ana sınıfına gidiyor okula nasıl yollucam iyi anne değilim ben sinirlerime hakim olamazda zarar verirsem çocuklarıma diye diye sonuç bendenizins canim senin ne gibi sıkıntilarin oluyor bende uzun sure cipraleks kullanmistim bana pek iyi gelmemisti 10mg yuksektmemistim idare ediyodum sinra baska ilaca gecmistim o iyi gelmisti sana fayda eder ins
Canım gozunuzaydin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin seninde bebeğine baktıkça nasıl büyütücem endişen basladimi?Merhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum
Merhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum[/QUOTE
Gözün aydın canım.normal doğum yapmmşsın bide o ksdar atak olur artık:) şinfiden sonra kolayca tedavi olursun merak etme
Çok şükür kavuşmuşsunuz sağlıkla maşallah gözünüz aydın olsun.. Bundan sonra daha hızlı toparlanma olur sağlıkla büyütünMerhaba kızlar ben Doğum yaptım iki gün önce normal oldu 3 saat sancıdan sonra oldu. Bebeğim sağlıklı çok şükür ve onu çok seviyorum hemde aşırı şekilde bi bağ oluştu yüzündeki masumiyet beni benden alıyor ama ben iyi değilim doğum yaptığım akşam has. Uyurken atak geçirdim eve geldim yine aynı ağlama krizleri yoğun anksiyete yaşıyorum sakinleşmiyorum bugün psikiyatriye gitçez nolcak bilmiyorum malesef beklediğim gibi olmadı buda geçer mi bilmiyorum tek mutluluğum bebeğim baktıkça şükür ediyorum
Kafamiza takacagimiz birseyler mutlaka buluyoruz bende gunlerimi ben neden boyleyim diye diye geciriyorum cevremde benim gibi olan yok herseyden korkuyorum bendede simdi ya bebegime bisey olursa onsuz ne yaparim diye basladim aglayasim geliyor cok sukurki herhangi bir rahatsizligi falanda yok yani olmayan seyleri varmis gibj dusunup korkup agliyorum boyle yasamak cok zorCanım
Canım benim lohusa depresyonu ank. Tetikledi bende hamilelikten once yine cipralex kullanıyordum 10 mg hamile hakında bırakmıştım doğumdan 15 gün sonra ank atağı geçirdim tekrar başladım sanırım ilaçla yaşamaya alisicam bırakmayı denedim 3 gündür daha kötü oldum 1 ay oldum başlayalı gece uyuyamiyordum atarax verdi yarim tablette 10 lüğü bir süre daha kullanıp 20 lige öyle geçicem 5 yıl aradan sonra 2. Çocuğu yapınca sorumluluk ağır geldi başladım ben bu çocuklara nasıl bakıcam kızım ana sınıfına gidiyor okula nasıl yollucam iyi anne değilim ben sinirlerime hakim olamazda zarar verirsem çocuklarıma diye diye sonuç bendeniz
Pazartesiye psikologtan randevu aldım canim kafayı kırmadan gideyim dedim şizofren olmaktan korkmaya başladım artık çok daralıyorumKafamiza takacagimiz birseyler mutlaka buluyoruz bende gunlerimi ben neden boyleyim diye diye geciriyorum cevremde benim gibi olan yok herseyden korkuyorum bendede simdi ya bebegime bisey olursa onsuz ne yaparim diye basladim aglayasim geliyor cok sukurki herhangi bir rahatsizligi falanda yok yani olmayan seyleri varmis gibj dusunup korkup agliyorum boyle yasamak cok zor
Şizofren değilsin merak etme. Sadece beynimizin ve hormonlrımızın bir oyunu. Ben bazen o kadar daralıyorum ki benden artık normal bir insan olmaz demeye başladım. Yaşamak anlamsız etrafımdakilere eziyetten başka bişi vermiyorum vs. Günden güne hayattan soğuyorum sanki bu korku dolu düşüncelerle mücadele etmek çook zor. En kötüsüde kimsenin bunu anlamaması. Bir gün iyi hissettiğimizde ve en önemlisi sağlıklı düşünmeye başladığımızda bu yaşadıklarımız çok anlamsız ve boş gelecek. Yeniden doğmuş gibi olacağız. Gündüzlerim çok zor geçiyor geceler ise biraz daha iyi hatta bazı geceler çok enerjik oluyorum. Sizler de benim gibi inişler çıkışlar yaşıyor musunuz?Pazartesiye psikologtan randevu aldım canim kafayı kırmadan gideyim dedim şizofren olmaktan korkmaya başladım artık çok daralıyorum
