Tam tersine gelişimi iyi doktor anne istediği kadar kussun bazıları böyle olur çocuk bütün besinleri parazit gibi toplar demişti. Eşimde vucudunu vitamini yedirdi bitirdi beyninin kimsallarınıda bitiriyor bi an önce doğsa bari DİE şakalaşıyor bnmle:)Bebeğinin gelişimi nasıl peki?
İnşallah benim de gelişimini etkilemez yiyememek ama insanın psikolojisini bozan anksiyeteyi tetikleyen birşey... hamilelikten önce de o dönemlerde zayıflar yiyemezdim Bulantısı olmayan iştahlı olan hamileler gerçekten çok şanslı en azından vitamin eksikliği olupta birde o etkilemez psikolojiyi.. napalım buna da şükür sağlıklı olsunlar da..Tam tersine gelişimi iyi doktor anne istediği kadar kussun bazıları böyle olur çocuk bütün besinleri parazit gibi toplar demişti. Eşimde vucudunu vitamini yedirdi bitirdi beyninin kimsallarınıda bitiriyor bi an önce doğsa bari DİE şakalaşıyor bnmle:)
İnş etkilenmez benim ikiside gayet iyi gitti tabi biz mahfoluyoruz o ayrı ilk Doğumda sancının bittiğine değilde midemin geçtiğine sevinmiştim o kadar berbattı şimdi yine öyle dediğin gibi anksiyeteyi tetikliyorİnşallah benim de gelişimini etkilemez yiyememek ama insanın psikolojisini bozan anksiyeteyi tetikleyen birşey... hamilelikten önce de o dönemlerde zayıflar yiyemezdim Bulantısı olmayan iştahlı olan hamileler gerçekten çok şanslı en azından vitamin eksikliği olupta birde o etkilemez psikolojiyi.. napalım buna da şükür sağlıklı olsunlar da..
Yaa o kadar tekmi aldin bende hep hamile olup zayıf kalabilenlere özeniyodum işte bünye meselesi demek bende de böyle olduNe güzel işte boşver hamileliğin güzelliklerinden biri bence benim ikiside öyle olmadı yediğim şeyler kısıtlı onlarda çıkarıyorum bazen çok özeniyorum yiyen hamilelere benm doğumum geldi sadece 5 kilo aldım
Bende yiyip içip kilo almak istedim ama olmadı hamilelikte kilo yakışıyor bence çok tatlı gözüküyorlar sende takma emzirme döneminde hepsi gidiyor tek derdin o olsunYaa o kadar tekmi aldin bende hep hamile olup zayıf kalabilenlere özeniyodum işte bünye meselesi demek bende de böyle oldu
Bende yiyip içip kilo almak istedim ama olmadı hamilelikte kilo yakışıyor bence çok tatlı gözüküyorlar sende takma emzirme döneminde hepsi gidiyor tek derdin o olsun
Bende yiyip içip kilo almak istedim ama olmadı hamilelikte kilo yakışıyor bence çok tatlı gözüküyorlar sende takma emzirme döneminde hepsi gidiyor tek derdin o olsun[/QUOTE
Bende yiyip içip kilo almak istedim ama olmadı hamilelikte kilo yakışıyor bence çok tatlı gözüküyorlar sende takma emzirme döneminde hepsi gidiyor tek derdin o olsun
Yok maalesef ben ilkindede böyle olmuştum sadece 5 ayda biraz yiyom sonra yine başlıyor sadece yemekten değil eşyadan evden herşeyden midem bulanıyor biraz geçse moralim düzelecek ama geçmiyor zaten Doğuma az kaldı. Hiç güzel bişey değil bol bol yiyin kızlar. Ben çok özeniyorum benim psikolojik değil bünyem kaldırmıyor hamileliği çantayıda Daha yapmadım önceden doğum olsa diyodum şimdi az kaldıkça düşünmek istemiyorum kaçıyorum inş ansızın başlar doğum diyorum onun gerginliği var üstümde bugün gitçem doktora dua edin kızlar bebeğim iyi olsun Doğumu konuşcaz yalancı sancılarım başladı nstye falan gircemEddai hiç iştahın açılmadı mı?ama bebeğin iyi beslemiş kiloda almamışsın .her hamilein istediği şey aslında:) antidepresan işe yaramaya başlayınca iştahın açılmıştır diye düşündüm.doğumuna çok az kaldı.hastane çantası fln yaptın mı? Kızlar alıyormusunuz birşeyler? Çok istekli olmadan slınca insanın morali bızuluyor ama belki alışveriş iyi gelir diye zorluyorm kendimi
Amin Çok sevindim canım.hepimşzin ruhları sağlıkla dolsun .fiziksel rahatsızlıktan zor sıkıntılı gerçektenKızlar bugün psikiyatriyede gittim doğumdan önce kescez mi diye kestirmicek bu arada güzel haberim var mg düşürdü iyi gördüm 100 mg gerek yok dedi ben arada sıkıntım oluyor dedim. Sen bu iyileşmeyi haptan mı biliyorsun sen yaptın sen başardın bundan sonrasınıda başarcan hap sana yardımcı oldu dedi nasıl sevindim nasıl güçlü hissettim bilemezsiniz rabbim tamamen iyileşmeyi nasip etsin
Lustral kullanıyorum emzirmedede kullanabilirsin dedi doktor doğumdan sonra gerek kalmıcak ama 50 mg da biraz daha devam ederiz sonra bırakırız dediİlacın neydi canım senin emzirirken de kullanacakmıısn bende salı günü gidicem psikiyatri ye bakalım ne diyecek
Msji yeni farkettim canım demek bidaha hamile kalabilme fikrin az çok varbende oyle hizli kilo almistim canim 19 kiloyla bitirdim hamileligi 2 ay oldu dogum yaptigim sezaryan olmasina ve yuruyus disinda spor yapamama ragmen 14kilosu gtti merak etme maksimum bir senede eaki haline donersin bende cok takinti yapiyidum hatta agliyodum cok cirkinim bu ne diye bosunaymis simdi kendime cok kiziyorum bidaha hamile kalsam ayni seyleri kendime yasatmam cunku hepsini kendim kendime yaptim
Allah razı olsun ashab inş sen hiçbirini yaşamazsın zaman su gibi akıp gider. Doğumdan sonra daha iyi olcağıma inanıyorum en azından beynimi ona alıştırıyorumEddai senin adına ne kadar mutlu oldum anlatamam canım bak herşey düzeliyor güzel bir doğum geçirirsin inşaallah herşey daha güzel olcak
Cok sevindin canimm cok cok daha iyi olcaksin bak ne kaldi sunun surasinda hepsi geride kalcak merak etmeKızlar bugün psikiyatriyede gittim doğumdan önce kescez mi diye kestirmicek bu arada güzel haberim var mg düşürdü iyi gördüm 100 mg gerek yok dedi ben arada sıkıntım oluyor dedim. Sen bu iyileşmeyi haptan mı biliyorsun sen yaptın sen başardın bundan sonrasınıda başarcan hap sana yardımcı oldu dedi nasıl sevindim nasıl güçlü hissettim bilemezsiniz rabbim tamamen iyileşmeyi nasip etsin
bazen olabilir diye dusunuyorum cunku kardes cok guzel bisey bazende asla diyorum her duygumda oldugu gibi bende buda karisikMsji yeni farkettim canım demek bidaha hamile kalabilme fikrin az çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?