Hemde ne iniş çıkış bazen gündüz iyiyim gece berbat bazen gece iyiyim gündüz berbat halen annemdeyim 2 çocukla çok sıkılıyorum daralıyorum bazen Allah'tan annemde 9 yıldır cipralex kullaniyorda halimi anlıyor konusuyor geçicek diyor bak ben nasıl atlattım diyor (annem 'in strese bağlı bayilamalari kasılmaları vardı sara gibi cipralex duzeltti) ilacı gece içiyorum ben acaba hatayı ordami yapıyorum daha önceki kullandığımda sabah tok iciyodum şimdi ki doktor gece iç demişti bende 1 ay dir hep gece kullanıyorum gündüz etki hissetmiyorum aksamda zaten uykum geliyor ilacı icip yatıyorumŞizofren değilsin merak etme. Sadece beynimizin ve hormonlrımızın bir oyunu. Ben bazen o kadar daralıyorum ki benden artık normal bir insan olmaz demeye başladım. Yaşamak anlamsız etrafımdakilere eziyetten başka bişi vermiyorum vs. Günden güne hayattan soğuyorum sanki bu korku dolu düşüncelerle mücadele etmek çook zor. En kötüsüde kimsenin bunu anlamaması. Bir gün iyi hissettiğimizde ve en önemlisi sağlıklı düşünmeye başladığımızda bu yaşadıklarımız çok anlamsız ve boş gelecek. Yeniden doğmuş gibi olacağız. Gündüzlerim çok zor geçiyor geceler ise biraz daha iyi hatta bazı geceler çok enerjik oluyorum. Sizler de benim gibi inişler çıkışlar yaşıyor musunuz?
İlaç neden etki etmiyor. İşte bu beni çıldırtıyor. Düşüncelerimi kontrol edemiyorum artık.Hemde ne iniş çıkış bazen gündüz iyiyim gece berbat bazen gece iyiyim gündüz berbat halen annemdeyim 2 çocukla çok sıkılıyorum daralıyorum bazen Allah'tan annemde 9 yıldır cipralex kullaniyorda halimi anlıyor konusuyor geçicek diyor bak ben nasıl atlattım diyor (annem 'in strese bağlı bayilamalari kasılmaları vardı sara gibi cipralex duzeltti) ilacı gece içiyorum ben acaba hatayı ordami yapıyorum daha önceki kullandığımda sabah tok iciyodum şimdi ki doktor gece iç demişti bende 1 ay dir hep gece kullanıyorum gündüz etki hissetmiyorum aksamda zaten uykum geliyor ilacı icip yatıyorum
Bende aynı ilacı alıyorum doktorum kesinlikle bırakmicaz dedi. Emzirmede dahil. Doğumdan sonrada çünkü hormonlarda dalgalanma olduğu için anksiyete ve depresyon artıyo. Eğer bebekte bişey hşssddersek emzirme sıradında ilacı azaltırız dedi yada emzirmezsin ama ilacı bırakmak daha büyük risk dediİyi geceler kızlar nasılsınızEddai gözün aydın canım saglıklı sıhhatli kavuştunuz darısı bize inş. Doğumun nasıl oldu sancı esnasında veya doğum anında sıkıntılandınmı ben en çok bundan korkuyorum benim ilacımda cipralex bu ilaçla emzirebiliyormuyuz? Birde ben hiç düşürmeyi düşünmüyorum doğuma kadar ve sonrasında da herhangi bi sorun olurmuki?
Benda aynı ilacı gündüz alıyorum 20 mg mi? AlıyosunHemde ne iniş çıkış bazen gündüz iyiyim gece berbat bazen gece iyiyim gündüz berbat halen annemdeyim 2 çocukla çok sıkılıyorum daralıyorum bazen Allah'tan annemde 9 yıldır cipralex kullaniyorda halimi anlıyor konusuyor geçicek diyor bak ben nasıl atlattım diyor (annem 'in strese bağlı bayilamalari kasılmaları vardı sara gibi cipralex duzeltti) ilacı gece içiyorum ben acaba hatayı ordami yapıyorum daha önceki kullandığımda sabah tok iciyodum şimdi ki doktor gece iç demişti bende 1 ay dir hep gece kullanıyorum gündüz etki hissetmiyorum aksamda zaten uykum geliyor ilacı icip yatıyorum
Canım banada 3 ayda anca etki etti oda dozu yükselterek.İlaç neden etki etmiyor. İşte bu beni çıldırtıyor. Düşüncelerimi kontrol edemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?